Ahojte babky,ani neviem ako to mám napísať,priateľ sa so mnou rozišiel pred štyrmi mesiacmi,ale stale spolu volavame,porozpravame sa o všeličom ale ak nacneme tému my dvaja hneď sa mu zvýši adrenalín.Ja som si stale nahovarala,že sa k sebe este vratime a všetko si vysvetlíme a skúsime za všetkým urobiť čiaru ,ale vždy ked sa o nas bavíme vždy mi pripomenie ako nám nefungoval vzťah,on sa vždy vo všetkom rýpe neskutočne dlho a do detailov,povedal mi,že aj on si v kútiku srdca myslel,že by sme mohli byt spolu.Ale teraz sa o nas moc nechcem bavit,ja ho stále lubim,ale ci on mna?Teraz mi hovoril,že by ma aj prišiel pozrieť,porozprávať sa,ale ja sa bojím stretnutia,čo bude a či to nebude naše posledné stretnutia,niekedy si myslim,že ho nelubim,bojím sa čo by bolo keby sme zasa boli spolu,niekde v podvedomi mám,že nemôžme byt spolu,nerozumiem tomu,sebe
suhlasim s bilian. Utni to.
veru, urob ciaru a hrubu - ked si on nie je isty, bude to vzdy len trapenie .... prestan sa s nim kontaktovat a zacni novu kapitolu zivota. ja viem , je a bude to tazke ale lepsie pre oboch - hlavne ked priatel pitve vsetko do hlbky a analyzuje...
@ellinnka ja by som sa s nim stretla ...uvidis najlepsie co to s tebou srpavi ....1. bud budes vediet ze s nim chces byt - a pvoies mu to a bud ta odmietne alebo to bude aj on citit rovnako....ak ta odmietne prerusila by som vsetky kontakty a dala priestor samej sebe na zabudnutie a na pohnutie sa novym smerom......2. mozno sa s nim stretnes a nic v tebe sa viac nepohne ....takze ja si myslim ze pokial sa chces pohnut z miesta a z tej svojej neistoty stretnut s nim by si sa urcite malla ...nemas co stratit a bdues vedie t na com si.....niecim podobnym som si presla a sme spolu a mame dve kraaasne deti ;)
@ellinnka
ja osobne nemam rada take spravanie zo strany muzov, bud muz vie co chce, co citi a co teda s tym alebo mi skor pripomina nejaku nezrelu manuelu/rosalindu z telenovely a dava obdobne "hlody" 😉
Tiez si myslim, ze ked vam vztah nefungoval, asi je dobre zavriet za tym dvere, alebo dozriet na vztah. Mozte byt kamarati, viac sa spoznavat, smiat spolu, zazivat krasne veci... a mozno po 2-3 rokoch, ked budete sa citit zreli na chodenie, mozete danu situaciu zmenit 🙂
Z vlastnej skusenosti, stracas cas, predlzujes svoje trapenie, keduz sts dovodi na rozchod mali, budu tu aj zajtra....
suhlaism s vacsinou, daj pristor novej laske, nestoji zato ked je taky, ani s nim nevolavaj len si ublizujes, povedz mu ze chces uplne pretrhnut kontakt ked to on takto berie......
moja kamsoka na tom bola podobne :((
ty ľúbiš, on si necháva otvorené zadné dvierka. Ty sa budeš len trápiť, on uživať. Keď rozchod, tak rozchod, nie takáto hra.
stretni sa aj keby to malo byť naposledy, pokiaľ on nebude chcieť, skonči s ním a kašli aj na kamarátstvo, lebo pokiaľ ho ty ľúbiš, ako sa
chceš s ním kamáriť??normálne mu to povedz, že nech ti dá pokoj, že sa potrebuješ s toho dostať a ked sa odláskuješ, mozete sa zacat znovu baviť ako kamoši.
vieš, ktorému chlapovi by sa nepáčilo, že je neaká kočka donho zamilovaná 😀 😀 😀 skúsi sem, skúsi tam a ak nevyjde, vie že sa má kde vrátiť, a ak nájde neaku inú, ver mi ze si na teba ani nespomenie
no ak chce stretko in je to cisty pich nic viac a ty sa len budes trapit. ako tu uz bolo povedane, ak muz zenu chce je s nou.
@ellinnka ukonci taketo stretnutia - len si tym ublizujes