Poraďte mi dievčatá. Ak by ste vedeli o mužovi, ktorý podvádza svoju ženu a veselo si s ňou urobí aj druhé dieťa a viete o tom....povedali by ste jej to? Viem, že by jej to neskutočne ublížilo ale na druhej strane viem, že by si zaslúžila vedieť pravdu...robí z nej takú hlupaňu...Ale či by to nerozbilo "fungujúcu" rodinu...On sa totižto doma hrá na dokonalého manžela...Aj napriek tomu, že ide o dlhotrvajúcu neveru...
@eva_sebestova ak by sa jednalo o najlepsiu ppriatelku tak ano.Inak by som sa do takychto veci nestarala.Lebo to nie je moja vec
pokial sa nejedna o teba a manzelka nieje tvoja najlepsia kamoska popripade je tvoja kamaradka ta milenka a nevie o manzelke tak sa do toho nemontuj .. nie nadarmo sa vravi nehas ohen co ta nepali ...ak vsak manzelku poznas doverne tak ja byt na ej mieste by som to od teba chcela vediet ...
@kveta
@eva_sebestova suhlasim s kveta... formuluj to pred nou ako o nejakej tvojej znamej z ineho mesta ktoru akoze ona nepozna... čo na to by povedala..a sama uvidiš... mozno je s tym stotoznena a je spokojna tak ako to je ... vseljake su vztahy...
@eva_sebestova este dodam k @trish31 nedozvediet sa o ulete je jedna vec, ale vobec netusit o dlhotrvajucom paralelnom vztahu je podla mna prilis okate. Skor mi to pripada, ze dotycna pani to nechce vidiet
@eva_sebestova este je mozne, ze dotycna dama o tom vie a ma s muzom dohodu, o ktorej ty nevies.
no ja by som to chcela urcite vediet! Jedna vec je, ze muz podvadza a druha, ze o tom kazdy okrem dotycnej vie a maju ju za chuderku. Vzdy je lepsie sa to dozvediet cim-skor, aby sa to dalo riesit...
Dobre, milenkou som ja. Po vyše 5ročnom vzťahu som to ukončila. On ale za mnou prišiel znova, že chce so mnou dieťa a že ma miluje....A asi dva týždne potom som sa dozvedela, že jeho manželka je v 4tom mesiaci tehotenstva. Čakajú druhé dieťa...Samozrejme mám na tom chybu aj ja..a blá blá...A možno vôbec nemám právo moralizovať...ale toto čo už robí ten chlap teraz je priveľa aj na mňa :(...
@eva_sebestova uprimne ti napisem - tahat sa s debilom vedome pat rokov
to uz si davno mohla byt za siedmymi horami, mat perfektneho, zabavneho a milujuceho a svet gombicka. Takto si prenho handra a este aj naivna a pre nu hnusna k...a. Bolo Ti to treba?
Nehovoriac o tom, ze pat rokov z Tvojho drahocenneho a jedineho zivota si premarnila zbytocne.
@eva_sebestova som si aj myslela :D jeho posli do prdele a ju nekontaktuj .. aj tak by ti neverila ... nikdy nerob druhym co nechces aby sa stalo tebe - tym chcem povedat ked si vedela ze je zenaty nemala si si snim ani zacat ryskujes ze zostanes sama s dietatom alebo ak by sa aj rozhodol ostat s tebou tak skor ci neskor zacne podvadzat aj teba ..
@eva_sebestova Myslim si ze ty nie si ta ktora to ma manzelke povedat, ale on. Ked chce teda. A tiez si myslim, ze keby to chcel, uz by jej davno aj povedal.
@eva_sebestova nestracaj s nim cas, kludne urobi to iste aj tebe s nejakou dalsou ked s nim budes cakat dieta. A nikomu nic nehovor, mozno sa este spamata a uz ostane pri svojej rodine ...
Tak já ano!! Čo ak by sused mal krajšiu ? ...
