10 ročný vzťah a 4 ročné manželstvo z toho 2 deti. Skončilo neverou manžela. Rozchodom. S detmi moje nove byvanie odstahovanie sa. Po roku, jedna šanca, opakovaný nas navrat, kvoli deťom, rodine… prosenie z jeho strany. Znova ďalší odchod z domu po 2 rokoch. Ďalšia iná nevera. Prešli ďalšie 3 roky. A znova prosí a pýta návrat. Neľubim ho, necítim nič, nechcem s nim intimne žiť, nepriťahuje ma, komunikujeme v rámci možnosti teraz v pohode, pocit zvyku nič viac, pomože mi keď treba a ja jemu, on niečo prerobiť, ja jemu niečo vybaviť. Deti sú náročné ešte nie je puberta. Posledných 5 rokov veľmi ťažkých. Tá slečna u neho býva. On chodi tu a pyta sa ci sa vratime. Moje odpovede su automaticke a dookola rovnake, nie. Prečo? Načo? Nie! ,, pretože teraz vidí, že s deťmi sa dá akotak komunikovať, dohodnúť, užiť si ich, už nie je treba tlačit kočik a kojit, uspavať, venovať sa od rana do vecera,…už vidí to, ze ich treba učiť, smerovať, majstrovať s nimi, nakupovať, dovolenky, a to mi prednasa, ze este kym sa da, este kym nevyrasru, este kym…ale ja nemam cit, chuť, som sebec? Potom vsetkom, som sebec? Že nedoprajem deťom rodinu? Ako sa mi to on snaží predostrieť? Byvame v mensom, skromnejsie, pn vo velkom a lepšie, srdce hovori nie, rozum premysla. Deti vyrastu zachvilu. A ja tuzim potom možno cestovať, možno vidieť svet, mám svoje sny, viem, je to este par rokov. Partnera nemám a ani neplánujem teraz. Iba žiť pokojným životom , aby nám nič nechýbalo. Aby sme mali doma všetko.
On zjavne len dostane každých pár rokov chuť sa zahrať na rodinku. Určite robíš dobre, keď mu neveríš, ani ja by som neverila už po toľkých skúsenostiach s ním. Ani dovolenky by mi za to nestáli, len aby si on vyplnil čas mnou, keď mu je zjavne dlho. Zvládla si toho veľa aj sama! Prečo by si mu mala dopriať 'ovocie Tvojej práce?' Zjavne si Ťa nikdy nevažil a vážiť nebude. To radšej sama a mať otvorené dvere pre normálneho...
U neho byva slecna a pyta sa, ci sa nevratite? Čo je na praskoch? Nebude najostrejsia ceruzka v peracniku....
Ahoj ako to berú deti...chcú otca, venuje sa im, je finančne zabezpečený? Aké máš z tohto všetkého bonusy ty? Ak sa k nemu vrátiš máte spoločnú spálňu?
Nie, nie, nijak nie. Frajerku ma.v dome a vola tam trba 🙈 ty nad cim rozmyslas? Pre boha.... Co z nej spravi upratovacku? Posle ju prec? Alebo co? Ci upratovacka budes ty? Je to chore a on je pacient, to ti je snad jasne. Necitis k nemu nic, ako s nim chces zacinat vztah nanovo? Aky priklad das svojim detom? Ak im chces dobre, tak tisickrat nie. Posli ho do riti tak jasne, ze uz mu to ani nenapadne. Normalne som sa vytocila a to sa fakt nezvyknem...
@lindusss2016 na istych strankach byvaju take hanbate videa, ze sex s mladou opatrovateľkou deti😳🫣...kto vie....asi ho to inšpirovalo
@hellwant aj manzelka je k tomu potrebna?
