Ahojte potrebujem poradiť čo robiť. Tento týždeň som sa rozišla s priateľom, boli sme spolu skoro 5 rokov, no on mi stále volá a píše že sa chce stretnúť. Ja už s ním nechcem nič riešiť, x krát som mu to dala najavo poraďte čo robiť.
Nic ignorovat, kazda ina odpoved mu bude davat nadej... on to potrebuje tiez stravit a prekonat, ked ten rozchod bol iniciovany s tvojej strany.
potrebuje cas aby sa cez to dostal ... bude pisat menej a menej ..ale najlepsie je ho ignorovat neodpisovat ... zial vzdy pri rozchode je jeden zamilovany a druhy nie..
Prečo ho nemáš bloknuteho?
Sorry,ale to co ti tu radia ze zablokovat,nedvihat je trosku svinstvo.tak zo dna na den po 5 rokoch sa s niekym rozides a este by si ho aj zablokovala?evidentne k tebe stale nieco citi,a trapi ho to.co trosku empatie?
Jedine ignorácia. Blokovanie a také niečo ho môže prinútiť k niečomu inému, horšiemu. Vysvetliť mu to ešte pár krát a ignorovať. Ak to nepochopí po dakej dlhšej dobe,potom zablokuj. Po čase to pochopí ako obyčajný inteligentný človek.
Je bývalý, takže ťa nemusí trápiť, či niečo vie, alebo nevie pochopiť.
Na druhej strane, boli ste spolu 5 rokov. Záleží od toho, čo ti chce povedať. Ja by som sa s ním možno stretla. Veď ak si rozhodnutá trvať na rozchode, tak aj tak názor nezmeníš.
Tyzden? Mna moj otravoval 2 roky, vzťah trval pol roka. Podotykam, ze on nechal mna a potom ma prosil o navrat k nemu. Zablokovala som vytvoril si nový profil, nereagovala som aj tak pisal. Prosil....a hlavne si o mne vymyslal bludy , to som sa dozvedela ani som nechcela. Potom zrazu prestal z nicoho nic. Asi si našiel nahradu 😁 Vela stastia a sil prajem.
@simona92101 Suhlasim.
Ak tam nie je nejaky vazny dovod typu nasilie, alkohol, podvadzanie a cokolvek zavazne, tak by som mu venovala este minimalne jeden rozhovor urcite. Hlavne, ak si uz dlhsie s nim planovala rozchod, s tou myslienkou si sa zmierovala, ale nedavala si mu nic najavo a zrazu bum. Je to prenho sok, lubi ta a chce sa pokusit to este zachranit, len nevidi, ze je to uz marne. Ja by som to urcite neriesila hned blokovanim… Nehovorim, ze sa s nim mas stretavat, vyvolavat si s nim, ale aspon mu poriadne vysvetlit dovod a ze pre teba to uz nema vyznam, nech sa nesnazi… Mne by bolo luto po 5r niekoho takto odhodit ako psa, poblokovat, keby tam nie je, samozrejme, nejaky vyssie spomenuty zavazny dovod…
Takze za mna je urcite dolezite preco si sa rozisla a od toho by sa odvijalo moje dalsie spravanie. Kazdopdne rob, ako citis.
Ved je to len par dni...
Chvilu to potrva
Stále opakuj nejakú formulku, napr. Nechcem sa stretnúť už som ti všetko povedala.
A ja by som zas cloveka s ktorym som bol 5 rokov neblokoval. Je to dost drsne a nie vhodne. Normalne mu slusne odpovedaj a vysvetli, ze je koniec. Pripadne odpovedaj s velkym oneskorenim. Az ked to prerastie unosnu mieru a nebude to par tyzdnov vediet pochopit az potom by som blokoval.
Ignorovať. Daj tomu čas. Ty si nad rozchodom premýšľala, keď si to urobila bola si s tým zmierena a pravdepodobne to už ani tak nebolelo. Muži tie rozchody celkovo znášajú strašne detinsky. On to nečakal, možno si mysli, že to nemyslíš vážne. Musíš len zablokovať. Ja som s mojim ex bola rok a pol a aj tak to nešiel predýchať. Po troch dnoch totálneho strapnovania z jeho strany musel ísť do bloku. Ešte tri roky po tom sa hral na ohrdnuté chúďatko a nevedel odzdraviť.
Dovod rozchodu? Rozidla si sa s nim osobne?
Nemozes mu venovat 30 minut po 5 rokoch?
@simona92101 nic mu nedlzi
Uplne prerusit kontakty, zablokovat ho vsade, kde je to mozne.