🙂 čaute babi poraďte mi veľmi často sa hádam s manželom :( veľmi žiarli ja už naozaj neviem ako to riešiť sme spolu už pomaly 10 rokov máme spolu dve malé deti....
To je nevýhoda vzťahu so žiarlivcom, nevidela si do čoho ideš?
Riešení je viacero, ale to by musela byť ochota zmeniť niečo.
Napríklad manžel by sa začal liečiť, prípadne mu dáš reálny dôvod, aby žiarlil.
Alebo sa s ním nebudeš hádať a "iba" si urobíš podľa seba.
Cudujem sa, ze mas so ziarlivcom deti a10 rokov zniceneho zivota. Od ziarlivca sa uteka a co najrychlejsie. Bohuzial, mnohym zenam to imponuje.
@martinmmartin Povedať žiarlivcovi, že ak neprestane žiarliť, tak si nájde iného nie je dobré riešenie. Iba tým prileje olej do ohňa. Treba ho poslať do hája, nech skľudní hormón, nereagovať, ukončiť nezmyselné obviňovanie.
@klaudiamolnsrova Otázka je , či dôvod žiariť má , alebo nie. Poznám mužov , ktorý žiarli , hold poznám však aj dôvod prečo a v podstate sa im nečudujem.
Nie nemá dôvod žiarliť on si proste začne nahovárať sprostosti a potom je s toho len hádka ... Už sa proste nedokážeme normálne ani rozprávať žiadny rešpekt proste nič ja by som už možno aj začala nový život bez neho ale Bohu žiaľ nemám kde ísť nemám normálnych rodičov a ani rodina mi nevie nijak pomôcť :(
Zober ho so sebou na každý nákup, ovesaj taškami, potom na prechádzku do lesa aj s deťmi, nech ide s tebou vyvesiť prádlo a pomáha ti, aby videl, že nič z toho, čo si on myslí vo vašom vzťahu nehrozí. A hlavne veľa komunikujte spolu.
@klaudiamolnsrova povedz mu ze to ze ziarli v tvojich ociach ribi z neho neisteho slabocha a ked to neprestane tak si najdes nejakeho co taky nieje