Bývanie s deťmi

22. jan 2023

Ahojte žienky. Toto je skôr všeobecná otázka, za všetkých otcov. Nehľadajte prosím za tým nič, že niečo hľadám alebo podobné ďakujem.
Zopár diskusií tu bolo o tom aký máte názor na otca samoživiteľa. Či už vdovca alebo rozvedeného. Ďalšie vaše odpovede ma zaujímajú a otázku či má aj dáky vplyv na to že kde býva otec a deťmi. Či u rodičov alebo majú vlastné bývanie. Ďakujem 😉

luccija
22. jan 2023

Čo je zle na tom, že by býval s rodičmi pomôžu mu s deťmi...veľa mužov pracuje na smeny, dlhšie.Pre prípadnú partnerku to môže byť raz problém...

kacena4
22. jan 2023

velmi zalezi od toho aky je schopny chlap, ako stare deti ma, ci sa vie o ne sam postarat, obriadit navarit... ja mam otca vdovca mali sme 2, 11 a 14r ked zonrela mama. byvali sme sami babka chodila pomahat.

malacibulka
22. jan 2023

"či má aj dáky vplyv na to že kde býva otec a deťmi" aky vplyv mas na mysli? Ma to vplyv ze ich rodic zivi, sati a vychovava.

syslik81
22. jan 2023

niekedy je otec lepsi rodic ako matka ... ale mal by vychovavat sam bez starych rodicov- ty lubia prehanat rozmaznavat a do vsetkeho sa starat ...

deti95060810
22. jan 2023

nevidím nič zlé na tom, ak otec býva u rodičov... pomáhajú si navzájom....

liljana
22. jan 2023

Zase sa hlada problem za kazdu cenu. Clovek, co sa sam stara o deti, hlada a vyuzije kazdu pomoc, si to ulahcit, co sa naskytne a kasle na to, ci to niekto bude nasledne niekde rozoberat.

mirco50
Odpoveď bola odstránená
Zobraz