Chcel som synovi urobiť neožiarené pukance

tatkocajko
20. jún 2021

Ok, moj 8r syn miluje pukance (asi ako kazde decko). Napadlo ma, ze pouzijem panvicu namiesto mikrovlnky, kedze neznasam oziarene jedlo a samozrejme pripalil som ich. Dym bol v celej kuchyni a v celom byte a kedze mame 2m babatko moja zena zacala strasne saliet a pohadali sme sa… teraz tu lezim a citim sa zle, dufam ze budete mat lepsiu noc ako ja.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dskjhfdlkdjhl
20. jún 2021

@tatkocajko No, a preco si sa so zenou pohadal? Ci si chcel zatajit zadymeny byt? Osobne si myslim, ze pukance z mikrovlnky su uplne v pohode, isto lepsie ako zhorene. No, ale ako radi @viestta, na buduce citaj navod a necitaj kona, ked robis pukance, potom Ti neprihori a nebudes sa musiet hadat. Manzelke by si sa mal ospravedlnit a nie lezat sfucany na gauci, nemas 15, ci?

tosomja
20. jún 2021

Zase sa nezblaznite, mne koľkokrát niečo prihorelo, zadymilo kuchyňu. Naposledy som piekla koláč a muselo mi dám kvapkut niečo, otvorila som rúru a čierny dym dobre že nie v celej bytovke. Stáva sa, a mám tiež malé deti. Nikto ma nezastrelil ani nevrieskal po mne.
Chcel dobré a nevydalo. Chod sa pritulit k žene, pohladkaj deti, Poprad im dobrú noc. Verím, že si dobry otec, časom budete spomínať 😊

marseillefan
20. jún 2021

ale tak normálna žena tiež kvôli takému niečomu neurobí scénu..

kisskiss
20. jún 2021

@tatkocajko no nechcel si jedno dieťa ožiariť a nakoniec si druhé odymil.. :D inak pukance z hrnca sú fakt chuťovo lepšie než micro, nabudúce veľký hrniec, trochu oleja, pop kukurica, prikryť sklenou pokrievkou alebo takou tou proti prskaniu oleja, nech vidíš čo sa deje v hrnci, občas potriasť hrniec, a potom už len rovnako ako mikrovlnkové, keď je dlho medzi pukaním, vypnúť. Pre extra dobrú chuť poliať roztopeným maslom a osoliť a znovu pretriasť.
Manželke povedz, že sorry, chcel si dobre, ale posral si to.. lebo na takýchto veciach sa neoplatí byť pohádaní.. ved nie naschvál si to spálil.. no a plus chápem aj ju, mať tak v tejto nevyvetrateľnej horúčave zadymený byt nie je nič moc.. 🙂
keď ťa to poteší, ja budem mať určite horšiu noc, bude 22 stupňov a ja som v 9. mesiaci a nemáme klímu.. 😂

senta_sofia
20. jún 2021

@tatkocajko stane sa, kym nehorelo, dobre je. A dovod hadky bol len dym?

marseillefan
20. jún 2021

@kisskiss kde kúpim pop kukuricu neochutenú? chcel by som si urobiť karamelové pukance, ale čo viem, tak predávajú len tú v sáčkoch do mikrovlnky...

thereisabear
20. jún 2021

Kúp popkornovač, ten nedymí

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vierocka888
20. jún 2021

@kisskiss joooj 22 stupňov je ešte v pohode, my mame teraz 27 a ja som tiež v 9 mesiaci. Držím nam palce az to prežijeme 🤣🙏🥰

vendulka80
20. jún 2021

Tak neviem, co je horsie zadymeny dom, nasrata zena alebo mikrovlny z mikrovlnky. Ta tretia možnosť je v tvojom pripade asi najmenej nebezpečná.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tatkocajko
autor
20. jún 2021

@kisskiss dakujem za tip a velmi prijemnu odpoved 🙂 aj som jednym okom pozeral na ten hlboky hrniec s priesvitnou pokrievkou, ci nebude lepsi, nuz nabuduce… Prajem pokojnu (chladnu) noc

tatkocajko
autor
20. jún 2021

@thereisabear ten som asi mal chciet na den otcov! :D

tatkocajko
autor
20. jún 2021

@senta_sofia no povedzme ze ano

janickacrazy
20. jún 2021

@vierocka888 v pohode ženy, u nás doma je aktuálne 29 a to som asi hodinu vetrala, nech sa ochladí 🤯

kisskiss
20. jún 2021

@marseillefan v coop jednote a v kauflande zvykli mávať, ale už som dávno nekupovala, tak neviem..

marseillefan
20. jún 2021

@viestta @kisskiss Ďakujem za tip, dámy...

vierocka888
20. jún 2021

@janickacrazy uz aby bola zima🤷‍♀️🤣

senta_sofia
20. jún 2021

@tatkocajko pozri, uz vypenila, vyvetrali ste, mozno budes mat kludny tyzden, kym si najde dalsi dovod na hadku 😀

patka06
20. jún 2021

@marseillefan túto kupujem v Jednote

tatkocajko
autor
20. jún 2021

@senta_sofia vyvetral som v podstate hned a uz sa tu obsmietala, ale nemozem jej to nechat len tak zadarmo, predsa taku krivdu bude musiet nejak odcinit, ci nie? ;p

marseillefan
20. jún 2021

@patka06 super, ďakujem.

simonah73
20. jún 2021

toto mame doma https://www.lidl.sk/p/kuchyna/pristroj-na-pukan... a kukuricu na pukance som kupila v kauflande

zaba21
20. jún 2021

@tatkocajko
Inak aj s mikrovlnkou sa dá urobiť škoda😎Moje deti si robili pukance v mikrovlnke a praskol im sáčok. Smrad sme mali asi tri dni a už ani nebudem hovoriť ako vyzerala mikrovlnka. Boky a spodnú časť som očistila v pohode, horšie to bolo s vyhrevnými telesami grilu....

kisskiss
20. jún 2021

@vierocka888
@janickacrazy
no hej vonku je 27, pocitovú ukazuje 28 ešte stále a asi aj vnútri máme aj my tak nejak.. 😭 ja som len čítala, že v noci má byť 22, ale nepomôže to, byt je prehriaty, včera ešte bolo 18 a tiež nič z toho nebolo cítiť vnútri.. a až do štvrtku ukazuje predpoveď takéto horúčavy. No aj ja nám držím palce nech sa neuvarime 😂

dankanka
20. jún 2021

@tatkocajko Kup si popcornovac a mas 🙂

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
maximilie
20. jún 2021

@viestta 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂👌👌👌👌
Zbožňujem tvoje komentáre, ale tento si zabila❣

oblecenie99
20. jún 2021

No mne sa podarilo zadymit byť aj s tými pukancami v mikrovlnke, hneď prvý deň v novom čistuckom vonavom byte, konečne vo vlastnom, tak si urobíme popcorn.. No a ja som si nejak neuvedomila, že máme inú mikrovlnku ako tú v predchádzajúcom byte a ze na mikrovlnke okrem časovača existuje aj taka vec ze kilowatt 🙈 ehm, a naposledy sa mi podarilo ale ze mega vycmudit kuchyňu pred Veľkou nocou, dala som piecť tu fasirku (my to tak voláme, to je to upečené mleté mäso ci plnka ci co), dala pekne do formy, ale už pod ňu som nedala ten plech, ak by niečo z tej formy kvapkalo, a samozrejme kvapkalo.. Fajný čierny dym z toho bol a mne zostalo upratovanie rúry na Veľkonočnú nedeľu.. Nechválim sa, len píšem, že stane sa aj iným.😀.