Ahojte žienky. Toto je skôr všeobecná otázka, za všetkých otcov. Nehľadajte prosím za tým nič, že niečo hľadám alebo podobné ďakujem.
Zopár diskusií tu bolo o tom aký máte názor na otca samoživiteľa. Či už vdovca alebo rozvedeného. Ďalšie vaše odpovede ma zaujímajú a otázku či má aj dáky vplyv na to že kde býva otec a deťmi. Či u rodičov alebo majú vlastné bývanie. Ďakujem 😉
velmi zalezi od toho aky je schopny chlap, ako stare deti ma, ci sa vie o ne sam postarat, obriadit navarit... ja mam otca vdovca mali sme 2, 11 a 14r ked zonrela mama. byvali sme sami babka chodila pomahat.
"či má aj dáky vplyv na to že kde býva otec a deťmi" aky vplyv mas na mysli? Ma to vplyv ze ich rodic zivi, sati a vychovava.
niekedy je otec lepsi rodic ako matka ... ale mal by vychovavat sam bez starych rodicov- ty lubia prehanat rozmaznavat a do vsetkeho sa starat ...
nevidím nič zlé na tom, ak otec býva u rodičov... pomáhajú si navzájom....
Zase sa hlada problem za kazdu cenu. Clovek, co sa sam stara o deti, hlada a vyuzije kazdu pomoc, si to ulahcit, co sa naskytne a kasle na to, ci to niekto bude nasledne niekde rozoberat.
Čo je zle na tom, že by býval s rodičmi pomôžu mu s deťmi...veľa mužov pracuje na smeny, dlhšie.Pre prípadnú partnerku to môže byť raz problém...