Bývalý sa so mnou len zahráva

29. dec 2023

Ahojte, som zo seba veľmi smutná a sklamaná.. mala som priateľa, boli sme spolu 3 roky, po 3 rokoch mi povedal že so mnou nevidí buducnost a tak som sa s ním rozišla, lebo však načo pokračovať vo vzťahu. Strašne to bolelo, zvykla som si a začali sme sa opäť kontaktovať, stretávať, spávať spolu.. dal mi kľúče od bytu v ktorom sme spolu byvali, potom mi ich zase zobral. Mal stiahnuté aj badoo, ked som to “nasla” hneď si ho zmazal. Teraz som na tom opäť zle, zase naňho stále myslím, čakám len kým mi odpíše a či vôbec sa dnes ozve.. som na tom ešte horšie ako som bola po rozchode,.. povedal mi že nevie prečo som sa s ním rozišla, že však raz by prišlo aj k dietatu atd atd.. ale teraz stále mi prízvukuje, že pár nie sme, že nie sme spolu.. a keď sa ho opýtam, aký zmysel má to že mi povie že ma ľúbi, keď ma k sebe volá atd atd.. povie, aby som v tom logické vysvetlenie nehľadala a či mi je lepšie bez neho? Ja som vážne z toho v prdeli, chápem že on sa so mnou len hrá.. uvedomujem si to, ale keď nevydržím byť bez neho. Ako z toho von? :(

ariannazara
29. dec 2023

Zablokovať, prestať komunikovať a nerobiť zo seba rohozku 😉 krásny deň

veselo_neveselo
29. dec 2023

Povedz mu ze je ti lepsie bez neho, kluce vrat, kontakt vymaz a budes mat od neho pokoj naveky.

Zahrava sa s tebou, lebo sa nechas. Ved on ma vsetko, co by si mohol priat! Sex bez roboty, aj mu navaris (?), ale slubovat ti nic nemusi, pozerat za inymi si moze, zabavat sa moze do nemoty...ziadna zodpovednost, mladenecky zivot ale sexu dost lebo si tam ked si piskne...to ti nevadi, take ponizovanie?

Tak uz sa konecne nanho poriadne nastvi, tak ako si sa mala ked sa s tebou rozisiel a zacni si zit svoj zivot.

zuzana76
29. dec 2023

hra sa s tebou ako macka s mysou, manipulator, narcis a nevyzrety jedinec, musis sa prekonat, on ta v skutocnosti nema rad, paci sa mu, ze moze tebou manipulovat a ty hned pribehnes ako poslusny psicek

dion287
29. dec 2023

Keď už vzťah raz skončí tak pre niečo sa to stalo
Málokedy sa to dá vrátiť, pokračovať a ze vám to vydrží už navždy. Proste jemu to takto vyhovuje a ty sa len trápiť. Nazbieraj trochu ženskej hrdosti a bez ďalej.

alickapusinka
29. dec 2023

Nevyzretý jedinec manipulátor. Chce s tebou byť len ak niečo potrebuje sex ináč nič. Ja sa TI čudujem všade zmazať zablokovať ho v telefone na sociálnych sieťach a žiť svoj život. Raz ak si s nim skončila nie je o čom. Ak s ním spíš aby si neostala tehotná a odkopne ťa a bude s tebou manipulovať toto TI treba. Zabudni na neho a preruš všetky kontakty.

monikkatt
29. dec 2023

On na teba kasle ale zatial nema lepsiu nahradu tak na zasun stacis aj ty.
Dovolis aby sa k tebe spraval jak k chudere tak sa necuduj.. zablokovat a najst konecne zbytky hrdosti

kacena4
29. dec 2023

za mna sa s tebou nezahrava, suhlasila si so sexom bez vztahu a jemu to vyhovuje viac nepotrebuje a prepac ty blba si sa nechala namotat...

komplikovana
29. dec 2023

natvrdo prerusit vsetky kontakty. Povedz si, ze takto zit nechces a lepsie to uz s nim nebude.

stanulienkat
29. dec 2023

Preboha dievca..preco si to robis?? S vidinou decka v buducnosti v nestabilnom vztahu, s niekym, kto o teba nema zaujem?