😀 😀 😀
ale nie teraz fakt, keby som to mala vediet ak radšej ani nie
Maj rozum ty, keď ho nemá ten chlap a nechaj ho na pokoji, tak ako klame teraz manželku, by klamal v budúcnosti teba. Určite to jej manželke nehovor, ale pri takom chlapovi ako má je to jedno, lebo aj tak to raz praskne!
@eva_sebestova na Tvojom mieste by som sa teraz stiahla a uplne ho vymazala zo zivota. je mozne, ze to jeho zena fakt ani len netusi, tak naco jej robit traumu, hlavne ak je v 4.mesiaci? mozno sa jej manzel spamata a mozno si najde dalsiu, ty z tejto baziny vystup a zacni uplne od nuly...ak jej to bude sam chciet povedat, nech sa paci...ale vzhladom na to, ze toho 5 rokov nebol schopny, tak o tom silno pochybujem...ked je clovek zalubeny, vidiet to na nom a chce, aby to vedel cely svet...preto nikdy nepochopim poziciu milenky...zit v tajnosti a vzdy byt ta druha...ani za nic...
Ďakujem všetkým...Viem, že som pochybila, viem, že som stratila 5 rokov života...Ale opustila som ho a viem, že toto je koniec. Mrzí ma ale neskutočne to, že on ju nemiluje. Nemajú nič spoločné, prispôsobuje sa jej len pre pokoj v rodine, žiadne spoločné hobby...žiadna vášeň vo vzťahu, tvrdí, že sex s ňou je katastrofa...Neviem či klamal mne, jej alebo sám sebe. Ale dám na Vaše rady - nebudem ju kontaktovať. Ešte raz ďakujem.
@eva_sebestova je velmi vela takych chlapov, zial a pokial budu milenky s nimi zabijat roky svojho zivota, tak preco by si neuzivali na dve strany? 5 rokov je strasne vela, jemu ide jednoznacne len o spestrenie zivota a ty mozno dufas, ze sa raz kvoli tebe rozvedie? nie, nerozvedie a aj keby predsa, tak popri tebe si zase najde nejaku inu...to su proste take tipy muzov. Manzelke nic nehovor a utekaj od neho, co ti nohy stacia. Teda ak tuzis po normalnom vztahu a rodine.
@eva_sebestova klamal teba....robia to vsetci 'zaletnici' 😒. Nemohol ti predsa povedat, ze vztah maju celkom fajn, aj sex, to by si s nim asi nebola, ze? uz len to, ze cakaju dalsie dieta hovori za vsetko....az taki bez vasne zrejme nie su, nemyslis?
@eva_sebestova takýto muži vedia parádne klamať......ak si sa popálila na ženatom tak spáľ všetky mosty.....neobzeraj sa späť.....nikoho nekontaktuj,......a želám ti hlavne šťastie pri výbere vhodného partnera.....neviem a ani nechcem vedieť aké je to byť v pozícii milenky.....ženatého muža......
@eva_sebestova jemine, ze ziadna vasen vo vztahu, ziadne spolocne hobby, sex katastrofa.....moje nervy! Ten chlap je totalny trulo a ze to tebe nedoslo sa teda divim! Isteze mal viac vasne mimo manzelsku postel, koho by nehecovalo cosi ine, zakazane a vzacnejsie nez chudera doma, co tam caka pravidelne jak svajciarske hodinky? A este popri dietati! Hobby? Sa rehocem. To je idiot! Asi kedy by mohli mat a stihat spolocne hobby? Dieta povesia do prievanu? A spolocne hobby je takcitak mytus ako prasa a ludia sa ho drzia ako blbci a podla toho potom vyhodnocuju svoje vztahy. A aj ich potapaju.
Draha moja, co si myslis, co by trepal tento Donjuan o tebe po case, keby ste zili ako rodinka? Aj s dietatom? By si mu zovsednela ako jeho manzelka. Sex by bol o nicom lebo by sa dostavila bezna rutina a unava z nej. A nielen z nej, ale aj zo starostlivosti o domacnost, dieta a pod. Na hobby by si mohla zabudnut, takze opat by si bola na prd a vasen? He!
