Chce mi rozbiť vzťah?

1. apr 2021

Ahojte, dnes som započula z kuchyne do izby ako sestra môjho priatela mu hovorí: ,,Ja sa ti čudujem, že si s ňou, však nie je žiadna kosť, ani do tvare nie je moc pekna, je z rozbitej rodiny, nemá vlastne bývanie a ty máš všetko.. máš na oveľa viac, tak aby si vedel. “ dievčatá, ja vôbec neviem, sko sa mám teraz tváriť. Ona sa na mna usmieva a za chrbtom toto rozpráva môjmu priateľovi. Žiaľ, nevydržala som to už počúvať tak som odisla. Čo by ste robili na mojom mieste?😕 viem, že ona ma moc nemusí, lipne na bratovi, ale toto ma dostalo. Podotýkam ma 34r

ninusa221
1. apr 2021

Moja potencionalna svokra bola zo začiatku presne taka ista iba na mna kydala a ked som tam bola tak vysmiata ako slniečko na hnoji..a ked som sa to dozvedela od priatela tak som si ju zovšadiaľ vymazala a nebola som u nich asi 3 mesiace. Len ma mrzi že som to snou neriesila. Proste pories to snou face to face na rovinu sa spytaj čo ma za problem

nikpa
1. apr 2021

Presne ako hovorí @ninusa221 na rovinu by som sa jej to spýtala, nech ti povie do očí čo proti tebe má a nie za chrbtom hucka svojho brata proti tebe.

sasesoe
1. apr 2021

Nie je dolezite, co o Tebe hovoria ini, ale ako na to zareaguje priatel - ci uz priamo im, alebo voci Tebe (ci nieco zmeni al povie). Pokial povedala "pravdu", tak mozno nebola prva, ani posledna a pravdepodobne aj on si je toho vedomy a teda, ked ste spolu, tak asi mu to nevadi (zalezi mu na inom). Pokial ste "len" priatelia, mozes to ponat i ako nejaky "test" - aspon ja som to brala vzdy tak, ze ak sa rozist, tak radsej skor, ako neskor (ked uz bude spolocna hypoteka, deti a ty uz 5rokov doma len s rodicakom).
Zas z jej pohladu, urcite jej viac zalezi na stasti jej brata ako na Tebe - bez urazky. Pravdepodobne, Ta este malo pozna, resp nedokaze pochopit "co on na Tebe vidi". Asi by som to brala ako vykricnik v hlave a nezdoverovala sa jej, no inak by som to s nou neriesila. Za mna tento jej vyrok viac vypoveda o nej samotnej ako o Tebe.

nelina1
1. apr 2021

Konfrontovala by som ju pred priateľom a povedala by som, že som to počula.

lija22
1. apr 2021

cim dlhsie budes otalat tym vacsiu hlavu a strach budes mat z konfrontacie. Bude jej hned napus/ volaj.ze cau povula som ako si bratovi vravela toto toto... to preco? to fakt ti vadi, ze nie som pekna a som z rozvedenej rodiny? v com je problem? ferka lubim, s vami chcem vychadzat dobre a vazit si vas. ksicht nezmenim ale ak ti ine vadi, skusme sa poroxpravat.
ja osobne by som to so zatatymi zubami pisala, ja by som jej srala na hlavu a pre mna by skoncila ale to by asi nebolo moc produktivne do buducnosti 😃

nelina1
1. apr 2021

@lija22 ale zakladateľka sa nemá prečo obhajovať pred sestrou a vysvetľovať. Ona nič zlé neurobila. Tým by sa sama zbytočne stavala do blbej pozície. Keď v prvotnom šoku nedokázala reagovať, nech jej to povie osobne pred priateľom. Nehovorila by som žiadne omáčky, len by som stručne oznámila, že som počula, čo povedala na moju adresu a, že som sa v tej situácii cítila skutočne zle.
Vysveľovanie zo strany sestry, by nejaký hlbší význam nemalo a nemala by som naň ani chuť, keďže som už jej veľavravný názor na moju osobu počula.
Takéto niečo by som neriešila telefonicky, nabralo by to opačný vietor a keďže priateľova sestra jednala poza chrbát, čiže nie veľmi fair play voči zakladateľke, tak tu je si myslím, že by toto znovu využila v jej neprospech a aby zakladateľka bola za tú zlú.
Od priateľovej sestry by som si držala odstup.

