Bývalý priateľ a stretnutie po rokoch.

blbka123
26. apr 2019

Ahojte všetky dobré žienky! 🙂
Vytvorila som si nový profil, lebo sa trochu hanbím otvárať túto tému z môjho osobného konta.
V prvom rade je tu určite veľa takýchto debát, no ja už som naozaj zúfalá (a to LEN kvôli chlapovi). Pred necelými troma rokmi som sa rozišla s priateľom, bol mojou prvou láskou, vlastne jedinou. Boli sme spolu 7 rokov. Viem, prešlo veľa času a ja som skúsila zabudnúť "svojským" spôsobom ako to možno robí viacero žien. Skúsila som sa viac venovať sebe, začala som cvičiť, schudla som pár kíl, našla som si fajn prácu, konečne som "žila" a chodila s kamoškami na rôzne párty, popritom spoznávala mužov. Niektorí boli inšpirujúci a dali mi veľa, iní boli len zábavkou.
A konečne prídem ku koreňu veci. Pred týždňom som na jednej akcii, kde kamoška oslavovala narodeniny, stretla svojho ex. Ani neviem ako a skončili sme u mňa doma. On tiež zmenil život, býva cca 400km odo mňa a na východe bol len cez sviatky. Po tomto prebudení pri svojom bývalom som myslela, že to nebude nijak pokračovať, on sa však stále ozýva, píše mi, že ma miluje.
Len mi v hlave vŕta, je to možné? Po toľkých rokoch?
Vo mne to skôr vyvoláva také zvláštne pocity, neviem či to je len nejaká spomienka na obdobie, v ktorom som bola šťastná alebo mi preskočilo. Vždy som sa akúkoľvek spomienku na neho snažila potlačiť. A možno Vás bude zaujímať dôvod rozchodu, ja som sa chcela posunúť, skúsiť spoločné bývanie, pomaly rozmýšľať nad rodinou a on mal na všetko ešte čas. Ak ste to dočítali do konca a boli ste niektorá v podobnej situácií, prosím poraďte mi, čo mám robiť. Lebo sa zbláznim z tej mojej hlavy v ktorej mám milión otáznikov. Ďakujem

dobkovci
26. apr 2019

Už keď ste sa rozišli cesty by sa znova spojiť nemali. Malo to svoj dôvod.

ahoj0
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
deti95060810
26. apr 2019

už by som do toho vzťahu nešla...raz som to skúsila a po veľmi krátkom ćase som to oľutovala...za mňa nie...

blbka123
autor
26. apr 2019

@dobkovci
@deti95060810
máte pravdu ja si to celý čas hovorím, vlastne by to asi nemalo ani význam, keď je ďaleko. asi to radšej rýchlo potlačím, kým sa dá...
@ahoj0 ani neviem, prvá láska asi vždy zanechá nejakú stopu, odvtedy som však nikoho neľúbila a nebola som pri nikom taká šťastná. ale to už bolo dávno.

stella03
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
cacianka
26. apr 2019

Vypisovat môže a ty ho môžeš zablokovat.ale aj niečo navrhuje, posunul sa ,dozrel?!
Hovori sa ze nevstúpis 2x do tej istej rieky, ale niekomu to vyslo.viď napr. Drapakovci.aj tu na MK sa také nasli.ale aj take kde skusili a 0bodov.rozisli sa aj 2. x pre to iste ako1.x.
Skus ako to citis
- stretko, nezavezny pokec
- vypni ho

blbka123
autor
26. apr 2019

@cacianka Ja tým rečiam veľmi nedôverujem, chlapi vedia krásne rozprávať len činy sú zväčša žiadne. O 2-týždne mám narodky, tak mi navrhol, že príde na víkend. Len neviem, či je to vhodné. Určite inak zmýšľa, vlastne sme celé sviatky boli spolu a veľa sa o tom rozprávali. Ale aj tak je to zvláštne, ja by som na neho hneď nevyvalila, že ho milujem ako to urobil on. Nikdy im asi neporozumiem 😒

lujza123
26. apr 2019

@blbka123 to musíš sama vedieť co cítiš, necítiš. Ale keby nič necítiš nezakladás tému si myslím. Starého psa novým kúskom nenaučís, na druhú stranu mohol si za ten čas usporiadať priority.

fiffinkaa
26. apr 2019

Su pary ktore sa rozviedli a opat dali dokopy..asi to bola pre teba prijemna spolocnost ked ste skoncili u Teba. 7 rokov je dost. Za mna preco nie? ..treba komunikovat ake mate obaja predstavy.

ljarabek
26. apr 2019

Skus...uvidis prešiel nejaký čas možno dozrel vždy je cesty späť...