@lindusss2016 Asi ťa neprekvapí, keď napišem, že vela je takych ako ich (akoze) manzelka načapá a prida sa...nuz... tento jej pánko ma rozhodne istý plán, ked ju vola ku sebe a byva so "slečnou" ale aky? To vie len jeho pomylena hlava🤷
@brendaa on je ten, ktorý komunikuje s deťmi poza moj chrbát , hovori im, že sa porozprávame o tom a potom sa deti pýtajú, že prečo sa nevrátime, a že oni chcú.. to sa mi veľmi nepáči. Deti majú v rámci možností dobrý vzťah, berú ho ako otca, neprespávajú max. idú cez deň, nikdy nebolo nič dodržané, čas s nimi buď nechceli ostať na víkend u neho alebo mal s kamarátkou iné plány ako svoje deti zobrať ako sme sa dohodli. Komunikujú spolu a v ich rozume a dušičke je to otec , to je všetko.
Sa čudujem, ze vôbec nadtým premýšlaš...v žiadnom prípade NIE!!! Co sa zbláznil? Vtedy ked si ho potrebovala, tak t*tkal inde a zrazu si mu dobrá, lebo netreba behať okolo plienok? Ako vážne? By som ho kopla do riti a este raz keby sa ma opytal či sa nevratite, tak by som sa ho opytala, ze ktorej časti odpovede "NIE" nerozumie...
Sama píšeš ,neľúbim ho , nič k nemu necítim. Prosím ťa načo sa chceš vrátiť?
@brendaa bonus ziadny, pretozme sme mali kvoli nemu oddelené financie to čo bolo jeho je jeho. Čizme nič. Žiadne také že by ťahal finančne alebo sa staral nad rámec toho čo má aj teraz dávať. Nič mi nikdy nedal nekúpil nezaplatil, nadštandard žiadny, polovicu na všetko som platila ja vždy. Spálňu neriešim jednoducho nie, keď necítiš tak to necítiš. Keby boli iné problémy napr. finančne alebo dialka kvoli praci a ten vztah to nevydrzi je to ine ako opakovane zradiť, necitim nič. Pre neho by to boli výhody, samozrejme. No a pre deti rodina pokope a mozno dom, dvor a pod. hmotné veci, ale to sa može vymknúť spod kontroly kvoli nedobré z vzťahu čo je základ pre partnerstvo od toho sa odvija všetko fungovanie, a to tam nieje.
@lindusss2016 😄 zlatá s tým vytočením, trochu aj rozosmialo v dobrom, ano on si myslí zme všetky zmeny bude on dirigovať a natahovať, mysli ze ju posle prec a ona o nicom netusi.. to je charakter co? A presne preto k nemu nič necitim,
@kvietok2012
@sasa2 iba chcem nejaký názor. Viem, sú vztahy ktore sa rozpadli a znova zlepili. Aj ked boli problemy a pod. Ale ja som vo vnutri zablokovana, zaseknuta ako by to bolo ukoncene. Proste nemam cit. Nechcem zakladne veci, ved kto by chcel, ako si dame pusu? Ako sa obijmeme, ako si lahneme k sebe, je mi na zvracanie skor z toho, po tom vsetkom. Potrebujem cit, doveru, nie zradu.
No ty sa umaras, kvoli jeho chceniu byt s rodinou a on sa nevie vzdat ani slecny, co u neho byva. Vykasli sa komplet na nho. Je to kurevnik, ktory potrebuje menit zenske ako fusakle a mat vtaka v stale novom hniezde. Este ta obohati kvapavkou, inym nevie. Lepsie ti je samej, ako s tym lexikonom potencialnych pohlavnych nemoci. Kopni ho do gul, nimi rozmysla. Netrap sa. Neries ho. 😂
On chodí tu.. Kde? K tebe domov?
Načo?
By som to stopla. Moja domácnosť, môj nový štart po rozvode.
Deti si môže brat pred vchodom ale aby mi chodil v mojom byte, a deťom kecal poza chrbát dristy o návrate?
Deťom treba vysvetliť primerane veku, že ste roducia a vzťah medzi vami skončil. Jeho poprosiť nech zbytočné nemota deťom hlavu.
Véd on si žije svoj život s novou ženou, zariadil sa.. Tak sa zariad podľa toho aj ty.
Ja len jedno....si sa zblaaaaaznila???
@ahhola 🤣🤣🤣
Kolko maju deti rokov?
