Bývalý sa mi často ozýva

14. dec 2022

Bol to môj najhorši vzťah,trvalo pokiaľ som z toho vyšla.A dlho som sa potom pozbierala,dosť mi ublížil.Prestahovala som sa do iného mesta,kde som si našla manžela,máme dve detičky.No chcela som ísť bývať do môjho mesta kde som bývala zamlada.Kupili sme tu dom,zabyvali.Vsetko ok.Byvaly sa mi začal ozývať.Som človek čo vie odpustiť ale nezabúdam.Aj som mu to napísala.No časom začal mi vypisovať ako sa mám,čo robím,či sa s ním nestretnem atď.Som mu napísala že nechcem stretnúť a nech mi nepíše.Nepocuval,zablokovala som ho všade,no vytvoril si nové profily a ďalej mi písal.Aj to že vie kde bývam,neviem na čo to zisťoval a na čo mu to je.Minule chcel odo mňa pomoc aby som mu niečo zaviezla na aute,ja som povedala nie,na to ma začal urazat cez správy že ani na mňa sa nemôže spoľahnúť,že som namyslená a odkedy sa mám dobre že ho ani nepoznám.Ako mu dať najavo nech mi dá konečne pokoj?Mám obavy aby ma nevyhladal osobné keď vie kde bývam.

tosomja
14. dec 2022

Ignorovať, povedz to aj manželovi, keď bude o Tom vedieť, budeš mať aspoň oporu.

stefi_k
14. dec 2022

Neodpisovat, nereagovat, zablokovať, akonahle mu odpišeš a reaguješ na jeho podnety len ho podporuješ v tom aby pokračoval. A keby to presahovalo unosnu mieru podat trestne oznamenie.

autor
14. dec 2022

@tosomja Manžel o ňom nevie,to bolo ešte davno pred ním.

boldo87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kiwi3
14. dec 2022

presne ako pise @stefi_k nic lepsie ako ignorovat nevymyslis. zjavne je to velky zufalec a malokto mu uz vobec odpise. typ, ktory zjavne nepochopil, ze si moze za svoje problemy sam. o co mu ide je snad aj jedno, ci ma o teba zaujem ako o zenu alebo len potrebuje, aby ho niekto vytiahol z jeho h...n

modraslamka
14. dec 2022

jaaaj on len nevie prekusnut ze si ho nechala a mas sa bez neho dobre, a si stastna.
Nereaguj.

kitycat
14. dec 2022

A co by spravi keby dojde? Hodi sa ti k noham a bude zobrat aby si sa k nemu vratila.. 😌

zooeynka
14. dec 2022

Existuje grcajuci smajlik - to jedine by som mu posielala ako reakciu na jeho spravy. Ale najlepsie je neodpisovat a uplne ignorovat, akoby nikdy nic nenapisal. Bez spatnej vazby ho to prestane bavit.

autor
14. dec 2022

@kitycat Neviem,môže sa mi vyhrážať nech mu dám peniaze že sa má zle,alebo vymyslí neake klamstvo a povie to manželovi.

zooeynka
14. dec 2022

A ked sa ti ja zacnem vyhrazat ze sa mam zle a budem od teba pytat peniaze tak mi ich das? Preco ho vobec riesis?

kitycat
14. dec 2022

Za 1. Nejaké / Nijaké 🙏🙏🙏

Za 2. Ake klamstvo? Mas snad cierne svedomie? Na co mu vobec odpisujes? Mozno ti to zo zaciatku lichotilo, ked si o tom ani muzovi nepovedala.

Tak normalne povedz chlapovi, ze sa ti ozval ex, poslala si ho do pecka a ak by ta obtazoval nadalej, tak mu da jeden vrely telefonat.

