Ahojte,
nie som nejaká stíhačka. Viem, že každý má svoje povinnosti. Ale mrzí ma, keď mi priateľ cez deň nenapíše, aspoň ahoj. Veď nechcem, žiadne litánie, ale aspoň ten pocit, že na mňa myslí.
Ja mu napíšem, pozdravím ho, zaželám pekný deň a on ma ignoruje. Niekedy jeden deň, niekedy dva.
Keď mu o tom poviem, začne mi tvrdiť, že to, že sa chcem pozdraviť ho citujem: moc, ale moc odo mňa odrádza a veľmi hnevá.
Čo si o tom myslíte ? Podotýkam, nie sme pubertiaci.
Ďakujem
Prepac, aj mne by si s tym liezla na nervy. Nie kazdy ma potrebu sa vypisovat z kazdeho myslienkoveho pochodu, ktory sa mu odohrava v hlave.
nie ste pubertiaci, ale spravas sa ako pubertiak. Tiez by si mi s tym liezla na nervy. Ja si sice rada pisem, ale vsetko ma svoje hranice.
Chápem ťa, veď pozdrav nezaberie ani 10 sekúnd. V dnešnej dobe soc. sieti a neobmedzených dát a paušálov je to podľa mňa samozrejmé. Môj sa mi vždy ozval aspoň na pol hodinu. Zaujímal sa, ako sa mám. A ten tvoj, pokiaľ nemá ani minútu, tak by som zvážila, či je ten pravý. A keď sa neozve aj 2 dni... akože vážne je toto ok? Ja by som s ním nevydržala. Možno pre niekoho je to ok, no ty sa tym zjavne iba zbytocne trapis. Tak sa netrap a kasli nanho 🙂
@emmulienocka Podľa mňa to tiež nie je ok
pred 20 r. by som sa aj na to hnevala, rozčuľovala, keby mi neodpísal,
teraz po 20 r. v manželstve , nepotrebujeme si toľko písať, dokazujeme si lásku inak 🙂
Mne by to tiež vadilo. Ja som ale na to zvyknutá, že manžel mi píše každé ráno, aspoň nuf nuf keď už nič. Viem, že v práci má dosť času na to, aby sa mi ozval. Veď aj môj naj kamoš mi píše každý deň a to je naozaj len kamoš. Ja by som asi nechcela chlapa, čo sa mi dva dni neozve.
a denno denne mu to vyhadzujes na oci, ze ti nepise, tak casto ako by si chcela ?? Tak skus o tom porozmyslat, ako by si sa citila ty na jeho mieste. Ano, je to otravne. Ja uz s priatelom byvam a som rada, ked ide do prace. Uzivam si to ticho 😅
Aj podla mna si otravna. Vyzadujes pozornost jak male decko a skryvas to za to, ze ved odpisat netrva dlho. Nie netrva to dlho. Ale je to otravne.
Tak ja mam opacny nazor ako vacsina odpovedi, ktore si tu dostala..Pre mna ked s niekym som a nezijeme spolu, tak je uplne prirodzene napisat si spravu "Dobre rano" a podobne..Keby mi niekto nenapisal 2 dni a este mi daval pocitit, ze ho otravujem tym, ze mu napisem a nedajboze chcem, aby mi odpisal, tak pre mna osobne by to nebol ten pravy..Obzvlast v case zamilovanosti, ked spolu dvojica chce travit co najviac casu a ked spolu nemozu byt, tak je podla mna uplne prirodzene si aspon pisat, nemusia to byt litanie, ale aspon na dobre rano, vecer sa spytam, aky mal den, popriat si dobru noc atd..Ale ked sa niekto den alebo 2 neozve, tak mne to proste pride tak, ze ho nezaujima, ako sa mam, ani co je so mnou..Nech je ten dotycny akokolvek zaneprazdneny, urcite si najde tych par minut denne, aby napisal..Viem, ze su ludia, co nie su na vypisovanie, ale byt 2 dni bez akehokolvek kontaktu? Dakujem - neprosim..
