Bývalý priateľ hovorí po celom okolí aká (nie) som a ako (ne)žijeme

queenrebel_96
14. dec 2022

Ahojte môj bývalý priateľ hovorí všade že som žiarlivá hysterka, že som po ňom vždy kričala. Áno otehot ela som s ním je to aj moja chyba ale aj jeho, z ktorej som sa poučila. To že som žiarlivá je pravda ale určite nie prehnane. Nikdy som na neho nezvýšila hlas. On ma dva krát udrel, len za to že som sa náhodou na ceste objimala z kamarátom. Takže neviem kto tu je blbec? Ja som si musela vyblokovať všetkých kamarátov alebo si s nimi len nepísať. On ma počas polročnéj aférky podvádzal na každom rohu. Viem je to chronický sukničkár. Nie takého k životu nepotrebujem. No ale aby toho nebolo málo ohovára ma po okolí že žijeme na hranici chudoby (nie je to pravda), že máme doma bordel, špinu (nie je to pravda). Ja keď som bola u nich možno tak 4x tak ani raz nemal poriadok. Vždy mi tam bolo na zvracanie z toho prachu a smradu. Ako niekto môže takto žiť a ešte o nás vypustiť že my sme neporiadni? On predo mnou skrýval mobil a to som mu ho ani kontrolovať nechcela a ja som sa s ním chcela rozísť aj kvôli dôvodom ohľadne jeho žitia v dome. Chudoba sa dá ospravedlniť a pochopiť ale špina je neospravidlteľná. Povedzte ako si toto dovoľuje hovoriť? Bol u nás dnu, my sme mali vždy čisto aj máme. Aj keby nemám ktoviekoľko peňazí tak sa snažím aspoň udržiavať čistotu a poriadok a aj keď je chlap. Ďakujem nejaké rady aby o mne nehovoril že som taká keď nie som? Pekný deň!

micusa2222
14. dec 2022

@queenrebel_96 ľutujem každú jednu ženu, ktorá dokáže s takýmto debilom žiť ! Prepáč, ale inak sa ho nedá nezvať.

queenrebel_96
autor
14. dec 2022

@micusa2222 a nakoniec on nechal mňa lebo že vraj som si nechala naschvál urobiť dieťa od neho .... nie plánované nebolo ....

huxy
14. dec 2022

@queenrebel_96 rady, aby o tebe nehovoril, ani nikto tu na MK? Vyhľadaj odborníka, lebo čo tu stále píšeš, to je uz na diagnózu.

queenrebel_96
autor
14. dec 2022

@micusa2222 Ja som sa spýtala na rovinu čo chce odo mňa a načo je so mnou keď robí somariny a nevaží si ženu, ktorá mu vždy napiekla, doniesla mu na stretnutie koláče, niečo pod zub a on z prázdnymi rukami no môže sa hanbiť. O oslave na ktorú prišiel lebo som mala narodeniny sa obliekol ako chuligán a to som slabé slovo napísala. Všetci šaty sukne a on no comment. Oslavu som mala v reštaurácii.

alexnina777
14. dec 2022

@queenrebel_96 ty máš problém sama so sebou.. nepozeraj a nepočuvaj ostatných čo o tebe hovoria, čo si o tebe myslia..Choď a ŽI sama pre seba, volá sa to sebaúcta a sebaláska.. prečo plytváš čas rozmýšlaním a písaním o človeku čo nestoji ani o sekundu pozornosti? načo sa vrtaš v minulosti..venuj sa sebe a prítomnosti.. a v budúcnosti neplytvaj svoj drahocenný čas na takýchto úbožiakov ktorí si Ťa nevážia…ved si prečítaj po sebe čo si napísala ..to Ty si mu to všetko dovolila, spraval sa k tebe ako k handre lebo si v jeho očiach bola handra, dovolila si mu to…ludia si k nám dovolia IBA toľko koľko im my dobolíme.. zvdihni latku a v budúcnosti sa pouč z minulosti a buď len s človekom, ktorý si Ťa bude vážiť, ale to si v prvom rade musíš Ty vážiť sama seba…

diewcatqoo
14. dec 2022

Uz si bola za psychologom/psychiatrom? Ak nie, tak uz konecne chod. Pisem ti to uz x-ty krat. Ty mas problem sama so sebou a to, ze si robis z MK dennicek, ti nepomoze.

alex49
14. dec 2022

Už som sa zľakla, že si vyhľadala odborníka a telenovela skončila. 🙄

0silvia0
14. dec 2022

@queenrebel_96 nam tu nemusis vypisovat aka si gazdinka a aky mas poriadok. On je psychopat a ty si slaby jedinec, ktorych psychopati potrebuju na realizaciu svojich psychopatii.

mamulik10
14. dec 2022

Ak uz spolu nieste ignorovala by som to. Vôbec sa nad tým nepozastavovala. Ty sama vieš najlepšie ako žiješ ci mas doma poriadok a pod. Tym ze budeš nato reagovať mu das priestor aby v tom ďalej pokračoval.