whatever1
1. apr 2021

Hovorila mu to "tajne", alebo jej to bolo jedno, ze ju mozes pocut? A ako reagoval tvoj priatel?

fidka79
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
natalia912
2. apr 2021

Dôležité je ako sa k tomu všetkému postaví tvoj priateľ. Mne sa stalo niečo podobné až na to, že to bola moja sesternica kto môjmu priateľovi rozprával kadejaké hlúposti ako ho mám len na sex a podobné veci...nevedela som o Tom...priznal sa mi až po x rokoch...ale už sme svoji a s ňou sa nestykame...nechýba mi a my sme šťastni a akurát tak sa z toho tešíme ako sme jej vytreli zrak 🤣to vieš, škodoradosť ✌️

miadi
2. apr 2021

Mna by zaujimalo co povedal on jej na to aka bola jeho reakcia. To je dolezitejsie ako jej nazor na teba. Moj svagor ked sme s mm boli spolu len par mesiacov mu povedal ze som prenho moc pekna a scestovana ze to nevydrzi nema buducnost. Mm bol koli tomu niekolko dni zduty. 😆tvoj priatel Mal povedat ze si krasna a ze Ta miluje. Je jedno co chce jeho sestra ona si ho za muža zobrat nenoze😎ze sa jej zda ze on mà na viac .. jej dovody boli dost povrchne a nefer. Ty nemozes za to z akej si rodiny. Vsetky jej dovody boli take meh. Horsie by bolo keby riesila tvoj charakter .To ze nelahodiš jej oku ti moze byt jedno. Aj ked Ta to zranilo aspon vies aka je. . Ked si odisla aspon si vsimol ze si zmizla? Povedala si mu ze si ju pocula?

pininka1
2. apr 2021

Ja ta obdivujem, ja by som napochodovala do vnutra a spytala sa jej ci je ona dokonala. Ja som sa az po rokoch dozvedela ze svokra o mne povedala ze sa nehodim k jej synovi lebo som vyssia, naco jej svagrina hned povedala ze aj muzova sestra si zobrala nizsieho. Tak ostala ticho, ale mne to nikdy nedala najavo, vzdy sa ku mne dobre spravala, myslim ze po case sama pochopila, ze to nieje o vyske.

kassandra25
2. apr 2021

Ano, mozes jej to povedat, co si pocula. Aj ked, stoji ti ten vztah za problemy?

kassandra25
2. apr 2021

A inac, hodnotit cloveka podla vyzoru, to je ubohe. Takisto majetky, dobry je vzdy stred. Ale ty tamna ruziach ustlane mat nebudes veru. Preco sa sestra nestara sama o seba a jej vztahy?

gabika0825
2. apr 2021

Ja byt tebou tak na rovinu sa jej spýtať aký má s tebou problém lebo máš pocit že tam niečo je. Keď tak sa opýtať priateľa prečo mu ona dáva takéto rozumy do hlavy... ale riešiť to v klude. Ona možno pravdepodobne bude zatĺkať že je všetko v poriadku

lucitta9
2. apr 2021

hmm...par dni pred nasou svadbou bola u nas svagrina (muzova sestra) s rodinou..vecer sme sedeli, rozpravali sa, ja som si isla skor lahnut..skor nez som zaspala, pocula som svagrinu ako hovori mojmu buducemu muzovi, ze jej sa viac pacila k nemu jeho ex, ze mal zostat s nou. Su kamaratky, vychadza s nou lepsie ako so mnou. Par dni pred nasou svadbou, v nasom byte toto urobila...dotklo sa ma to velmi, aj som si poplakala. Vztah som s nou uz nikdy nemala taky ako predtym. Aj citila ze si drzim odstup, ale asi si dobre uvedomovala, ze nema ciste svedomie, tak bola ticho. S druhou svagrinou mam pekny vztah, sme kamaratky. Po rokoch to beriem s nadhladom- holt nemusim si s kazdym sadnut, tak to je. Dolezite je ze sme s muzom stastni a mame pekny vztah 😉