Tak mu napíš večer aký mal deň, čo bolo v robote a pod..ja neznášam taketo vypisovacky cez deň a o ničom.Ak to je pre teba dôležité budete sa stále hadat
Ty mu denne píšeš "Ahoj, želám ti pekný deň." ? Denne? Za mňa teda mega otravné.
ani my si nezvykneme pisat. ved si vsetko predsa poviete, ked sa stretnete, takze ja v tom teda absolutne nevidim problem. horsie by bolo, keby viazla komunikacia pri osobnom stretnuti, ale takto? nechaj to tak, nie je to vobec podstatne. bud rada, ze vam to klape.
Pre mňa je veľmi divné, že spolu partneri nie sú v žiadnom kontakte niekoľko dní 🤷🏻♂️ my sme počas randenia tiež žiadne vypisovačky neviedli, ale každý deň sme si aspoň večer na chvíľu zavolali alebo vymenili pár správ. A ak ho hnevá zaželanie pekného dňa, asi má riadne krátku zápalnú šnúru 😅
A zijete spolu alebo ako casto travite spolu cas? Moj manzel odchadza do prace este ked s dcerou spime,ale vzdy si napiseme aspon dobre rano. Mne to pride pekne a neotravuje to mna ,ani jeho. Samozrejme kazdy je nastaveny inak,musite si to vydiskutovat a porozpravat sa.
Rozmyslam, keby to bolo opacne. Ze ty moc nie si na pisanie a on by bol. Ze on povinne vyzaduje spravy, pozdravy, ozyvania rano, vecer na sietiach, ty na to nie si. Co by si mu na taku povinnost povedala. Na jednej strane chce niekto, aby bol ten druhy rovnako socialne proaktivny ako ona a potom zisti, ze dotycny aktivne vypisuje na sietiach nielen jej.
Najma ak spolu byvate a vidite sa rano aj vecer. Tak je to vyzadovanie pozdravov naozaj trocha pubertacke. Zalezi aj na to, ci mate (ne)stresovu pracu. Ty sa v rpaci alebo doma nudis, cakas spravy a on nevie, kam skor skocit.
Pre neho si otrava, lebo ho otravujes. Staci si najst priatela, ktory bude s tebou rad v kontakte. Ked tento ta rád nemá.
Tak ja neviem. Sme s mužom spolu už takmer dve desaťročia a teda neviem si predstaviť, že by mi DEN, DVA neodpovedal. Jasne, ze si nevypisujeme litanie a je mi fuk, keď mi na dobre ráno odpovie až večer. Ale vôbec? A ešte frajer? A som teda typ, ktorý by za prázdne hrku-vrku telefonáty a spravy sedemnastkrat do dňa vraždil.
@liljana ale ja by som mu ten pozdrav rada napísala
Ja s partnerom žijem niekoľko rokov a aj napriek tomu sme v kontakte aj cez deň. A to niesom žiadna zasnena romanticka. Ale sk by sme spolu nežili bolo by mi dosť divne že o ňom nič neviem 2 dni.
taketo trucovanie kvoli 2 dnom som robila, ked som bola s prvym priatelom. 16 -20 rokov som mohla mat. Teraz aj keby sa mi neozval 3 dni by mi nevadilo.
Jeho sa pytaj, nie nas. Vy dvaja musite budovat fungujuci vztah. Takto to s tebou ukonci. Uz ti otvorene povedal, ze mu to nevyhovuje s ty si ides stale svoje.
Tebe vadí nepísanie dva dni a jemu vadí písať nezmyselný pozdrav každý deň. Buď nájdete strednú cestu alebo to pôjde do kytek. A je úplne jedno ako to berieme my ostatní.
nejde o kontakt, ale o tu formu, taketo spravy "o nicom" su jednoducho otravne a len ta nasilu tlacia napisat ... "aj tebe pekny den" lebo vsak co ine sa na to da odpisat
nikto predsa nehovori, ze nemate byt v kontakte
Neviem no, ale myslim si, ze par slov napísať nie je nic otravné. Ja si s priatelom uz tiez nevypisujem ako na začiatku vzťahu, no minimálne raz za den sa ozveme, aspon ako sa ma ten druhy. Mne to vzdy dobre padne a jemu tiez.
Ja mám s mužom kontakt denne. Ale osobný.
prepac, budem uprimna, si otravna, ja tiez nie som na taketo vypisovacky