blbka123
autor
26. apr 2019

@lujza123
Asi sa nad tým už nebudem zamýšľať a uvidím ako sa to vyvinie. On nie je zlý chlap, nikdy nebol. Len mal akosi iné predstavy o živote než ja. Vtedy som sa chcela posunúť, mať spoločné bývanie, neskôr si urobiť bábätko. On nechcel o tom ani počuť, stále mi rozprával, že ho tlačím do takých vážnych rozhodnutí. A po skoro troch rokoch, už zmýšľa inak? Je to divné. Hovoril, že hneď by všetko zmenil, ak by sa to dalo.
Len neviem, či to teraz chcem aj ja.
@fiffinkaa je to dosť dlhý čas, len keby všetko nebolo tak komplikované 😔

blbka123
autor
26. apr 2019

a možno sa len predčasne trápim a už sa neozve 😂

pepa_nr
26. apr 2019

To že sa on nechcel posunúť vtedy automaticky neznamená, že je pako. Proste to cítil inak vtedy. Možno mu to aj teraz došlo, že tiež nikoho tak nelubil ako teba. Ja by som tomu nechala voľný priebeh, veď nech sa prejaví chlapec 😀

lintu
26. apr 2019

Daj tomu čas, ako sama píšeš. Ak ste mladí mohol zmeniť svoje priority. Dospel, niečo nové vyskúšal, niečo zažil.... Mal proste čas uvedomiť si, čo od života chce. Keďže si sa pravdepodobne ty rozišla s ním a nie on s tebou, viem si predstaviť, že na teba za tých pár rokov naozaj ani nezabudol..... A možno medzi vami zostalo len niečo nevypovedané, čo si máte odkumunikovať a tým sa váš príbeh definitívne uzavrie. Ktovie. Len čas ukáže, ako to má s vami byť. Veď už len tá terajšia vzdialenosť medzi vami je odstrašujúca.

ajsha123
26. apr 2019

Ja si myslím, že dozrel za tie tri roky. Vôbec to nemusí byť, že si vymýšľa, aby Ťa dostal. Keďže si sa Ty rozišla, nie on. U mnohych prvá láska trvá celý život. Aj keď sa rozidu...nevedia na svoju prvú lásku zabudnúť. Zjavne si ani Ty nezabudla, keď ste po 3 rokoch skončili u Teba... Keby Ti bol fakt cudzi a neznášala by si ho, nedovolila by si mu ist k Tebe. Ja by som mu dala sancu, ale v prvom rade komunikácia, nie sex. A este, dovod, ze sa nechcel usadit, mat rodinu...je prejav nezrelosti, nie zlej povahy človeka

blbka123
autor
26. apr 2019

áno každá máte v niečom pravdu. on je síce o 6 rokov starší, ale možno až po 30tke "dozrel", to už netuším. áno rozišla som sa s ním ja, vadilo mi na ňom viacero vecí, ktoré mi teraz fakt prídu smiešne. uvidíme. ďakujem vám za rady.

cacianka
26. apr 2019

Inak si dozrela aj ty.inak vidis to co bolo a teraz sa ti to zda smiešne.ak medzi vami nie je nenavist znechutenie odpor prazdnota za pokec to stoji.
Na dialku ti pekne slovicka môže hovorit a písať kolko chce.z oka do oka vycitis viac.z reci jeho tela.a inych priamych ci nepriamych pocitov .ak citis ze ti nevadi jeho navsteva suhlas s nou, nechaj si odstup a uvidis.skúsis. ved lahko ho posles het.aspoň si to uzatvoris nadobro alebo budete mať sancu.inak by si mala stále pocit co keby, preco si to neskusila...

barbellka
27. apr 2019

Na Tvojom mieste by som na začiatok navrhla "priatelstvo" - ked pride tak pokecat, na kavu, na nejake akcie bez sexu a akychkolvek veci. A casom sa to vyvinie. Bud zistite, ze to nejde alebo ide. Uvidis. Mohol si usporiadat priority, vyblaznit sa. Vacsina chlapov dozrieva pomalsie ako zeny. Druha vec, ak by si to teraz uplne zatlacila v mozgu, trapilo by ta to dlho, ze si mohla vyskusat aspon to kamaratstvo. Ak prides na to, ze s nim nechces byt, povies si, ze si to skusila a neslo to. Budes spokojnejsia. Nebude ti vrtat v hlave co mohlo byt, keby .. 🙂

via88
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mala_hobitka
27. apr 2019

@blbka123 Zo skúsenosti viem že keby ťa tak miloval tak si usporiada život a raketovou rychlosťou je u teba po rozchode naspäť s tým že rieši bývanie a po zabývaní chce riešiť rodinu a že bol debil keď toľko čakal. A nie že s tebou skončí v posteli lebo ste sa náhodou stretli u známej. Kde dofrasa bol tri roky keď ťa tak veľmi miluje? A mimochodom...ak si s ním aj začneš tak uvidíš že ti povie niečo o láske bla bla ale na rodinu má on stále čas.

blbka123
autor
27. apr 2019

@cacianka
@barbellka
Skúsim to, za pokus nič nedám. My sme sa vlastne stretli aj párkrát predtým ale nikdy to takto nevypálilo. Poznáme sa veľmi dlho, ja som ho kedysi brávala za "najlepšiu kamošku", možno aj preto mi trochu chýba po tých rokoch. Vŕta mi to v hlave od rozchodu. Aspoň si to konečne vyriešim.

