Celé hodiny zavýjajúci pes od susedov

16. sep 2024

Zbláznim sa. Som PN, mám hrozné bolesti a ešte musím počúvať celé hodiny psa os susedov. Ja ho ľutujem, on tiež asi trpí, ale ja trpím jeho zavýjaním ešte viac. To fakt mu majitelia nemôžu nejako pomôcť? Však to je neľudské. Niekedy toto robí aj v noci a tiež sa človek nevyspí do práce. Som celkom tolerantná, ale toto je už na mňa priveľa pri tých bolestiach.

btus
16. sep 2024

ak je to husky, tak ten má zavíjanie v krvi a tam pomôže len zavrieť si ho do garáže alebo domu. Je to psí prejav a nemusí byt ( a ani nieje) prejavom smútku alebo nepohody.

rosannar
16. sep 2024

poznam to..susedia ak zavru psa do koterca-husky, tak doslovne place celú noc až do 10-11tej kym nevstanú a nepustia ho von....tiež by pomohlo kedy sme dačo zmohli, trpí on a trpíme my s ním čo sa nevyspíme a narozdiel od nich, my chodíme do práce a musíme vstávať.

monicka144
16. sep 2024

Tak to ti verím, keby si nebola PN, tak to ešte akotak prekusneš, ale takto to musí byť riadne na nervy. O akú rasu ide? Nedá sa nejako rozumne dohovoriť so susedmi? 🙈

lucka_ke
16. sep 2024

pritiahnuté za vlasy - ale nemôžeš si ho zobrať k sebe? asi len potrebuje spoločnosť

cacianka
16. sep 2024

Prišla si sa iba važalovať, alebo chceš poradiť ? lebo nič v tomto smere nepíšeš.
Ak chceš poradiť, čítaj si podobné diskusie. Napr. upozorniť susedov, aby urobili nápravu. volať slobodu zvierat, mestskú políciu.

lujza123
16. sep 2024

Ak je to husky tak ten pri zavýjaní ani náhodou netrpí, pre neho je to super činnosť. Trpí akurát jeho okolie. 🤷🏼‍♀️

V prvom rade treba ist za susedmi (aj ked v tomto je asi jasne ze moc nepochopíš, žiadny normálny človek nenechá svojho psa zavýjat či stekat celu noc a obtazovat okolie)
Ti môžu psíka na noc zavrieť do domu, ak nejde o huskyho ale psa co zavýja cez deň ked je sam tak môžu s ním pracovať pod dohľadom trénera aby nemal separačnu úzkosť, pripadne kúpiť protištekaci obojok

Ked nepochodis tak sťažnosť na mestský úrad, políciu

janickacrazy
16. sep 2024

Daj si aspoň štuple do uší.

autor
16. sep 2024

@lucka_ke aj v noci si ho mám zobrať k sebe? Hádam by sa o jeho pohodu mal zaujímať majiteľ. Jemu nevadí, že mu trpí pes hodiny a hodiny? Že kašle na sesedov je asi normálne, ale na toho psa...
@monicka144 je to jazvečík.

lucka_ke
16. sep 2024

vidím, že odvahu máš tak ju využi a zájdi za susedom a vyjasni si to s ním

natall113
16. sep 2024

Šteniatko alebo? Moji susedia zatvárali šteniatko na 10 hodín do klietky keď chodili preč, celých 10 hodín to šteňa prekňučall, bolo leto a tá klietka bola rovno vedľa môjho plota, nedalo sa to počúvať...nepomohlo nic

tamta
16. sep 2024

Haha, ked som muzovi prečítala názov tejto diskusie, tak sa ma spýtal, ci som ju založila ja 🤣🤣🤣
Takze sucitim s tebou, viem o com hovoríš, dokonca aj rasa psika sedí.
Vdaka nemu a jeho vecnemu stekotu (a tym mi večne budil dieťa zo spánku), som normálne začala neznášat psov. Hoci viem, ze ten psik za to nemôže, je mi ho aj ľúto, majitelia s nim vôbec nechodia von, len smutne šteká na dvore.

mamamoni
16. sep 2024

No o tomto by som vedela román napísať.Tu susedovie Dino keď večer nájde ježka a začne na neho štekať tak skončí až ráno. Druhého suseda Ronjo má asi duracelky v riti zastrčené,lebo ten ide ako píla. A traja ratlíkovia z konca ulice (tie ani neviem ako sa volajú, ja ich volám Pat,Mat,a Lietadlo) zakaždým reagujú na Dinov boj s ježkom. Neviem či ho povzbudzujú, alebo mu štekajú nech už drží zobák, lebo chcú spať....A do toho všetkého naša Mica pravidelne zakladá orgie pod oknom našej spálne. Ja neviem odkiaľ berie toľkých kocúrov....A keď už konečne zaspávam, tak je ráno a ozvú sa prvé vtáčky pousádzané na drôte. V živote by som nepovedala, že operenec dokáže tak hlasno vyspevovať.....Keď vyliezam o 6tej zničená z postele všetci psi z našej ulice sladko chrápu v búdach, ježko je zalezený a čaká na dalšiu večernú provokáciu a Mica zháňa nového kocúra....lebo veď večer bude opäť žúr....🙄

neillys
16. sep 2024

Asi to je Husky 😀

cacianka
17. sep 2024

@mamamoni tak pekne napísané . u nás je obdobie, keď sa hádajú straky, ale že brutálny krik robia, tento rok mali hniezda pod oknami asi 4 rodiny, do krvava vrieskali. do toho vrany a na vtákov vrieskali psy, a tak fajne cca 4,30 začali...

viera321
21. sep 2024

kvôli psovi, čo šteká aj cez noc, volať políciu, iné nepomôže,ak sa teda susedia nevedia, resp. neráčia unúvať ho ohlásiť, aby bol ticho. A cez deň ochrancov zvierat,či ako sa volajú, pes už nie je "vec", musí sa s ním zaobchádzať podľa nových nariadení, predpísov, zákonov. Takže by som sa obrátila na nich, že "trýznia" psa, keďže stále zavýja a tým by si sa aj ty mohla konečne od toho zvuku oslobodiť. Alebo ešte možnosť, zobrať ešte dvoch - troch susedov, aj keď oni to možno tak nepočujú, ale požiadať ich o pomoc a dohovoriť tomu susedovi so psom. V jednote je sila. Držím palce, nech sa ti to podarí.👍

asfodelka
21. sep 2024

@mamamoni nasi susedia maju jazvedcika, v kuse steka. ten ked najde jezka tak ho trha, je mu jedno ze ma dorezanu papulu. Odkedy tu byvam verim, ze psy maju dusevne poruchy. Ten pes nam totalne rozobral pletivo na plote, lebo chce behat po nasom dvore 🤯 dali sme nove pletivo a vyzera horsie ako to prve - diera vedla diery. uz som vravela susede, preco si ho jej syn nevzal ked sa odstahoval - tak vraj mu stekotom budil dieta v noci. Ale to ze budi moje deti mu nevadi.

cacianka
22. sep 2024

@asfodelka nech ma milovníci psov zožerú, ukamenuju, už by som veeeeelmi zvažovala, že ho odpracem...
Do iného chotára, alebo naveky.