Pan je blb korunovany a na vrch este nezrely na vztah a rodinu. Jeho zene by som nehovorila nic, naco? Ukoncila si to, chvalabohu a zvysok nech si doma riesi on. Pocitam, ze vzruso pojde hladat zas inde, kedze o zene ma mienku, ze stoji za haaa...toto je diagnoza magorov. Opakovane budu podvadzat a opakovane budu dochadzat na to, ze s kazdym novym objavom to skonci rovnako nudne ako s prvou manzelkou. Tento typ magora si totiz nevie uvedomit, ze jedinym problemom je on sam.
@eva_sebestova amen tma, on sa ešte ľutuje... ON sa prispôsobuje pre kľud v rodine (hej, 5ročný mimomanželský vzťah je presne to čomu sa hovorí prispôsobenie sa 😝 ), sex s ňou je nuda (hej, preto si s ňou spravil druhé dieťa, a škoda, že zabudol na to, že sex je spoločenská záležitosť, takže v tomto prípade je 50% nudy z jeho strany, btw. ktovie čo by nám povedala jeho manželka, že), žiadne spoločné hobby - no keby mali spoločné hobby, tak si to rozdávate do trojky 😅 kua, keby bol aspoň originálny, ale výhovorky jak z treťotriednej evitovky... vieš, keby to bola taká katastrofa v manželstve, tak je rozvedený dááááávno predtým ako vôbec teba stretol...
kopec ľudí ťa bude mať za fľandru, že si sa ulakomila na ženatého, otca rodiny... ale ja ťa len poľutujem, že aká si ty jednoduchá, keď si mu na to skočila a žrala mu to a 5 rokov strávila so zakomplexovaným chudáčikom... snáď aspoň dobre zarábal a nebol lakomý, nech to nebolo úplne zbytočných 5 rokov 😀 a do budúcna - váž si samu seba natoľko, aby si nemusela byť pre niekoho len matrac, fľandra a / alebo chudera... verím tomu, že máš na viac... a jej nehovor nič - nemá to zmysel...aj tak každé hovno raz vypláva na hladinu, nechaj tomu voľný priebeh, lebo inak z toho vyjdeš ty úplne najhoršie (on jej nabuliká niečo takej kvality ako tebe, ona mu na to skočí, udobria sa, on si nájde inú bokovku a teba sa ani neuľaví ani nič... )
@eva_sebestova
Dúfam, ze mas bližšie k 20 ako k 30tke. A len si sa popálila a zivot ide ďalej.
Lebo 5 rokov strácať čas (okolo 30tky) je velmi vela. Mohla si mat cely čas niekoho LEN pre seba, niekoho o ktorého sa nemusíš deliť, s ktorým sa môžeš držať na ulici verejne za ruku a dat si pusu. Čím bližšie si k 20tke tym lepšie a toto vsetko môžeš este mat. Čím si staršia tym mas menej času a možnosti nájsť si životného partnera sa zmenšujú.
Naši chlapi su velmi rozmaznani, na Sk pekne baby, z jednej strany inteligentne z druhej aj naivne a hlavne kvantita a dostupnosť neobmedzená.
"Títo ženači" su kapitola sama o sebe. Nie je problem mat lásku svojho života doma a ďalšiu milenku, dve mimo zväzku.
Samozrejme, ze ti bude hovorit ako im to neklape, ze spolu ani nemaju sex, alebo aký je biedny, alebo ze ich žena je tučná a nepritazliva....ale to nemusí byt pravda. Inak by si neudržal teba!
A jemu to presne takto vyhovovalo! Kľudne môže mat doma aj miss Slovenska ktora mu vyvára a vypeka stará sa mu o deti, a maju doma peknú harmóniu, ale muži chcú variabilitu! Viac sexu, viac žien, viac pozornosti, pomaznat si svoje ego! Muži dôkazu oddeľovať lásku od sexu.