1gramofon
29. dec 2023

Pokiaľ si vedela do čoho ideš tak to bolo len o tvojom prianí, že sa k tebe vráti aj po iné než sex. Ak jednal na rovinu tak sa nezahráva on, ale skôr ty sama so sebou, ze koľko ešte zvládneš kým sa nezblaznis z tohto celého... Nepozeraj na to co ti drista v slabej chvíľke, ale na to ako sa správa a na nepríjemné, v tom bude asi viac pravdy, lebo sa podľa toho aj správa. On mysli v celej veci hlavne na seba, že sex mu treba. Aj ty pozeraj na seba, chceš dieťa, niekoho kto ťa bude mať naozaj rád? Za tým si chod a nestrácajú čas s takýmto

h2
29. dec 2023

To nemyslíš vážne, že toto so sebou necháš robiť! Veď už raz si ho nechala, aj si si to odsmútila, aj si sa už z toho dostala. Tak prečo sa potrebuješ týrať nanovo? Nemá ťa za nič, nechce ťa, nepočíta s tebou do budúcna. Má ťa len na sex, kým si nenájde nejakú lepšiu. Toto potrebuješ? Zase ďalšia, čo je tým viac zaľúbená, čím je na ňu ten chlap hnusnejší! 🙄

0kristina0
29. dec 2023

Velmi dobre to zhrnula @ariannazara uplne prerusit akykolvek kontakt, ignorovat ho. Vyuziva ta iba na sex. Maj sebauctu a ukonci to.

lucia147852
29. dec 2023

Ako z toho von? Vymazať, zablokovať kontakt a úplne sa od neho odstrihnut.

andreatytler
29. dec 2023

Nijako z toho nemusis von. Ostan s nim. Potrebujes ho a tak na co sa silit a trapit. Ked ho uz potrebovat nebudes, tak jednoducho odides.
Jedinne co musis urobit, je zacat uzivat antikoncepciu.

dharmasanata
29. dec 2023

@andreatytler toto, ale ona nepotrebuje, nepotrebuje vyčkávať a trápiť sa. Ostávať v takomto "vzťahu" je najhoršie čo môže pre seba urobiť. To znelo tak troška úboho ostať s ním a využiť to čo potrebuje a potom keď príde niekto lepší tak ho nechať 🙈 to je akoby kopírovala len to čo robí jej partner a snáď ma trošku viac úrovne..

Autorka, povedal ti jasne že s tebou budúcnosť neplánuje, to čo povedal s tým dieťaťom, že možno časom ono si len šetrí čas. Čo môžeš pre seba a svoje dobro urobiť, ukončiť to definitívne, vyplakať sa a časom dať priestor človeku s ktorým ťa nejaká pekná budúcnosť aj naozaj čaká. Chce to silu a tú v sebe máš ♥️🍀

andreatytler
29. dec 2023

@dharmasanata Lenze ona to nedokaze. Kazda jedna rada ze vzchop sa a chod od neho je jej k nicomu. Sice sa pyta ze ako z toho von, ale na co sa ona v skutocnosti pyta je ako zmenit priatela aby si ju vazil, lubil a chcel byt s nou.
Ak jej chlap neustale vravi ze nie su par a nie su spolu a napriek tomu ona s nim spava a chce ho, tak nikto z nas tu jej nemoze povedat nic viac co by ju mohlo nakopnut na odchod. Ona vie ze to nie je v poriadku a tento zly pocit bude casom vacsi a vacsi az nakoniec uz bude dost silna odist.

esmeronka
29. dec 2023

jak keby si písala o mojom bývalom....ani by som sa nečudovala keby to bol on

denkatn
29. dec 2023

@andreatytler suhlasim, ze prislis nasilu sa odtrhnut nie je dobre, ak srdce este pisti. mozno by som ja sa skusila upravit ten vztah z mojej strany a povedat, dobre nie sme vo vztahu tak potrebujem si naplnit zensku cast a preto sa budem stretavat s obdivovatelmi. a chodila by som vela von. (nemusis s obdivovatelmi zakonite aj spavat, ale ani s neupravenym vztahom nemusis spavat) skratka stretavaj sa, buducnost neplanuj a uvidis co bude.

andreatytler
29. dec 2023

@denkatn Genialna rada. 👍
Prijat fakt ze vtah nie je a rozsirit si obzory. Nova znamost, alebo zalubenost, cloveku vzdy doda silu na kroky ktore sa tazko robia.

denkatn
29. dec 2023

@andreatytler ano, a mozno by sa jej tento byvaly sam sprotivil, keby chodili spolu von do spolocnosti a on by tam balil druhe baby, tak potom uz srdce to pochopi, ze nie je za cim plakat. takze nesediet doma, zabavat sa, stretavat sa.

ahhola
29. dec 2023

Bývalý sa so mnou len zahráva... Lebo mu to dovolím, až ho k tomu provokujem😝

By mal zniet nadpis komplet. Neviem, koľko máš rok v, co robíš, ci si na ňom závislá s bývaním... Co tak sa vzmuzit, nájsť nejakú robotu v Prahe😃a vyparit sa bez slova?
Daj sa dokopy a začni znova (🚂ide o 8." ráno)

mon8060
29. dec 2023

Ja som s ex mala niečo podobné. Došlo to do štádia keď som si u neho jedného dňa uvedomila že už sa mi hnusi, aj sex sa mi s nim hnusi ako so mnou manipuloval. Plesla som dverami a prerušila kontakt.sama musíš na to dôjsť.

domkakvet
29. dec 2023

Zabudnut na neho a uz sa viac s nim nekontaktovat.