Stále napísal na každý sviatok a dnes zabudol,alebo nechcel už.Ano môj ex,viem nemám riešiť ale aj tak ho mám v hlave 😢
pokial bude pisat, tak budes cakat. Je na case sa pohnut dalej. Cim si starsia, tym narocnejsie je najst partnera.
chlapi si nepamätajú ani co bolo pred hodinou a nie to nejaké MDŽ
Ty jeho možno ale on teba ako sama vidíš nie, Je čas posunúť sa ďalej
Teba fakt štve, že tvoj ex ti nenapísal na MDŽ? A to akože prečo by ti mal písať?Ja by, som sa skôr čudovala, keby mi ex písal na sviatky 🙈🙈
Je to minulosť, tak to uzavri a ži ďalej.
Mne dnes napísali k MDŽ moji dvaja ex 😀 ale žeby som z toho bola dvakrát šťastná sa nedá povedať, veď čo z toho mám 🤷
nechodí, stále nechodí...
Ja mam muža na expedicii vo francuzsku na Mont Blancu. To sa mam teraz vyrevat do vankúša, ze mi nenapisal?😆😆
@adeladulova mozes
mne pripomenula moja mama ze je mdz
hlavne sa nefixovat na veci
mne moj terajsi partner ani obraz ani zvuk a to mame spolu dieta
Načo ti má ex gratulovať k sviatku? Nie som v kontakte ani s jednym a ani by som nechcela byť.
ked je moj ex, tak to proste skoncilo a necakala by som este nejaku spravu k mdz alebo nieco, je to ista etapa zivota, ktora skoncila a to si treba uvedomit a posunut sa dalej!
@januska20 😨
Uff to vážne ťa toto trápi?
A z akého popudu očakávaš, že to BÝVALÝ partner má urobiť?
No vidis, moj manzel nezabudol na mdz- ignoruje ho... podla neho su tie sviatky len umelo vynutena pozornost. Ten kto Ta miluje Ti napise aj ked nie je sviatok 😉
Mne ani aktualny nie to este byvaly
Je to ex, byvaly, minulosť..
Žiješ už iný životty aj on.
Potrebuješ ku šťastiu aby ti ex písal k MDŽ?
Hadam nie.
On nie je povinný držať v hlave sviatky svojich bývalých.
Pohni sa dopredu.
Zi tým, čo sa deje, bude diať a nie tým co bolo.. Nejakým ex kt je minulosť 😁
ak je ex preco by ti mal, asi si pre neho proste uz uzavretou kapitolou, tak proste nema tu potrebu. musis tu kapitolu s nim uz proste uzavriet a pohnut sa dopredu
tak asi si našiel konečne partnerku, ktorá stoji za to, miluje ju a zaželal krásny MDŽ akurát tak jej.
A ako dlho je ex?
Stále písal? To koľko rokov už je ex? Nech je to, koľko chce. Je bývalý, prečo by Ti mal teraz do konca života vypisovať?
@jana_eyre_2 rok
Všetky máte pravdu,ale ja ho ešte lubim
Najhorsie ostat zaseknuty v minulosti, boze moj