Kebyze ona nie je jeho "laskou" tak nielen ze si nebude robit ďalšie dieta, ale sa rozhodne pre teba, uz dávno by to skončil. (To su zase ďalšie prípady ;( odchod od rodiny a detí pre milenku)
Hovoril ti celých 5 rokov ze od nej odchádza? Alebo ako ta naťahoval, aby si ostala a vydržala?
Viem ze asi ho lubis a si ranená preto sa chces pomstiť. Ale je to zbytočne a ublížis nevinnemu.
Poučila si sa zapamätas si to, uz sa ti to nestane a zivot ide ďalej.
Pockat! Hlavne to. Co tvrdi on aka je nemozna este nemusi byt pravda, mozno on je ten divny a zvaluje to na zenu. Moj ex rad robil palacinky ale svohim pipkam sa stazoval ze. Chudatko ON musi varit lebo ja som nemozna... tot len priklad
@eva_sebestova Tej zene si uz ublizila dost. Stiahni sa a neinformuj mu. Za to, ze sa mu chces pomstit, nemusi ona trpiet ako pes a nebodaj potratit. Ked si ju doteraz neinformovala, tak v stvrtom mesiaci tehotenstva uz mlc ako hrob. Ak ju budes informovat, potrestas tym dve osoby, ktore za to nemozu: jeho zenu a dieta. Tak sa aspon na konci zachovaj ako dama a neublizuj nevinnym viac ako si urobila.
To, ze nemaju spolocne hobby alebo vasen, nie je ospravedlnenie pre neveru. Ona ho netyrala. Len nemaju hobby a vasen.
@eva_sebestova Moj brat cca 15 rokov podvadza svoju manzelku, milenkam rozprava, ake ma strasne manzelstvo, ako nemaju nic spolocne (okrem dietata), aka je zena leniva, atd... a pravda je ta, ze on sa rozviest nechce, zena okolo neho obskakuje, vyvara, perie, uplne nadstandardne mu nosi vsetko na tacke pod nos, chodia spolu na dovolenky, vikendy....len on si proste potrebuje spestrovat zivot uletmi inde. O rozvode nikdy neuvazoval a predpokladam, ze ani nebude....
A ked sme pri hobby - skus si dnes s pracou, dietatom, kruzkami, atd. pestovat vyrazne spolocne hobby. Napr. nase spolocne hobby s manzelom sa scrvrklo na vecerne vino a vikendovy program s detmi a urcite nie sme jedini...
@eva_sebestova Este jedno upozornenie: o milenke mojho muza moja nastvana kamaratka medzi jej kolegami rozhlasila co urobila /mala dvoch bohatych zenacov naraz, po mojom muzovi vystartovala, ked som pri umelom oplodneni bojovala o zivot/. Takze sa to vie medzi jej kolegami, exspoluziakmi..
Je to uz par rokov a ta osoba stale nema perspektivny vztah. Lebo chlapi zenu jej povesti radi pretiahnu. Radi jej dokonca drsnymi poznamkami pripomenu, ze prekrocila hranice. Ale tam to konci. Nikto z nej ctihodnu manzelku neurobi. Takze mysli aj na seba..
@eva_sebestova ahoj, ja by som to chcela urcite vediet keby ze sa to tykalo mna. a je jedno kto by mi to povedal, ci najlepsia priatelka, suseda alebo predavacka v tescu. mala by som tu moznost sa sama rozhodnut co budem s tou informaciou dalej robit, ci patrat po pravde alebo zatvarat oci a tvarit sa ze to pravda nieje ako robia niektore zeny. urcite by som to riesila.
nie
a keby sa prezradil /väčšia starostlivost o seba,neskore neodovodnene prichody domov.../
minimalne by som sa protestne odstahovala do druhej izby k detom, oddelila by som spolocny ucet,
ziadala by som viac na deti a domacnost, dovolekovala by som s majou rodinou bez neho
rozvod nie,
deti mam male,potrebuju muzsky vzor a
miluju ocinka,ako i ja
@eva_sebestova Spytaj sa otazku z nadpisu temy dotycnej.