Ty ešte uvažujes čo len 1 bunkou, že by si sa vrátila k hentomu vrecu hovien ? Oddelené peniaze, cocot šteklivý , dirigent života ?! Takýto chrapun by mi ani na meter blizko nemohol prísť. Deťom vysvetli, ako to medzi dospelými je, ale je to ich otec a ako sa zachová on je jeho vizitka. Rázne by som ho upratala aby nedristal poza chrbát deťom , nech ďalej tlačí kaleráby rozhodnozkam čo obrába a tej čo má doma.
Neverím že nad týmto vôbec dokážeš uvažovať, veď to je absurdné. Maj úctu.
A rozmýšľaj aj aký príklad dáš deťom do života. Neviem či máš synov, dcéry.. ale dcére že je v poriadku nechať sa podvádzať, zametať so sebou a plniť želanie muža aj keď by ona bola nešťastná. A synovi že na rodine v skutočnosti nezáleží, že sa má správať ako mu vyhovuje, môže podvádzať, veď všetci mu potom aj tak vyhovejú.
Toto pre deti chces ?
Už dva x si sa odsťahovala a opätovne nasťahovala.. Teraz by to bolo tretí x, máš záruku, že do roka sa nebalis? To tie deti sa ako musia cítiť, hore dole z bytu do bytu od otca, k otcovi.. Z detstva im ostane iba to, ako sa sťahovali hore dole.
A to musí byť dobrý chuj, tak doma ma pipku, a teba prosi,ved by som sa dusila smiechom. Bez chrbtovej kosti je ten tvoj ex, a že vbc rozmýšľaš ci sa opäť vrátiť, ved ti 2x ukázal, za čo ťa má.
Ja by som detom navhrla striedavu starostlivost, ked to nabuduce vytiahnu. Nech su tyzden u teba a tyzden u tata. Alebo nech tam teraz cez prazdniny na mesiac idu. Je jednoduche si tata idealizovat, ked s nim neziju. Je prirodzene, ze ho maju radi a chcu byt s nim, ale treba si dat jasnu hranicu, za ktoru nepojdes
Nekomunikuj s ním nad rámec detí, nie si povinná nič vysvetľovať. Keď sa opýtajú deti prečo sa nevrátite vysvetli im to primerane veku: tata má inú slečnu doma a dve byť nemôžeme, vy ak chcete môžete k nemu chodiť aj na týždeň ale my všetci už rodina nebudeme.
Daj rozumu facku a určite sa nevracaj. Nemá ani kusoch hanby v sebe?
Naco sa nim vobec zaoberas? Ako ta to napadlo? Chronicky kurevnik a ty uvazujes nad 25 zlepenim rodiny? Si v poriadku? Takemu cloveku by som nevenovala 1 myslienku a uz vobec by nemal pristup do mojho bytu. Ved by som musela byt uplne drb..nuta chudera. Keď sa mladý pán zobudil a chce sa hrať na vzorného otca, páči sa -striedavá starostlivosť. A veľmi by som si ju vychutnala a môže sa venovať deťom dva týždne v mesiaci od rána do večera. A môže zapojiť do starostlivosti aj slečnu. A možno slečna zle vari a nevie pekne žehliť, tak ťa potrebuje doma, až s kým si nenapichne ďalšiu slečnu.
Nie si sebec skor masochista ze nad takou kravinou vobec uvazujes. A koli comu ?? Par metrov stvorcovych na viac . To je zufale , ty chces zit v klude a to sa snim da ? A deti ty snimi nekomunikujes ?Oni su slepe ? Si myslia ze ta slecna co si urobila fitko v ich detskej izbe u otca je kto ? Jeho upratovacka ci trenerka ? Ty si myslis , ze tento Don Juan ta tam bude mat s detmi bez sexu ako spolubyvajucu kym ho to rok bude bavit hrat sa na rodinku a potom ta posle do prdele ? Ked najde inu na sex ? Ty si bumerang ? Ze on zahodil vas vztah a ty priletis spet ked on chce ? Toto robit detom taky gulas je chore . Nie len od neho ale aj od teba , Sny kludne maj a kludne cestuj po svete ked deti vyrastu ak sa to neda skor .. aj bez ex jeho k tomu vobec nepotrebujes, Alebo sa vrat s podmienkou ze dom prepise na teba . ( co neurobi ) ked ti ide len o ten dom. A nech sa deti pozeraju ako v nom ziju rodicia co sa nemaju radi a tvaria sa ze to peklo robia koli nim.
