Baby idem si k vam po radu, alebo sa len vypísať, alebo ja neviem co vlastne od toho čakám! Ide o to, že bývame v byte už 7 rokov a celých 7 rokov mame problémy so spodnou susedou a čim ďalej tým viac to graduje! Mame 2 deti - 7 ročnú a 2rocneho! Každý kto má deti, vie co dokážu a ze proste nebudú celý deň sedieť! Ide o to, že suseda pri každom prebehnuti alebo hocakom hluku vyklopava a ja už som z toho úplne s nervami v p.deli! Nič ide nerobím, len vrieskam po deťoch, až sú ticho, nedupu, nekricia, nebehaju! Už mi to dnes tak ľúto prišlo, že proste nič zlé nerobia, len sú proste deti!
Už sme s mužom začali aj prerábať, nové podlahy robiť, že bude lepšie, lebo predchádzajúci majiteľ to docela odflakol, kúpili sme tie najdrahšie podlahy, prisam vačku, najlepšie čo je teraz na trhu, že teda aj tými podlahami to bude, no prd! V obyvke mame ešte koberec a 1cm podložku z tých penový h puzzle a ešte aj tam keď sa hrajú, tak trieska! Staršia dcérka mi už povedala, že nič iné nerobím, len po nich zjapem, ale ja už proste viem, že keď prebehnú alebo malý náhodou zadupe, že bude zasa vyklopkavat! A to sme ešte väčšinu času teraz preč, ved chodím už do toho bytu len jest a spat pomaly a ešte aj tak je zle! Už normálne s odporom odomykam dvere! Chcem len vedieť, či to len my také mame, alebo aj niekto iný v takej situácii, čo robiť??
@diamond007 keby to bolo v noci tak to samozrejme pochopím a riešim, ale proste 10 hodín doobeda, obed, poobedie, furt! A čim je staršia tak tým je viac doma a je to horšie a horšie! Všade mame koberce, ale to tie deti nemôžu vôbec ale vôbec nič! Keď malý niečo hodi o zem, alebo od zlosti zadupe, tak už sa vyklopkava! Všetci mi radia, nevšímat si to, ale ja to proste neviem a štve ma to
Absolútne musíš vytesniť zo svojho sluchu to, že ti vyklopkava, žiaľ sú susedia, ktorí sú buď nalepeni na okne alebo na stene, lebo nemajú čo robiť...
@lenka2710 A prečo to vôbec riešiš?? Keď bude na budúce vyklopkavat tak chod k nej zaklop / zazvon a spýtaj sa v čom je problem? Či ona deti nemala...
Ukludni sa, prestan ziapat na deti a skus trosku ignorovat susedu ak sa da. Aj ked chapem ten blby pocit. Ja som susedom rovno povedala ze prosto viac spravit neviem, cize chapu ze klopanie nepomoze. Ale zas my mame fajn susedov co vydrzia ozaj vela kedze mame doma hyperaktivneho autistu. Zial byvat treba, v byte treba s tym ratat ze niekedy pocut deti kricat a dupat.
@dievcacitajucelist prosím ta, vieš koľko som tam už bola?? Ze ona ani telku nepočuje, tak reku, nech si ju dá hlasnejšie! Ze jej deti take neboli, jasne, všetky deti boli kedysi asi niečo extra 🙄 naposledy som tam bola ked mal malý 9 mesiacov a trieskala na to, keď malý ležal na koberci a kopkal nozkami, ešte sa mi zľakol, bo priamo pod ním zabuchala
@lenka2710 my sme toto mali ked sme byvali v 1 izbaku , vyustilo az tak ze sused pod nami nam skaredo nadaval, pisal , klopal , neskor si zistil cislo na manzela a v noci volaval, dal nas na socialku ze tyrame dieta, ked ani to mu nevyslo tak ze tyrame psa. Nakoniec sme sa odstahovali ale aj kvoli tomu ze sme chceli vacsi byt. Dcera ma 10 rokov , chodime obaja do prace , dcera do skoly. Pride domov okolo 15 tej 2 hodky je na tablete , a potom sa hra a to zacne z dola tiez presne vyklopkavat sused pod nami na radiator. Minule prisiel a nadaval ze je to neunosne co robime. Cely den. Hlavne ze sme v praci 🤦♀️ doteraz nebol ziaden problem., byvame tu 4 roky. Neviem ci je novy v bytovke. Ja som dcere povedala ze nocny klud je o 22 ze ked sa chce hrat nech sa hra. Nech si nejaky sused nemysli ze moje dietata bude cely den sediet pred telkou. Podotykam ze chodime aj von takze ako.pises ani niesme skoro doma. Nas nami tiez pocujem deti behat , hrat sa , niekomu nieco spadne. Vsak je to bytovka. Nekric na deti a na susedu kasli. Nic ine neostava.
@abbey1 lebo to ako keby si hrach na stenu hádzal a ide ako verklik, furt to svoje! Ze ona chce mať kľud, jej deti take neboli, nepočuje televízor, bola ma oznámiť na úrade! Toto ma inak dostalo, to mal malý tých 9 mesiacov, keď som tam bola a ze ma oznámila na úrade! Som jej povedala, že ok a ze sa tam prepadnem od hanby aj za ňu, že sa ide sťažovať na 9 mesačne dieta, ale to len chcela asi bububu spraviť!
