Mám problém. S ex sme si prestali rozumieť, keďže nechce nášho 3 ročného syna, bije ho, kričí po ňom.
Ja som od neho, k našim. To bolo pred 7 mes.. Teraz sa mi risuje vzťah s kamošom z detstva. Malého miluje, ale ex nám robí na priek.
Povedal, že sa mi pomstí cez malého a on ho nechce, nám ho nenechá. Čo robiť?
Pozri sa na to z logickej stránky.. Na čo by mu bol? Co by s ním robil? Ako by ti ho zobral? Kto by ju ho dal, ak máš dokazdy, že ho bije tak aj súd určí stretávanie v tvojej prítomnosti... Tiež sa kí ex vyhrážal, že mi ju zoberie, ale reálne sa ani neopyta, ako sa ma 🙂 kľud, veľa sily a nervov. Ak sa bojíš, nájdi si právnika. Žiadaj o zverejnenie do tvojej starostlivosti, výživné a styk..
Ochránila by som dieťa. Určiť styk otca s dieťaťom, za vašej prítomnosti. Styk mu musíš umožniť.
Čo to znamená bije ho kričí po ňom? Ja tiež svojho niekedy bijem (jedna po zadku) a niekedy po ňom aj kričím. A toto nie je výčitka, len prosím ťa skús písať celými vetami, lebo mám problém ti rozumieť.
Nerozumiem tomu, tvoj ex ho nechce ale vam ho nenecha? Tak kam ho chce dat?
Býva s rodičmi, takže by bol tam. Pracuje na prokuratúre, takže to budem mať náročné.
Udrel ho párkrát tak, že mal modré stehienko a aj zadok. Ťahá ho, kričí, nemá ho rád.
A ako vieš, že ho nemá rád? Inak raz mal aj môj na zadku otlačenú moju ruku, keď hodil hračku do hlavy iného dieťaťa.
Padnuti na hlavu ste všetci traja... Staraj sa pekne teraz o sud a na frajera z detstva teraz nemysli... Utekat z postele do postele... To je take slovenske...
@777januska777 ako vie, ze ho nema rad? Laska sa prejavuje modrymi stehienkami? Vies, ze bit dieta je trestne?
autorka: Preco si nepodala trestne oznamenie?
@makova333 no modrými stehienkami. Poznám jednu čo na svojho muža nadávala a ohovarala ho, že ich deti bije (synovi dal jednu facku, lebo mu syn naklial a zostala mu modrina) a nakoniec sa prišlo nato, že matka ich psychicky tyra a manipuluje, takže asi tak. A ďalší to iste, žena ušla od muža s tým, že jej syna bije (dostal po zadku, keď nepočúval) a aj jej ubližuje psychicky a zistilo sa, že žena je alkoholička a všetko si vymyslela, lebo si našla milenca a nechcela byť za zlú. Ja už neverím žiadnej jednostrannej výpovedi. Aj keď môže mať autorka pravdu a otec je tyran, ale aj nemusí.
Nič , vydržať . Robí to naschval .... veľa síl . Prejde to ex .... chce to viac času ... ťažko sa pozerá že by si aj mohla byt šťastná s niekym iným .