ahoj, vypisem sa. nepotrebjem rady ani okomentovanie, idem sa cisto vypisat, mozno sa v tom najdes a mozno absolutne nie.
som s partnerom rok a pol. nasli sme sa cez internet on je cudzinec. mame spolu krasny vztah, rozumieme si, doplname sa, obcas sa samozrejme ako vsetci normalni ludia pohasterime ale neskor sa nad tym zasmejeme a fungujeme dalej. on je pozorny a starostlivy. ja sa mu to snazim opatovat s radostou. proste vsetko klape, az na jeho (teraz uz byvalu dobru kamaratku) obaja nechapeme co sa to stalo a o co jej ide alebo islo.
ja som mu kamosku nikdy nezakazovala, ani kamaratov. s nikym som v jeho okoli nemala problem. po pol roku pisania som sa za nim prisla do konkretnej krajiny pozriet a zostala som s nim tam vyse tristvrte roka a nedavno sme sa prestahovali do inej krajiny a uz tu zijeme, jeho rodina ho v tom samozrejme podporila, a aj jeho kamarati ho v tom podporili. Proste nik s nim ani somnou nema problem az na milost pani. Ona ma tiez nejakeho svojho partnera, ale moj partner odkedy je somnou tak sa s nou nejak nevidel. pritom som mu hovorila aby sa s nou stretol ze je to jeho kamaratka a iste sa o neho musi zaujimat. poznaju sa uz zopar rokov. nikdy nic medzi nimi nebolo ale vychadzali dobre. predtym nez spoznal mna tak mali taky ritual a to kazdu druhu sobotu pozriet nejaky film a pokecat. odkedy som s nim ja tak nebol ani raz, pritom som mu to nezakazovala. sice si s nou nemam co povedat, stretli sme ju parkrat v obchode alebo nahodne na ulici, bola mila ale nemala som si s nou co viackrat povedat. tak som to neriesila a ani som sa nejak dalej nezaujimala. proste on sa s nou nejak postupne prestal kontaktovat. boli v kontakte na socialnych sietach a po nejakom case mu ona napisala spravu, on bol v robote a nechal so doma mobil co mame zalozny pre pripad nudze, a on tam mal prepojeny instagram, ja som bola doma a pocula som mobil, tak som sa pozrela a na displeji svietila sprava od nej a len som tam nahliadla a ona sa pytala na mna v tej sprave. ja som to neotvorila cele lebo mu nechodim do sprav, ale videla som kusok. pytala sa ho co mam proti nej, tak som jej odpisala z mojho profilu spravu, ci ma voci mne vybudovany nejaky problem a preco? a nech do toho nezatahuje mojho priatela a nepise mu spravy o mne ak ma problem somnou. co si to dovoluje ta princezna? nechapem. a potom po tyzdni si priatel vsimol ze ona si ho totalne vymazala z priatelov a odignorovala ho.
o co jej asi tak islo ked ona ma partnera a vie ze moj priatel je aj nadelej s nou kamos a ze nic sa nestalo. vobec še obaja nepochopili jej spravanie. a co voci mne ma? ziarli? ale preco? na zaver som len skonstatovala ze je to krava ktora len vhce byt zo vsetkymi za dobre a stredobodom pozornosti a ked sa jej to neda tak sa urazi ako male decko pubertalne.
Obe sa nejako prilis zaoberate jedna druhou😉
Mozno si naozaj myslí, ze nieco proti nej máš. Ja som si to tiež myslela o niektorých ludoch, kt. si "nemali so mnou čo povedať". Nevidim ani taky problem v tom, že sa pytala tvojho manzela. Kym si nevidela cele správy tak podla mňa zbytočne unáhlene si usúdila, že ti chce zle alebo čo. Mohla si priatelskejsie napísať. 😄
Podľa mňa sa ona nemá do teba čo starať ale ani ty si jej nemusela odpisovať. Najlepší je ignor ako to robí tvoj priateľ. Celkovo chlapov nebavia tieto hysterické ženské žabomyšie vojny kde každá rieši ego tej druhej. Kašlite na ňu. Asi sa urazila a teraz čaká že sa jej tvoj priateľ bude ospravedlňovať alebo čo. Osobne som nikdy nechápala tieto dlhoročné mužsko ženské priateľstvá keď chlapa aj tak v skutočnosti zaujíma viac sex než nejaké klábosenie takže nerozumiem čo ho na tom môže baviť.
Ja vlastne ani neviem, že v čom je problém 😀 Jedna druhú ignorujte a hotovo 😀 Mám pocit, že je to takpovediac vzájomné, že jedna máte niečo proti druhej 😀
nechapem - ak by kamaratka mojho manzela nadobudla pocit, ze nieco proti nej mam (napr. preto, ze si s nou nemam co povedat, pripadne sa spravam "zvlastne" v jej ociach), tiez to pise jemu a nie mne 🤷♀️ a uz vobec nechapem na co ty si jej pisala, preco pisala ona jemu 🙄 ale tak nechcela si vlastne ani komentar tak asi nic
Tak nemuselo v tom byt nic ze by ziarlila. Mala kamosa, s kt sa vidavali pravidelne a mali svoje aktivity. Odkedy si prisla, vsetko padlo. Bolo jej to luto, ze uz to kamaratstvo nie je take, tak mu napisala a opytala sa narovinu. Ty si podla mna na to nemala reagovat, mala si nechat partnera, nech si to riesi on. Ja by som sa tiez opytala jeho a nie teba. Vsak s nim som kamoska a s nim sa mi zmenil “vztah” a nie s tebou
S tebou v kontakte nebola, nemali ste o com, tak čo by ti písala... Reagovala si prehnane, ale príde mi aj od nej blbé, že na teba niečo frflala. Toto robila dávna kamoška inej kamarátke, ešte koncom gymka, zo žiarlivosti a samozrejme si kamošku odplasila a pohnevala. Sťažovať si na niekoho koho kamarát ľúbi nie je mudre.
A o co jej ide? Tak možno mala trosku záujem, nemusí mať nejaký úžasný vzťah, kto vie v co dúfala. A asi žiarli, že kamarát sa na ňu vykaslal kvôli vzťahu, ale to je v dospelých vzťahoch bežné, s tým sa treba zmieriť. Iné je to na strednej, keď okrem školy nemáme nič vážne a iné je to v dospelosti, keď už si budujeme rodinu. Človek si začne vyberať s kým a koľko bude, čo ma zmysel a co nie... Kamaráti prídu a odídu, ale keď si vytvoríme na prd rodinu, to už je ťažšie
A ty si sa neskôr dozvedela aj zvyšok tej správy?
No ona určite zaregistrovala že sa jej tvoj priateľ neozyva a nestretava s ňou toľko ako predtym a možno ju napadlo že je to preto že máš niečo proti nej, nemusela to myslieť zle, ale každopádne je to nevhodné napísať takým priamym spôsobom ako napísala, mohla to podať nejako rozumnejšie, lebo je to maximálne trápne sa vnucovať niekomu kto uprednostňuje vzťah pred kamarátstvom a mala by to chápať o to skôr že nie ste nejakí puberťáci aj keď jej zachovanie (ale aj tvoje) boli potom dosť detinské (vymazanie z priateľov atp.)
Taky dlhy clanok, no ale docitala som to a do kopy nic, priste na to aj na nu zabudni.
Smeti sa samé vyniesli😀