Bývalý partner odišiel k svojej mamičke

7. máj 2020

Priznávam, že mi lezie na nervy ex... Som max.vyčerpaná, odišiel k svojej mamičke a o malého sa vôbec nevedel starať. Často som si pripadala,že syn je len môj. Vrcholne mi ide na nervy jak svojej rodine neustále rozpráva s.čky jak som sa nestarala , pritom nebyť mňa by sme nielen pokapali od hladu ale aj od špiny. Nevedel si umyť ani po.ratý tanier, nevedel dať decku ani jogurt či ho okúpať...a ešte ja som zlá. Milovala som ho a on si nevedel vážiť nič. Ani že som mu dala dieťa , ani že má uvarené , opraté a ja som sa ledva dostala na záchod. Bože existuje normálny chlap čo si ženu bude vážiť a bude dobrým otcom a nebude sa vyhovárať že je narobený lebo chodí do roboty?!

simsalabim
7. máj 2020

Ubezpecujem ta, ze taki muzi - dobri otcovia a manzelia - existuju. Ale ako matku syna ti poradim vychovat ho tak, aby jeho zena v buducnosti nemusela nieco take, ako ty prezivat a riesit.

catherine1989
7. máj 2020

@simsalabim absolútny súhlas 👍

janinah
7. máj 2020

Zaujímavé,že kým ste spolu chodili a rozhodla si sa mať s ním dieťa,tak bol zrejme ideál,vedel pohár umyť aj trebárs povysávať či nakúpiť hoc aj podla tvojho zoznamu....či?

retatka
7. máj 2020

@janinah Presne👍

srandujete
7. máj 2020

nebooooj . . . existuje . . . 😎

sapetka
7. máj 2020

@janinah trefa👍

krisbar
7. máj 2020

Ano existuje, ale pokial budes takato plna srdu tak aj keby ta stretol, tak pobezi kadelahsie.
Vycisti si v zivote, prijmi minulost, porob si poriadky s ex a mozes zacat znova.

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katpizur
7. máj 2020

Existuju taki muzi, len vela je to o vychove o tom, ci musel uz doma nieco robit alebo nie. Vies ako sa hovori, ze zvyk je zelezny kosela.

kitycat
7. máj 2020

Preco si zeny myslia ze laska sa dokazuje umytim riadu, vysavanim a inymi srackami? Mozno keby ste zo seba prestali robit sluzky a handry, ale stali sa rovnocennymi partnerkami aj ti chlapi by vas brali inak....

To je furt argument lasky ja som mu varila, ja som mu zehlila, on si nevedel umyt tanier, popripade dostal tanier pod nos... hlavne, ze ste sa hodili kvoli nemu do neglize vzdy ked potreboval och

evinka3007
7. máj 2020

No ja neviem, nikto nevie ako to u nej bolo kym spolu chodili a predtym nez otehotnela...z vlastnej skusenosti tiez som mala idealny vztah (aspon sa taky zdal byt) vsetko bolo super, skvele sme si rozumeli a strasne sme tuzili obaja mat dieta, a ja v presvedceni ze je on ten "pan dokonaly" som do toho chcela ist, no ked som ostala tehotna vsetko sa zmenilo...prestal zo dna na den chodit do prace, zacal sa flakat s kamaratmi, zacali sa vyhadzovat peniaze do luftu (moje) a neverila som co sa z nasej velkej lasky vyklulo (ani jeho rodina), takze ono dievcata jeden den moze byt vsetko dokonale a dalsi sa to moze vsetko zmenit...ale ano, bez toho aby clovek dokazal odpustit sa dalej ist neda...

brita7777
7. máj 2020

@evinka3007 suhlas, to su tie ruzove okuliare prave, pri takychto prototypoch je vsak vzdy minimalne jeden ukazovatel mimo normal, ktory zena z nejakeho dovodu nechce vidiet v zaciatkoch vztahu, pretoze si mysli, ze sa moze zmenit napriklad alebo ine naivne zmyslanie..treba vidiet kopec veci predtym, kde byva, je tam cisto !!? ako sa sprava pred kamosmi, ako sa sprava k ludom celkovo, je tam nejaka zavislost !!? alkohol, cigarety,..niektori muzi su menej zdatni v kuchyni, ini viac, rovnako zeny, ale zakladne navyky by mal mat 🙂

c_est_la_vie
7. máj 2020

@evinka3007 a kolko ste sa poznali? Zivili ste rodinu rovnomerne?
Ked vtacka lapaju pekne mu spievaju.

My sme s muzom spolu boli 5 r ked sme sa zobrali a zacali snazit o dieta. Uz som nemala ziadnu iluziu 😀, priznam ze ma namahavu psychicku pracu a bolo mi jasne ze on mi nebude pomahat utierat prach, skor nas zabezpeci.

