Chcem, aby ma ľúbil a aby sme trávili spolu čo najviac času

20. aug 2022

Ja už neviem či sú moje predstavy nereálne, alebo ako si to mám vysvetliť. Chcem aby ma muž ľúbil, aby sme spolu trávili čo najviac času. Objatie. Pusa… A občas ma len tak prekvapil kvetmi. Chcem vážne až tak veľa? 🤷🏽‍♀️

bluesmile175
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
hopsadobrandejsa
20. aug 2022

A co konkretne ti v tom brani? Ved si takeho najdi..... problem solved.

tosomja
20. aug 2022

Ak chces prevychovat svojho, tak márna snaha. Ak takého hľadáš, tak určite nájdeš.

petricka22
20. aug 2022

Ja neviem ako ostatne zeny, ale ja som na takeho sialeneho romantika este nenatrafila (mozno len ked vtacka lapaju, ale ked ho lapia uz je po romantike). Myslim, ze netreba mat o muzoch prehnane predstavy a prehnane ocakavnia. Akoze kvety len tak, nejake romanticke vecere, samovolne obijimanie… to najdes akurat v romanoch.
A tym nechcem povedat, ze mna moj muz nemiluje, alebo ze mi lasku nedava najavo. Miluje, ale svojim sposobom - chlapskym. Kazdy dava a prijima lasku inak. Nauc sa jeho jazyk lasky a nauc jeho svojmu jazyku lasky… ale musis zacat od seba…

autor
20. aug 2022

Keby to hľadanie bolo take jednoduché ☹️

tosomja
20. aug 2022

@petricka22 no napríklad môj priateľ mi stále z práce prinesie nejakú pozornosť, či čokoládu, prívesok, alebo minule Kofolu limitovanú kde boli také zaľúbené postavičky 😃 keď ide von s deťmi, tak mi natrhaju kvety. Objimame sa, či ráno, večer, ešte aj v kostole ma drží za ruku. Neobedujeme ani nechodíme na romantické večere, máme deti, to by nebolo o romantike, ale stále lezime pri sebe, hladká má, potom ja jeho škrabkám po chrbte, dáme si masáž. A aj úsmev robí veľa. 😉

asia83
20. aug 2022

@petricka22 Bingo.

autor
20. aug 2022

@tosomja ved to všetko myslím… máš šťastie a veľké 🙂

petricka22
20. aug 2022

@tosomja ano, aj my sa spolu preskrabkame cely vecer pri telke. Aj ma postiska, ked potrebujem. Aj mi kedysi nosil nejake drobnosti pre potesenie, ale to ho uz preslo 😀 ale romantika ako z filmu nikdy nebude trvat navzdy… to si treba uvedomit. Treba ju vidiet a hladat v inych veciach, resp.cinoch

fairyprincess
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
s_o_n_i_k_e
20. aug 2022

Žiadny chlap sa nezmení, akého si nájdeš taký už bude. Čo Ti však môžem odporučiť je jedna kniha vola sa to 5 jazykov lásky, čiže ak tvoj partner má iný jazyk lásky a ty zase iny nikdy ťa nepochopí, je to krásna kniha, ktorú by som odporučila každému páru do vzťahu a do manželstva, veľa veci človek pochopí. Mala som partnera, ktorý sa ma ani len nedotkol, nepohladkal úplný chlad no žiaľ ja a môj jazyk lásky je práve objatie, dotyk, mojkanie, čiže bol koniec, teraz mám mojkačíka a stále sa pučíme, hladkame, čiže je to len o Vás, ak si nesedíte budeš smutná, lebo aj keď mu to povieš, on to nechápe. V jednoduchosti sa tu píše o tom: https://www.izlato.sk/blog/pat-jazykov-lasky-n4...

bluesmile175
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mandzula
20. aug 2022

Ja takeho mam.🙂

autor
20. aug 2022

@bluesmile175 😂😂😂😂😂😂 narocna som to áno. Vyzerám dobre (nechcem aby to zase vyznelo zle…). Všetci sa vždy čudujú prečo som sama

autor
20. aug 2022

@s_o_n_i_k_e praveze sa dotkol, dal pusu no niečo sa zmenilo… 🤷🏽‍♀️

s_o_n_i_k_e
20. aug 2022

tak si sama, či s ním, som zmätená 🙂)

s_o_n_i_k_e
20. aug 2022

môžem otázku koľko máš rokov?

autor
20. aug 2022

@s_o_n_i_k_e 31. Zatiaľ spolu. No už sa cítim ako keby som bola sama…

s_o_n_i_k_e
20. aug 2022

Na ja som mala 33, ked som sa rozišla, po 11rokoch a boli sme dva roky zasnúbený, zisti pravdu, možno bude bolieť, ale ak to neklape šla by som od toho 🙂 radšej sama ako vo vzťahu smutná

isis234
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
isis234
20. aug 2022

@petricka22 poznám kamoša, čo sa s priatelkou ľúbia, stále objatie, bozky....
..každý prejavuje náklonnosť priatelke inak
.. autorka.... verím, že nájdeš svoju spriaznenú dušu,,, ver,,,, mysli na niečo pekné,, čo si pritiahneš

petricka22
20. aug 2022

@isis234 netvrdim, ze taki neexistuju, ale pre drvivu vacsinu muzov, nie je taketo spravanie prirodzene.

liusa82
20. aug 2022

ano ja som taký romantický typ že ruže,kytičky,sviečočky atd mám rada.A ked som chodila s mojim bývalim frajerom tak on nadrzovku že on nie je taký romantický ko..ko😀 to ma dorazilo ako to z neho vyhrklo hned aj som sa zasmiala ale aspoň čokoládu mi sem tam dal aby sa nepovedalo🙂 takže máloktorý chlap je na toto to je pravda

mb2021
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tosomja
20. aug 2022

@petricka22 áno, samozrejme, nikdy to nebude všetko ideálne. Aj my máme dní, kedy som rada, že si ma nevšíma 🤣 a teraz v tom teple ho aj pošlem na kraj postele spať, nech sa na mňa nelepí. A nie je to každý deň, to by ma ani nebavilo. Ale objatie, pusa ráno, večer, to každý deň. A keď niečo z toho nie je, už sa pýtame toho druhého, čo sa deje 😁

modrymotyl8
20. aug 2022

@mb2021 Áno ma Teba 😂