Ženy ako by ste zareagovali keby Vám muž povie že vam chce spraviť dieťa a budete slobodná mamička keď sa ani len o vzťah nesnaží…
Ani by mi za tých pár slov na založenie diskusie nestál.
Že v poriadku, ale ak zo mňa spraví dobrovoľne slobodnú mamičku, jemu spravím zo života peklo 😃😃😃
👏👏👏 gratulujem k výberu takéhoto chlapa
Ze nebudes najostrejsia ceruzka, ked ti stoji o tom zakladat temu. A ked sa s takym chlapom stretavas.
Povedala by som mu, ze hej Boris mas este budget na dalsiu? 🤷🏼♀️
ono zalezi co od neho chces ty ... ak silou mocou chces dieta ale on nechce vztah tak mas co si pytas... ak chces rodinu a manzela-treba hladat ineho partnera
Dúfam že v dnešnej dobe nechceš ostať slobodna mamička tie maju v tomto štáte sakramenský tažke.A debila hlúpeho nekomentujem.Dúfam že ťa odradi slovne spojenie slobodna matka a ON hlúpak.
Zasmiala by som sa a už sa mu neozvala.
@enmery 😂
Nebol to Boris?
Ďakujem ženy za odpovede, asi som viac viaceré dosť pobavila. Dotyčného som si zablokovala. Len mna zaujímal názor, lebo som si myslela že uz asi ja nie som normálna keď takéto nieco dokáže muž vôbec vysloviť a este mi odpovie že zbytočne stresujem 😀
@tetapetra našťastie to Boris nie je aj keď toto bude asi este horšie 🙂
Asi by som mu vylepila :D
asi ti chcel inymi slovami povedat, ze chce s tebou sulozit bez sprcky 😁😁😁 ... ale najdu sa aj dobrodruhovia, co to myslia tak, ako si napisala celkom vazne 🤪
Kollar?
Kontaktoval ťa Boris???
😳😳😳Dnes som už fakt čítala všetko...dpč