Mame uz dcerku a staviame dom. partner mi povedal ze dokonci pre nas dom a odide, cize nechal by mi dom s pozickou. Lenze som tehotna, asi 5 tyzden. Vie o tom, nechal namna co spravim, ale jeho posledne slovo plati ze on odchadza. Neviem co mam robit. Som zufala.
Čo robiť. V prvom rade prehodnotiť, či to sama zvládneš s dvoma deťmi
Prečo sa tak rozhodol ?
A ty máš nejakú rodinu? Rodičov? Súrodencov?
Asi budeš trosku potrebovať pomôcť s deťmi.
A jeho rodina čo? Vedia o jeho skvelom pláne? Od nich budeš môcť očakávať nejakú pomoc?
Dom je na koho písaný? Výživné si stavbár predstavuje ako? Aj na teba sj na deti?
No aspoň ti to takto hneď oznámil aj keď to bude ťažké, ešte mas čas sa rozhodnúť,čo s druhým dieťaťom a ďalej so životom
5 týždňov. Nerozumiem prečo sa s tebou miloval, prečo sa urobil do teba, keď vedel, že chce odísť?
Alebo si chcela váš vzťah zachrániť dieťaťom? 🤔
Matka Zem....to je hajzel.
A odchadza prečo? Dôvod má aký?
@kvietok2012 to je už jedno, keď niekto chce odísť už je to neskoro riešiť,treba riešiť už len ďalší život triezvo a v kľude
Veď nech dostavia a môže ísť. Dovtedy porodíš. Budeš mať dom, bude ti platiť alimenty. Ty keď budeš chcieť, dom predáš, kúpiš byť, splatíš hypotéku. Aká tragédia. Aspoň ze je taky zlatý, že ti dostavia, keby bol iný, ide teraz a ošal sa... 🙄
no len ked ti velkodusne necha do nech je tvoj aj na papieri nie len na dobre slovo.
Ide za novou zenou, za milencom, na Mars? Tazko radit, ked sa nevie dovod.
Ale vyzera byt velkorysi a teda s vycitkami svedomia?
Ber dom aj babco s jeho pusti za svojim krajsim zajtrajskom🌞
Mozno sa ziadny konat nebude a vrati sa s prosikom spat, ked to este bude mozne.
@elizondo007 no a čo ako ona teraz má robiť keď on chce odísť a ja neviem prečo spolu spávali
@elizondo007 @minenkak
Myslím si, že nepoznáme celý príbeh. Podľa mňa to otehotnenie nebola náhoda. 😉
Podla mna opat zas raz zlyhala Atk. Na koniku je to caste.
@stanulienkat Skôr opäť zlyhal ľudský úsudok. 😉
Tak vyzerá to, že pani riešila nešťastným spôsobom, že manžel si našiel inú.
Tehotenstvo nebolo ziadne moje umyselne naschval. Normalne sme spolu spavali Uz dlhsi cas mame krizu, aspon ja som to povazovala za mensiu krizu,ktora sa stava a ktoru vyriesime, on ocividne vidi riesenie rozchodom. Rodinu tu nemam, jedine kebyze sa odstahujem odkial pochadzam. Jeho rodina neviem co vie, a co nie...ale teda stretavame sa lebo musime po rozchode nepocitam ze by mi pomohli. Netusim ake alimenty by mi platil, ale teda nepocitam z jeho platu niake extremne vysoke . Sme bezny ludia ktory pracuju, a nieco si dokazu odlozit. Ale s 1 dietatom a teda s mojim platom by som vyzila velmi.....velmi skromne. Ja uz neriesim ci chce odist, alebo kam chce odist....ja musim vyriesit existenciu mna, dcerky a nenarodeneho dietata rozhodnut sa co je pre nas dobre. Ja z rodicovskeho prispevku zaplatim maximalne splatku hypoteky.
Vyzivne na teba vyzivne na deti. Dom nech ti teda napise. Predas splatis hypo a zadovazis si nieco lacnejsie. Skus mozno mestsky byt byvaju lacnejsie ale treba si pozriet podmienky.
@pralinka25 prečo by jej mal dom prepisovať? 😀 povedal že ho dokončí, nie prepíše 😉 len čo si nájde inú vážnu známosť, tak budú riešiť delenie toho domu 😎 autorka, moc sa na ten dom neupinaj
Je mi to luto ale zvladli to ine a zvladnes to aj ty. Inak je to Dobry hajzel, ze takto ti to povie, ked si tehotna a este s tym ako velmi vela pre vas spravi, ze postaví dom a necha ti deti a pozicku. Aspon nejake vysvetlenie by sa patrilo, rozhovor o financiách a co ako bude.
No to si si nasla za exemplar.
Bude to ťažké. Nad potratom si neuvažovala v tejto situácii?...takto by som to žiaĺ asi riešila ja.S jedným odrasteným dieťaťom sa človek skôr pretlčie ako s dvoma-navyše s novorodencom. Tá menšia kríza,je podľa teba riešiteĺná? Poznáš ho asi dlho,je to prvý krát,čo sa vyhráža?
Autorka asi v tvojom prípade by som šla na potrat. Nechal ťa na pospas osudu. Je to hrozné ale bude ti lahsie s jedným dietatom, niekde v byte, alebo u rodicov, ako este aj s novorodencom. O ten dom by som uz nestala, vyziadala by som si naspat peniaze ktore som do nho vrazila od neho.
Toto nevyriesi za Teba nikto, to si musis len a len sama....
@zuzanka.zuzu pisala ze dokonci pre nas dom a odide cize nechal by mi dom s pozickou.
Tak bud nech ho na nu prepise alebo snad nebude ona.platit roky pkzicku a potom sa budu delit. Treba to osetrit. Kazdopadne naco by jen bol dom? Je to gula na nohe. Pre samu zenu s novorodencom a dietatom zbytocne starosti.
Teda uvazujes aj nad interrupciou?ešte je možnosť, že mu preplo veľa stresov naraz a takto to z neho vypadlo.Co chces rozmýšľať?nech dokončí dom a uvidíš.Co je na koho písané?
V najhoršom ho predáte rozdelíte čo zostane a budeš rozvedená s 2 deťmi.V tom lepšom prípade krízu zažehnate dieťa sa narodí...ale ako tehotná takéto stresy zo streckovanim muža nepotrebujes.Ked plánoval rozchod nemal ti spraviť dieťa.Este vždy sa môžeš vrátiť domov k rodicom
mozno ta opusti, ale bude platit hypoteku ... taky rozluckovy darce za to, ze si mu dala potomkov. 😉 ... nemyslim to ako vtip, ale aj take sa stava - kto pozera nebezpecne vztahy s Musilom, tak to tam uz mohol vidiet neraz.