Bývalý partner = budúci partner

vevejova333
1. aug 2013

Ahojte vsetci - zienky - chlapi
potrbujem radu, najvacsia hlupost co som spravila, v navale hormonov v tehotenstve som si myslela ze som prestala lubit a rozisla som sa s clovekom, ktory
mi dal velmi vela, odmietla som sa nastahovat k nemu a jeho rodicom na popud mojej mamy (nechala som sa ovplyvnit). Je pravda, ze nejako nevedel zvyknut na to moje spravanie, bolo ozaj hrozne ja som ho nemohla ani citit ani vidiet pri sebe. Lutujem to a neviem ci by to este malo nejaky zmysel. Su to uz dva a pol roka a ja som jednoducho zistila, ze lubim. Mame spolu maleho takmer 2 rocneho chlapceka a navstevuje ho berie si ho nemam problem s tym.
Je tu niekto, komu sa stalo nieco podobne?

onino
1. aug 2013

@vevejova333 vyriesis to ked mu to povies.ked ho stratis az potom si ho zacnes vazit.to iste som mala ja ale dieta tam nebolo.rozisli sme sa po 2,5 roka a za 2,5 sme sa dali dokopi.teraz sme manzelia

onino
1. aug 2013
cerez
1. aug 2013

@vevejova333 Otázne je, či on ťa ešte ľúbi a dokázal by ti odpustiť. Druhým ubližuje ľahko a ťažšie si odpúšťame. Skús sa s ním o tom porozprávať, aby si vedela na čom si.

maminuska
1. aug 2013

@vevejova333 v tvojom prípade nič nie je horšie ako mlčat.
Treba sa s ním porozprávať, povedať mu že ťa to mrzí , ale že proste pretlak hormonov bol taký silný že si to jednoducho nezvládla ani ty a ani on .
Rada by si začala od začiatku ako rodina.

jajo1
1. aug 2013

@vevejova333 rovnako ako ja - ovplyvnená svojou rodinou, že vybraný partner nezodpovedá mojim "kvalitám, vzdelaniu ani postaveniu" som sa s ním počas tehotenstva rozišla, avšak po čase som pochopila, že chcem s ním tvoriť naozajstnú rodinu. Taktiež som vnútorne bojovala, ale nakoniec som mu všetko povedala tak, ako som to cítila, priznala som svoju chybu, ospravedlnila som sa - nebolo to jednoduché obdobie pre oboch, bolo ťažké znova začať, naprávať stratenú dôveru, vyskytlo sa viacero neočakávaných prekážok, ale dnes sme už 13 rokov manželia s dvomi deťmi. Svoj krok vrátiť sa partnerovi som neoľutovala, moja rodina nakoniec musela akceptovať môjho manžela a dnes máme, povedala by som, s rodičmi až nadštandardné vzťahy (ale bývame od seba 150 km 😀).
Je ťažké dopredu povedať, ako to u vás dopadne, nie vždy sa to dá vrátiť naspäť, ale ak to tak cítiš, skús to ... Ale musí to začať z tvojej strany a druhá strana musí taktiež chcieť.

evkakorcek
1. aug 2013

@vevejova333 pokial nemá priatelku, tak nevidím dôvod prečo by si mu o svojich citoch nemohla povedať. otvorene mu povedať, čo cítiš ako veci majú. a čo ty vieš, možno zistíš že to isté cíti aj on k tebe.

kaktusik007
1. aug 2013

tak tak... obaja musite chciet.... a pracovat na tom....

pretoze aj ked sa dvaja rozvadzaju a este by to dali dokopy, lebo deti, castokrat to je nemozne prave preto, ze ich rodiny (matky, sestry, otvocia, babky...) im to stazuju.....

povedz mu to a uvidis.... nikdy nie je neskoro

aristka
1. aug 2013

@vevejova333 a prečo mu to nepovieš,ale píšeš to tu...rada, adresuj to správnym smerom a uvidíš....

vevejova333
autor
1. aug 2013

my sme spolu stravili vikend aj s malym od piatku do nedele, pozvala som ho do Vrbova a siel s nami a tu sa to cele prelomilo, dakujmem za Vase rady, jasne ze chcem povedat aj jemu vela veci, len neviem kde a ako zacat to je moj problem som prosto taky typ ze tazko sa mi zacina o takych veciach rozpravat ak mi teda rozumiete

maminuska
1. aug 2013

@vevejova333 môžeš mu to aj napísat emailom alebo uplne romanticky poslat dopis. 🙂

petraxy6
1. aug 2013

@vevejova333 určite mu nepíš emailom. toto by si mu mala povedať osobne z očí do očí - ak však nemá priateľku.

adrioska
1. aug 2013

@vevejova333 tiez sa priklanam k nazoru vsetko mu povedat,ako si to tu pisala.Verim Ti, ze je to tazke, ale uvidis, zvladnes to a aspon uvidis, ako zareaguje on. Mozno to velmi oceni, ze si k nemu bola uprimna. A co sa tyka toho stahovania k jeho rodicom, neviem, ja by som Vam skor radila samostatne byvanie, ale to uz necham na Vas. Tak sa drz!

katieg85
1. aug 2013

@vevejova333 a naco chces cakat?hned pri dalsom stretnuti by som mu povedala ze ho este stale lubim a ci mam u nho sancu.nechapem coho sa bojis.