Ešte som sa nedávno dozvedela, že sa chodí po susedoch sťažovať, že akých ma ona zlých susedov a mame deti malých satanov! Pritom staršia chodi po byte ako baletka už pomaly a malý ma teraz také obdobie, že keď nieje po jeho, tak dupe a krici ako besny, no co ich zabijem 😅 už neviem ci sa mam smiat ci plakať 🤷♀️
Fu no tak toj je dobra blbka jasne ze deti sa hrajú behajú ale za každú vec klope asik není normálna ja tiež často upozorňujem 4rocneho nech nekrici lebo on je čert a nechcem aby rušil susedov to by sa tu u nás zbláznila je to ťažká situácia ignorovala by som klopanie alebo zakaždým povedala ze není nočný kľud a nech ta neobťažuje ťažko s takou osobou najhoršie je ze keď sa kupuje byt nikdy nevieš kto tam býva alebo by som nechala nech otvoria deti aby videla ze su to deti a chcú sa hrať musí byť riadne zakomplexovana chodí ku nej návšteva? Ma vôbec rodinu? Možno ak niekoho ma syn dcéra tak by som ich odchytila a spomenula jej správanie a co ste pre to spravili aby menej počula hranie deti ze uz vás to nebaví ze ku vám chodí klopať za každy krok co spravíte
Ta pani nebude uplne v poriadku🙄to je potom tazko s takou osobou co si stale nieco najde..
@lenka2710
Ahoj,vrieskanie presmerovať na susedu,keď iné nepomáha. Potom by mohlo ešte pomôcť keby sa manžel prihovoril,aspoň teda ja by som to tak nenechal. Ale určite neobmedzovat deti,alebo aby tým trpela rodina. To že ona také deti nemala je jej vec,aj to že ju to ruší a vadí jej to je tiez čisto len a len jej problém. Váž si že máš deti,že máš zdravé deti a také nebudú ticho sedieť. A keď chce suseda,tak nech sa ide naozaj sťažovať. Jej tiež sľúbiť ako to zverejnite,to čo ona robí,nech sa jej rodina dozvie akú majú príbuznú.
A také časté kopanie a dohováranie by sa tiež mohlo klasifikovať ako obťažovanie.
Rodinný dom a máte aj vy pokoj.My sme sa museli z bytu takto odsťahovať ale nie kvôli tomu že my sme robili buchot ale práve kvôli malým satanistom nad nami😀 takže ja tú pani chápem celkom.Ja som mladá a mala som dosť v bytovke a nie ešte nejaká staršia ufrflaná pani
@lenka2710 my sme mali rovnaký problém, pod nami býval mladý IT par, co celý deň sedel doma a nikam nechodil. Búchali nam na radiátor, na bytové dvere, na strop, písali listy do schránky a citovali domovy poriadok, ze sused nemá rušiť suseda a bla bla bla. Ja s deťmi naozaj trávim veľa času vonku, ešte ked nechodili do skolky, boli sme celé doobedie a poobedie vonku. Domov sme sa prišli v podstate iba vyspať. Lenze nastala zima a korona, všetko zavreté od detských kutikov, rodinných centier, nákupných centier a vonku sa nedali byt 3h doobeda / poobede. Čistá psychiatria, tiež som po deťoch kričala, nebehaj, nedup, bola v strese ked im niečo padlo z ruky. Kúpili sme tie puzzle 60x60 a vystalali nimi celú obývačku. Deťom som zakazovala tancovať, pomaly aj spievať. Lebo susedom vadilo, ze ich nás syn budi aj ráno, ked ide do skolky (plakal cez adaptacne obdobie). Nočný kľud nikdy nezrušili, lebo chodia spat o 20h. Našťastie nas problém sa vyriešil tym, ze sa odsťahovali a do bytu prišiel mladý pár s babatkami dvojickami. Doteraz sa nestazovali, ale stále ma občas chytí panika, ze co ak začnú búchat,ze sme hlucni. S problémom ti neporadím, ale viem ako sa citis
A naozaj ked svoje deti porovnám s deťmi kamošiek, tak patria k tym co su najmenej hlučné. A co sa tyka sťazovania tak to som zase poohovarala ja ich, akí j*ebnuti ludia bývajú pod nami 🤣
Pri najbližšej príležitosti, až ťa bude znova obťažovať jej povedz, že idete predávať byt 10-člennej cigánskej rodine.
@cocolino234 ona neklope na dvere, ale zospodu nám do podlahy alebo trieska o radiátor! Keď tam išiel naposledy muž, že čo vlastne jej tak vadí, tak ani dvere neotvorila! Ale ja normálne rozmýšľam, že čo vlastne počuje, keď raz ma chytila, či musím 4krat denne vysávať? Ja pozerám na ňu, že čo?? Baby ja mam prisam vačku problém raz do týzdna povysavat, bo sa mi nechce 😂 a nieto ešte 4krat do dňa! Potom sme stále presúvali nábytok, tiež neviem o tom! Deti nám ešte o polnoci behajú po byte, tiež som sa to až od nej dozvedela 🤦♀️ no samé skvosty!
@lenka2710 takýto problém mala aj Moja sestra. Drbnuta suseda, ktorej vadilo aj to že dieťa vôbec dýcha.
Raz Jej totálne došla trpezlivosť, zavolala kamosky, každá 2 deti a urobili taký cirkus že dovi dopo. V byte 7 deti, hurhaj, krik, blzaninec.
Suseda pravdaže prišla, sestra s úsmevom od ucha k uchu, že začni si zvykať, odteraz to tu bude pravidelne a buchla dverami
Mala si vidieť ten vyraz tvare, v živote nikdy viac sa nestazovala
@cocolino234 asi máš pravdu, musím sa to naučiť vytesnit! Fakt ďakujem Bohu, že mám zdravé deti ❤️
@lenka2710 kašľať na susedu už a lepšie sa chovať k deťom... Ak to vyslovene nie je rušenie v noci, neriešila by som to už. Kompromisov ste spravili dost