Detom po pravde vysvetli, ze ste stale ich mama a otec a ze sa stale s nim mozu vidat a chodit k nemu, (kym on bude mat zaujem).
Ak im nezatajujes a nezahovaras, ked mate vy dvaja veci dohodnute (ze k nemu deti pojdu) a on razom zmeni plany, lebo ide so svojoj slecnou niekam, tak poukaz aj na toto, ze vedia, ze z jeho strany je zial nizsia spolahlivost a niekedy sa zrazu rozhodne inak a bolo by neprijemne, keby ste tam isli a za zachvilu museli zas odist.
(Nezdoraznuj ale jeho negativne stranky, deti vedia, ze su aj jeho a to sa zle spracuvava, ked pocuvas, ze tvoj rodic je vlastne zly, sebecky, bezohladny clovek. Casom budu chapat viac a vnimat to tiez. Ale kedze clovek take veci u niekoho, koho ma rad, spracuvava tazsie, mohlo by sa to otocit na nejaku dobu proti tebe. Niekde si to ventil totiz najde, nez sa s tym zmieria. A mohli by si to ventilovat na tebe).
Zaroven im povedz, ze kedysi ste sa vy dvaja lubili a stale ho mas rada ako ich ocka, ale uz nie ako svojho muza a nevies s nim byt, lebo ti dvakrat velmi ublizil, ked ta oklamal.
Ak deti zazili v skolke/skole rozpad priatelstva a vnimali to ako zradu, poukaz na tuto ich skusenost, aby si im priblizila emocie. Ze pre teba to bolo podobne. Podobne ta to velmi bolelo.
Deti rozumovo nevedia este uplne pochopit tieto vztahy a rozpady medzi dospelymi, ale vedia chapat taketo negativne emocie (pocit zrady, smutku, sklamania). Na ich zaklade skor pochopia, preco je to tak narocne vratit sa (a preco to nechces).
A popravde im povedz, ze keby ste sli byvat spolu, vela by ste sa vy dvaja hadali, lebo uz si nerozumiete. Takze by to nebolo dobre a nikto by spolu v jednom dome nebol stastny.
Je to lepsie takto, ako to je. Oni k nemu mozu chodit, vy dvaja sa nehadate a rozpravate sa normalne, takze vam je vsetkym takto dobre.
A ty svojmu rozumu odkaz, ze vacsiu hlupost, ako bajit si moznost, ze exo sa definitivne zmeni a po par mesiacoch ta zas neodkopne, ked ho prestane novota bavit, uz vymysliet nemohol.
Staci, ze ho znudi, ze nema doma svoj nauceny klud a pohodu, lebo deti mu nebudu ako vychovane psiky na povel nezavadzat a ukazovat sa, len ked bude mat na ne naladu byt skvely tatko, a zas bude hladat “unik” u inej zeny.
Asi sa nechces treti raz pakovat z domu s detmi po dalsej nevere.
Ved vidis i teraz, ze nema problem byt neverny aj tejto najnovsej slecne. Nenahovaraj si, ze je to preto, ze ty ako matka jeho deti mas v jeho ociach najvyssiu hodnotu.
Nemas.
Zachcelo sa mu dalsej novoty. To je vsetko.
Pozri,nechceš s ním zdieľať sex (čo úplne chápem)tak načo by si sa vrátila? Aby si zase odišla,lebo bude prášiť za týždeň inú? Ak sa teraz cítiš,že takto je to fajn,tak len deťom vysvetliť, že návrat nie je možný.
Ta slecna, co u neho byva asi nerobi az taky full service a mozno zacala ziadat viac ako sa mu paci. Ty mas deti z “najhorsieho” vonku, ziadna piplacka ale pohoda … ma to super vymyslene. NIE! Nevracaj sa … 1x si uz tu chybu spravila … nie je o com. Panko je velice vychcany a ked sa mu zapalia lytka kopne ta znovu do zadku