@mala_hobitka
Možno áno, len ja už som trochu zmenila názor na založenie rodiny a svadbu. Vtedy sa kamošky začali vydávať a chcela som aj ja, proste som inak zmýšľala 😀 Budem mať 26 a myslím, že mám ešte čas...
určite by som si s ním teraz nešla hneď zakladať rodinu ani bývať. Ja som v Košiciach a on v Brne. už len to je odradzujúce 😝

blbka123
autor
27. apr 2019

@via88 idem ti to vyplnit 🙂

lujza123
27. apr 2019

@blbka123 to je podľa mňa normálne ze túžba usadiť sa a založiť si rodinu prichádza u niekoho v zrelsom veku. V dnešnej dobe to väčšina ľudí pocíti okolo 30, ako áno niekdo to tak chce od 16 tích ale niekdo sa potrebuje vyburit, po cestovať, užiť slobodu........

hivanik
27. apr 2019

@blbka123 ....ak nebol dovod rozchodu napr.nevera, alkohol, nedovera a pod.tak by som to skusila....Mozno vekom sa jeho priority zmenili a dozrel....

martina8888
27. apr 2019

@blbka123 ahoj. Aj mne sa po rokoch od rozchodu ozval bývalý, dali sme kávu, porozprávali sme sa. On chcel ešte ďalšie stretnutie a obnovenie vzťahu, ale ja som už bola niekde "inde". Robila som v zahraničí, mala som nových kamarátov, zmenili sa mi priority. A dobre som urobila, že som sa k nemu nevrátila aj keď som chvíľu o tom rozmýšľala. Dnes som vydatá, mam dve deti, dobrého muža a pri ňom by som určite nemala pohodu ako teraz.

via88
27. apr 2019

@blbka123 super 🙂 a z byvaleho si nic nerob vsak si mozes chvilu len uzivat a uvidis

marca12
28. apr 2019

Mam jedneho byvaleho,ktoreho budem nosit v srdci cely zivot. Aj po 9 rokoch sa mi pri nom rozbucha srdce. Jedine,co lutujem,ze sme sa stretli v nespravnom case. Mali sme sa stretnut neskor,ked sme boli obaja uz vyzretejsi. Ja som s nim planovala buducnost,on nie. Rozisli sme sa. Po rokoch mi zacal pisat,obaja sme boli zadani. Ked mi napisal bola som stastna ako blcha 😀 po vytriezveni som si uvedomila,aky je to chudak. Nechcel ma vtedy,ma smolu. Mozno tvoj dozrel,ale ked niekoho lubis,je prirodzene,ze s nim chces byt. Neverila by som mu,ale ktovie. Za skusku nic nedas a casom uvidis

julka188
28. apr 2019

@blbka123 mne to vyslo,aj ked moj pribeh bol trochu iny ako tvoj, tiez som bola vo faze - on uz nie - al vedela som,ze podobne ako pises - pri nikom som sa tak necitila...

marca12
28. apr 2019

@mala_hobitka tomu sa hovori hrdost. Ja som sa s jednym byvalym rozisla po 6 rokoch,uz sme spolu byvali. Velmi ma miloval a nic neurobil. Aj ked sme spolu chodili hovoril,ze on by nedokazal prosit o lasku. Vzdy bol priamy. Ked sme sa stretli po dvoch rokoch bol v zubozenom stave a od jeho rodiny som sa dozvedela,ze po rozchode skoncil v depresiach. Tak velmi ma miloval a chcel naspat,ale nikdy ani sms nenapisal,nic. Obdivujem ho dodnes. Ja by som bojovala,on mi dal slobodu a prial stastie s niekym inym.

blbka123
autor
28. apr 2019

@marca12
Nieco podobne zazivam aj ja. Aj ked som si myslela,ze to je uz za mnou. Teraz trochu lutujem,ze som sa dostala do tejto situacie.mohla som si radsej pokojne nazivat...🤔
@julka188 to je super, keby to uz aj mne s niekym vyslo. Aspon si to mozno konecne v sebe uzavriem a niekam sa posuniem. A mozno nie.