andulka1988
14. dec 2022

@queenrebel_96 verím že si rozčarovaná, poznám to. Klebetiť bude , skôr by som sa na tvojom mieste nerozculovala. Ty vieš aká si,ako máš doma poznajú ťa rodičia, súrodenci, kamaráti a ostatný si môžu myslieť čo chcú. Len prepni mód a vykašli sa na to,máš iné starosti

veronikaszabova
14. dec 2022

@alex49 tiez som dufala 🤦
Ja sa jej EX ani necudujem , ze ju nechal. Chudak chlap.

diewcatqoo
14. dec 2022

Btw, nemate si co vycitat navzajom. On o tebe hovori, ze si ziarliva hysterka a zaroven ta udrel, hovori o tebe, ze mate doma spinu a zijete na hranici chudoby, ty o nom, ze ma doma smrad a neupratane.. aky isiel, taku nasiel. Ostre ceruzky nie ste 🤷‍♀️

moonlight1210
14. dec 2022

Sequel 1, 3.cast

sense
14. dec 2022

🙈 Ty budeš ako dallas aj ten mal niekoľko tisíc častí

svetlonos
14. dec 2022

Prosim ta chod konecne k psychologovi ale rychlo. To ti nepisem hanebne ale ty ho naozaj potrebujes aby si mohla konecne upratala vo svojom zivote. A budes ho potrebovat dlhodobo. Tu ti nikto ale nikto nepomoze. Pokojne sa zo svojich problemov mozes aj vypisat, ale staci aj doma do zosita. Ulavi sa ti ale toho psychologa vyhladaj.

mikadooo
14. dec 2022

@queenrebel_96 ja by som to nechala tak. Najlepšie je zasmiať sa na tom a hodiť za hlavu. Vidím, že si na jeho veľmi nahnevaná, odstrihni sa, nerieš jeho klamstvá. Nesleduj čo komu povedal a ak nemusíš, nerieš to... Nevolaj ho k sebe a ty nechoď k nemu. Ak niekto povie, že máš bordel, jednoducho za nad tým zasmej a povedz, že chudáčik asi nevie dosť dobre vysvetliť ten rozchod, tak si potrebuje vymyslieť nejaké hlúposti, aby si to pred ostatnými ospravedlnil, prečo ťa opustil aj s malým dieťaťom. Rovnako aj žiarlivosť a podobne. Chce byť za chrumkavého pred ostatnými 🤷🤷🤷. To, či si žiarivá, alebo nie, mu môže byť u riti, keď je bývalý, nie? Len, keď hovorí tieto historky nejakým svojim potenciálnym frajerkam, tak by som sa ich potichu opýtala, či spomenul aj to, že ťa občas udrel, keď sa mu niečo nepáčilo 😉.

veronikaszabova
14. dec 2022

@mikadooo ona s nim dieta "vraj" cakala - vela z nas jej to tehotenstvo neverilo ( ku koncu uz jej ani tyzdne tehotenstva nesedeli, ...).
Keby si poznala jej minule diskusie a nicky ( mala ich tu asi 6), chapala by si, preco ju nechal.

1radula1
14. dec 2022

Ako tak vidím, tak to nebude jej prvý príspevok 🙂

syslik81
14. dec 2022

oo dalsie nove info-tak uz ta aj mlatil, a ty si chcela nechat jeho ... na kazde stretnutie si doniesla nieco pod zub- to si sa nenarobila ked ste sa stretli asi 7x z toho si uz ku koncu bola tehotna ... ohovaraju ta rodicia,sestra a aj on .. mas noveho priatela ktoreho po tyzdni nesmierne milujes a aj on teba ale stale mas potrebuju riesit byvaleho ... nop daj este zo 10 diskusii a dozvieme sa ze si matka tereza co pocala ako panna

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
veronikaszabova
14. dec 2022

@syslik81 a nezabudni, ze medzi tymi siedmimi stretnutiami sa objavil aj jej byvaly priatel 🙂 🙂

syslik81
14. dec 2022

@veronikaszabova jasne kt s nou chcel spat za to aby jej vratil peniaze ..ale ked spavala s tymto tak bola panna ..

veronikaszabova
14. dec 2022

@syslik81 😂😂😂 panna na povel 🙂 vzdy, ked si zmysli 🙂

maximiliana
14. dec 2022

@queenrebel_96 aaaaa micinka, uz si nam tu vsetkym chybala 😂😂😂

natallys
14. dec 2022

Toto je príbeh ako vidím na pokračovanie, len škoda že tie jednotlivé časti ti k sebe nejak nepasujú. Už by si si mohla nájsť lepšiu zábavku ako sem takto vypisovať

retatka
14. dec 2022

Ignoruj,nevšímaj si ho,jeho ohováranie prestane baviť .Nevenuj mu ani trošku svojej pozornosti ,lebo zase bude na koni.Uzavri túto kapitolu života ,pouč sa z chýb a chod ďalej .Načas ostaň sama ,venuj sa koníčkom ,kamoškám ,si mladunka a ten pravý si ťa nájde …

jenny257
14. dec 2022

Ignorácia je na to najlepšia ... Tiež to mám "doma"už XY rokov ale je mi to jedno 🙂😀
Ľudia sa menia a aj keď som bola akákoľvek , len ja viem aká som teraz 😃