maminuska
1. aug 2013

@petraxy6 ak b ymal priatelku , tak by na ten víkend asi s nou nešiel.
Ja ten email až tak neodsudzujem , takto sa mi vyznal môj terajší manžel , lebo sa mmi to bál povedat z očí do očí a mám to čierne na bielom 🙂

petraxy6
1. aug 2013

@maminuska dobre to si ty a vieš že muži sú kapánek iný a im sa také veci ťažko hovoria. Oni to najľahšie riešia takto, alebo cez tretiu osobu - aspoň ten začiatok. ale @vevejova333 by mu to mala povedať osobne, lebo zase možno on to nepochopí a nebude jej tak veriť ako keby mu to povedala z očí do očí. A už aj tak je dobre, že to sem napísala, je na dobrej ceste povedať mu to osobne 🙂

aristka
1. aug 2013

@vevejova333 je to ťažké lebo si to pokašlala,ale nájdi v sebe silu a povedz mu to a čo cítiš..lebo takto strácaš čas a keď mu do života vstúpi niekto iný,čo my nevieme či nie je, bude asi neskoro..

karin1234
1. aug 2013

ahoj, rodicia mojej kamošky sa rozviedli a zase sa zobrali 😀

vevejova333
autor
1. aug 2013

Babenky ja to chcem spravit osobne, a tiez si myslim, ze by za ten vikend nedakoval ze mohol byt s nami ako to bolo v smske po navrate, len je tazke zacat, len ako sa hovori," clovek sa neboji spytat ale boji sa odpovede" drzte mi palceky aj nase babo je lepsie a spokojnejsie ked je vsetko ok 🙂

adkoalauri
1. aug 2013

@vevejova333 ja by som vymyslela ďalší spoločný program a tam sa medzi rečou spýtala, či mu nevadí, že ho volám na takéto programy, či sa s nami dobre cíti alebo či mu nevadí, že tam chodím aj ja 🙂 A tam sa z odpovede dozvieš, ako rozmýšľa on....A ja by som sa mu určite priznala, že ľutujem to, že som ho od seba odháňala a bola by som rada, keby sme čo najviac času strávili spolu. 🙂 A možno to pochopí 😉

bosoriak
1. aug 2013

@vevejova333 Ak spolu chcete tvorit fungujucu rodinu, musis zacat aj normalne komunikovat. Povedat, co sa ti paci, co ti vadi, ako si co predstavujes a ako si co predstavuje on a prist ku kompromisu. Nejakymi naznakmi a podobne to daleko nezajde.
Drzim palce, aby to dopadlo tak, ako si prajes.

vevejova333
autor
1. aug 2013

adkoalauri DAKUJEM pekne ano presne o to sa snazim len zial tiez je pracovne vytazeny a momentalne ma toho dost, nakolko sa o tychto veciach bavime ako normalny ludia ani na seba nekricime a ani nic podobne ako to bolo kedysi. Ja sm mala volnu postel lebo sa mi jednoducho stalo ze moja mama s nami nesla an vikend a napadol ma ako prvy on a on suhlasil tak sme sli spolu, spali v jednej posteli s nasim babatkom, bolo to super, po vikende som mu n apisala sms kde som mu podakovala za pekny vikend a on mi odpisal taktiez ze dakuje a ze je rad ze mohol byt s nami, a ze veci, ktore mu chcem povedat a vysvetlit mu vysvetlim a poviem, ked sa na to budem citit. tak z toho som dedukovala, ze mu nebolo tak strasne zle, opytam sa ho a poviem mu pri najblizsej prilezitosti

reny363
1. aug 2013

Tak tak nenatahuj to moja a povedz mu to čím skor.... Nemas dôvod to odkladať.... ;)

vevejova333
autor
1. aug 2013

@reny363 noooo tak to som uz niekde pocula 🙂 ono by to mozno pochopili tie alebo ta, ktora take nieco zazila ze je to ozaj tazke, ved vies

reny363
1. aug 2013

Ja viem.... Že mne sa to ľahko hovorí....ale ak to chceš skúsiť a davas tomu šancu urob to čím skor....

vevejova333
autor
1. aug 2013

@reny363 nemala som na mysli len teba, ja som to vsetobecne vravela 🙂 urobim

axaris
19. aug 2013

@vevejova333 Jeeeej, znie to tak romanticky, až mi sa mi tisnú slzy do očí 🙂 Cítim v tom šťastný koniec 🙂

vevejova333
autor
19. aug 2013

@axaris nooooo tak ty si uzasna, lebo stastny koniec to aj malo resp. pokracovanie 🙂 sme spolu opatovne a je nam dobre. Este tak vyriesit otazku byvania ale chystame sa na dovolenku spolocne buduci tyzden tak sa urcite porozpravame. Dakujem vsetkym za nazory a za rady 🙂 ozaj nieje nic lepsie ako ta uprimnost a vediet si vyrozpravat a porozpravat sa o vsetkom 🙂

axaris
19. aug 2013

To som rada, je krásne vidieť a počuť o šťastných pároch, keďže v dnešnej dobe je to také zúfalé.... Mám veľkú radosť a prajem veľa veľa lásky 🙂

axaris
19. aug 2013

@vevejova333 a peknú dovolenku prajem 🙂

vevejova333
autor
20. aug 2013

@axaris 🙂¨dakujeme vsetci 🙂
drzim palceky aj ja Tebe vidim, ze ste v ocakavani 🙂 tak nech to dobre dopadne 🙂