Mas blbe vyhovorky, zacina to byt divne...

nyusika
14. dec 2022

Načo mu odpisuješ ?

nyusika
14. dec 2022

@kitycat
PO prvé
PO druhé
...už keď tu máme to gramatické okienko
😉

januska12323
14. dec 2022

Hlavne povedz mužovi že ťa bývalý obťažuje, aby ťa potom nemohol obviniť že si s ním niečo mala teraz a preto klameš.

autor
14. dec 2022

@kitycat Nie nemám zle svedomie.No prežila som s ním veľa zlého a nechcem sa k tomu vracať.Priklad pripravil ma o bývanie.Musela som istý čas bývať u nich u jeho rodičov.Vyhrazal sa mi že keď mu nedám peniaze na alkohol tak ma vyhodia na ulicu.Aj jeho otec pil,keď som večer spala ukradli mi peniaze z tašky.Ked som ho nechala,dosol do mojej roboty spraviť cirkus.Proste na tieto veci nie som hrdá,bola som mlada a sprostá .A nechcem aby to dozvedel manžel.

nyusika
14. dec 2022

Toto keď nie je vymyslené, tak si úplne blbá....veď ty nemôžeš za tri, že si naletela kktovi.
A teraz s ním ešte veselo komunikuješ...

katie253
14. dec 2022

Radšej by som o Tom manželovi povedala, nemusíš mu hovoriť detaily. Len povedz ako vyššie písali, že sa ti ozýva ex, že to medzi vami nedopadlo dobre. Že ťa obťažuje. Ak sa niečo vyvŕbi, aby vás s manželom nepoštval proti sebe.

reanda
14. dec 2022

ak nechces, aby sa manzel dozvedel nieco z tvojej minulosti, tak mas blby vztah aj teraz

tt247
14. dec 2022

Odpovedz nám tu najmä na jednu dôležitú otázku: Prečo mu odpisuješ? Prečo s ním udržiavaš komunikáciu? To ťa tak láka otvoriť správu od neho? Veď ju ani len neotváraj. Rovno vymaž a zablokuj každý nový profil. Sama to živíš.

autor
14. dec 2022

@reanda Prečo mám blbý vzťah aj teraz?Ty doma všetko hovoríš manželovi čo všetko si prežila od bábätka?Ja nie

autor
14. dec 2022

@tt247 Prečo mu odpisujem,asi lebo som blbá,bola som tak vychovaná že slušnosť káže odpísať na otázku ako sa máš a podobné otázky.

tt247
14. dec 2022

Tak už viac neodpisuj.

reanda
14. dec 2022

a preco mu to nemozes povedat? super, ze si odisla zo vztahu s tym zufalcom, ale ak uz si bola raz schopna do takeho vztahu vojst, treba si davat aj v dalsich vztahoch pozor, aby si nerobila hluposti, ktore budes neskor lutovat.. neuprimnost sa do poriadneho vztahu nehodi.. a nad tou vetou o tom, ako si bola vychovana k slusnosti odpovedat na otazky, by som sa fakt hlboko zamyslela.. lebo ak takto nadalej fungujes, tak si naozaj stale blba.. a to ta nechcem urazat - neviem, co by som z toho mala

nyusika
14. dec 2022

Toto je vymyslené, tak blbá žena nemôže existovať

autor
14. dec 2022

@nyusika Bohužiaľ není to vymyslené,sú aj horšie prípady

nyusika
14. dec 2022

Obávam sa, že nič horšie, ako čítať

bola som tak vychovaná že slušnosť káže odpísať na otázku ako sa máš a podobné otázky

Sa už asi nedá.

Vymysli si iný príbeh

kitycat
14. dec 2022

@nyusika to je nejaky cechizmus nie? ☺️

tosomja
14. dec 2022

No keby mi vypisovať bývalý a nedal mi pokoj aj po upozornení, vyhrážal sa mi, tak áno, povedala by som to svojmu, nech vie o Tom. Prečo by to nemohol vedieť? Veď je to minulosť. Ktorá ťa dobieha 🙂

slavomira236
14. dec 2022

Hneď na prvý správu si mu nemala odpisovať ale blokovať keď s ním si nechcela nič viac mať a ublížil ti

nyusika
14. dec 2022

@kitycat
Za prvé, za druhé - toto je čechizmus