Na druhej strane sa zasa uplne otocil, velmi si vazi obetu mojej kariery pre dietatko a vari mi, uprace co treba. Ale zasa my sme vyvazeni partneri, obaja pracujuci na 200 %.
Ked ma zena naroky ze zabezpecit rodinu ma hlavne chlsp, nech sa necuduje ze chlap ocakava ze starat sa o rodinu ma zena.

evinka3007
7. máj 2020

@c_est_la_vie boli sme spolu 3 roky, a starali sme sa o vsetko spolu, ale neviem ci ten cas je az taky podstatny, ludia sa spoznavaju cely zivot, poznam pary ktore sa brali po pol rocnej znamosti a ziju roky v stastnych manzelstvach...viete ako to chodi, niekoho stretnete a mate pocit ze ho poznate cely zivot a inde roky zijete pri niekom koho zistite ze vobec nepoznate 🤷‍♀️ zivot je taky...

evinka3007
7. máj 2020

@c_est_la_vie a co sa vas tyka, tak ste mali na partnera naozaj stastie, nech vam to spolu klape 😍

c_est_la_vie
7. máj 2020

@evinka3007 tak mali sme aj horsie obdobia, sama sa cudujem ake je to teraz fajn.
A rozumiem tomu ze po 3 rokoch to prekvapi, ja som myslela ze islo o kratsi vztah. Ale suhlasim, ludia sa menia. Tiez ked si vyhodnocujem predchadzajuci vztah som uplne inou osobou 🙂

katarina4141
7. máj 2020

....a nemali sme toho isteho chlapa 😀
Viem ze nie ale mala som rovnakeho hajz.a ako ty.
Tiez on bol ten co zozral vsetku mudrost sveta a ja ta sprosta.
Rovnako aj my mame dieta spolu. Taktiez vsetky tie veci aka som ja neschopna a bez neho a jeho penazi som v riti.

evinka3007
7. máj 2020

Veru, bola to riadna facka...z toho co malo byt pre mna najkrajsim obdobim zeny mi spravil prechadzku peklom...trvalo mi rok kym som sa z toho dostala...a ano, uz ked som videla ze sa to vsetko ruca a nemohla som spravit nic aby som to zachranila (na to treba dvoch) tiez som v zufalstve konala tak ze som bola niekym uplne inym...🤷‍♀️ drzim palce a ked sa lubite zvladnete aj horsie obdobia...😉

bosorka2302
7. máj 2020

@evinka3007 no to poznam moj sa zmenil razom po svadbe naozaj. Predtym sme zili par rokov v slolpc.domacnosti ako tak sa snazil, pomohol , nesiel sa pretrhnut ale snaha bola a co to porobil. Po svadbe cca par dni gauc telka fb a nic.....a poznam dalsie 2 zeny co tiez zazili taku neprijemnu zmenu po svadbe. Mne to pride ze sa ti muzi pretvarovali lebo nechceli byt sami, potrebovali servis a pohodlie. Neslo im o vztah ako taky

lauritkatesty
7. máj 2020

@bosorka2302 jj. to su taki, čo potrebuju druhu mamu- teda vlastnu mamu nahradi manželka.. 😝 ... ale svoju vinu na tom maju aj ich mamy, ako ich vychovali, ci mu v 25tich natierala este chloeb s maslom a chodila za neho vybavovat veci... 😀

terezka1947
7. máj 2020

@janinah ...lebo viacere si nevsimaju muzske vlastnosti,pretoze vedia,ze si ho prerobia,na svoju predstavu. Lenze to nie je mozne.
Cize?ostava plakat.

lauritkatesty
7. máj 2020

@terezka1947 no ako sa vraví" laska býva slepá" na druhej strane- to sa az tak niekto dokaže pretvarovat, že sa šmahom po svadbe uplne zmení?? 😲...

terezka1947
7. máj 2020

@lauritkatesty urcite su aj take pretvarky...aj u zien,aj u muzov. Ale co tak sledujem.....to skor ludia nechceli vidiet pred svadbou. Lebo vzdy ti partneri boli rovnaki.

lauritkatesty
7. máj 2020

@terezka1947 alebo teda naozaj dufali- že možno svadbou a "uviazanim" si ho papierom a dietatom sa to nejak ustoji...

evinka3007
7. máj 2020

@lauritkatesty Ver tomu ze dokaze...ja by som nikdy neverila na taku nahlu zmenu osobnosti pokial som si tym sama nepresla...

lauritkatesty
7. máj 2020

@evinka3007 a kolko ste boli spolu pred svadbou ??? ale myslim v normálnom vztahu, teda spoločná domacnost, nie randenie.

evinka3007
7. máj 2020

@lauritkatesty my sme sa nastastie nezobrali, chodili sme spolu asi 4 mesiace a potom sme isli spolu byvat, a teda zili sme spolu v jednej domacnosti vyse 2,5 roka...

lauritkatesty
7. máj 2020

@evinka3007 a za cely ten čas sa neprejavil ???

evinka3007
7. máj 2020

@lauritkatesty to ze obcas isiel s kamosmi von som neriesila lebo aj ja som isla s kamoskami obcas, a ked sme sa obcas rafli prislo mi to normalne, ono ja som pracovala v BA chodila o 4tej rano z domu a vracala sa vecer okolo 19tej domov, takze spolocneho casu sme az tak vela nemali ale ked sme ho mali sme ho travili normalne...ked som ho vyrazila som sa dopocula ze lieta v drogach ale nic co by tomu nasvedcovalo som si na nom nevsimla kym sme boli spolu 🤷‍♀️ ono az ked sme isli od seba sa mi vela veci potvrdilo, postupne som doma nachadzala zapatrosene papiere zo zalozne, zmizlo mi vsetko zlato a striebro co som mala a pokracovat uz radsej ani nebudem...

lauritkatesty
7. máj 2020

@evinka3007 oo jeeee... ☹ to je des.. uz chapem. nastastie ste sa nezobrali ako vraviš... od takého radsej ruky preč.