Manžel bol pred rokmi ženatý. Ženil sa lebo otehotnela a keďže boli situácie že jej tak hrablo že ona jeho bila tak sa rozviedol aj napriek tomu že čakala druhého ich syna. Som ho spoznala už po rozvode, chlapci mali 2 a 3 roky. Teraz máme spolu už ďalšie tri deti. Najmenšia dcérka jediná má len 10 dní. Včera muž ju zapínal do sedačky a poprosil ma nech píšem Exke že v nedeľu vezme na pár hodín aspoň chlapcov. Zrazu čítam správy kde mu ona píše či som ešte v pôrodnici, či má chúťky. On odignoroval. Normálne som skoro odpadla. Toto skúšala už niekoľkokrát. Manžel je v tom nevinne, žiadny náznak či dôvod, dal mi mobil nech si preklikam aj messangera a whats up keď mu neverím. A nakoniec že ja som vinná lebo on ju pozná že nemá sebaúctu a nutim ho volať chlapcom cez videohovor a ona si začala namyslat. Nakoniec deti neberie a. Je mi ľúto že sa jej podarilo ma zneistit
Nieje to prvý krát čo mu písala že nevie na čo už P.. U má, alebo že chce s ním hovoriť medzi 4 očami to už bolo x krát ale o čom nevedela povedať.
Musela som sa vyliať, vlastná mama mi povedala že čo riešim že o to jej presne išlo 😔😔😔
@martabubu Nie je to lahka situacia a je tazke doverovat,ked sa mu takto ponuka. No skus sa na to vykaslat. Nesadni na jej hru. Snazi sa vas rozostvat a nedovol,aby jej to vyslo. Muz je v tom nevinne. Ale na jeho mieste by som jej razne vytmavila,ze si neprajem,aby ma otravovala takymito vecami.
@martabubu Chlapci nemôžu zato, že maju jeb...u matku...nech muz vezme k vam chlapcov a na nu sa vykašle...deti predsa zato nemôžu...
Teda 5 deti ma manžel?tak myslím,že ma iné starosti ako behať od jednej ženy k druhej,počúvaj mamu,ma pravdu,aj keď nechápem načo si jej toto vesala na nos.Staraj sa o svoju rodinu,ako sa on stará o svoje prvé deti nechaj na ňom.nijake videohovory ani nič iné ty neorganizuj,nie je to tvoja vec.
Je to chudera. Ber to tak že zúfale ženy robia zúfale činy
Nerieš nech ju rozdrapi od jedu 🙂 ide jej o to aby ta zneistila, ak by manžel niečo tajil mobil do rúk by ti nedal
@martabubu aby som si to ujasnila.
Ty si zo sprav (ked ta muz poziadal napisat jeho exke z jeho telefonu) zistila, ze exka sa ho snazi zlakat do postele. Otvorene sa mu ponuka na sex. Na co on ale nereaguje.
Okamzite si zneistela (lebo strach, ze co ak raz tu jej ponuku vyuzije) a rozculila sa, co to ma znamenat.
Na co ti muz ukazal vsetky spravy v msgn a whup, aby si videla, ze to iba exka skusa a on nema zaujem.
A zaroven ti (tipujem, ze uz v mierne napatej atmosfere medzi vami, kedze si mu neverila a vo vzduchu viselo tvoje podozrenie) povedal, ze v podstate je to i tvoja vina, kedze ho ponukas, aby s detmi udrziaval nadstandardny vztah a okrem brania si ich im aj volaval (videohovory), lebo exka to (vo svojej sebestrednosti) vyhodnotila, ze to ona mu chyba. Ze preto sa on snazi ozyvat detom, aby (v jej chapani) mohol vidiet ju.
Kazdopadne, angazuj sa kludne dalej. Mas pravdu, deti si otca zasluzia. To robis dobre.
Exku a jej snahy zacni ignorovat. Myslim, ze tym, ako ho kedysi bila, stratila jeho uctu nadobro. Ak by ta uz velmi chcel podviest, exka to nebude. Bude hladat inde.
A posluchni mamu, ma pravdu. Exke nejde o ine, ako vas dvoch rozostvat a jeho potom skusit dostat spat. Tak jej nezametaj cesticku.
Si sice emotivna este po tehotenstve (a par mesiacov este budes), takze tvoje reakcie su pochopitelne, ale povedz si, ze vzdy ked sa daco bude tykat exky, tak si das vydych-nadych a budes na nu pozerat ako na choru, labilnu zenu.
a ta ex nema priatela? ja by som si tie spravy nechala,este sa zidu...rozhodne by som hned aj dnes zdvihla telefon,alebo este lepsie videohovor-medzi nou a tebou a tvojim muzom..strucne ale dorazne jej oznamit,ze zvadzat tvojho muza a otca deti je trapne a nezelate si ani jeden aby vas akymkolvek sposobom kontaktovala mimo tem ohladom tych chlapcov...a poradte je nech si najde nejakeho chlapa cim skor,lebo jej neukojene spravanie je ponizujuce a zjavne je neposobi dobre na psychiku...pokial jej nukanie pride vtipne,tak nech tvoj manzel jej povie,ze jej 2 mesiace nebude posielat vyzivne-ved haha,aka sranda...alebo jej priatela zoznamite s nejakou sexi 20tkou,haha,ved to je sranda....a koniec rozhovoru...
tak ako odignoroval on odignoruj ju aj ty ... a co s atyka jeho a jeho deti ty sa do nich nemiesaj-ex asi najlepsie vie aka je a co ma a nema robit .. ty mas s nim tvoju rodinu tak sa sustred na tu ...
@martabubu mama ti chce dobre, ale ty si chci dobre sama. Medzi tymi 4 ocami, ako volala jeho, sa s nou stretni ty. Treba jej vysvetlit, ako sa veci majú. Ja na tvojom mieste by som to urobila. Samozrejme niekto na ochranu by mal byt v tvojej blizkosti, pripadne krok od teba. Treba jej vysvetlit, naco uz tú P..U má, ked to sama nevie, ty s tym problem nemas. Treba ju poriadne zhodit.
@moonlight1210 ďakujem veľmi pekne
Úplne si to všetko vystihla akoby psychológ ☺️
Naozaj vďaka 🙏
@martabubu tak si z nej vystrelte...stretnite sa s nou a chlap nech jej pred tebou nahlas precita spravu od nej,ze ma chutky-a nech povie,dobre,tak ta teda pretiahnem,staci raz alebo nejako pravidelne? a ty sa jej s usmevom opytaj ci chce po sexe kavu alebo cigarety,ze budes vedla v izbe a ze jej chcete dopriat zazitok...ked bude vidiet,ze ste ty a manzel silny tim a ze sa z nej smejete,tak sa stiahne...
načo nútiš mm aby sa stretával s deťmi či aby mal s nimi videohovor... ak to nechce on - tak to nemá zmysel.
asi pozná svoju ex a vie odhadnuť čoho je schopná si všetko domyslieť....
ex si už nikoho nenašla?
prečo si ju nezablokuje?
@deti95060810 jeden mesačný vzťah mala za tých 7 rokov
@deti95060810 už má od včera všade teda okrem volania bo zas nikdy nevie keby dačo s deťmi
A ja som ju dokonca v priateľoch na FB mala tak som zmazala
@martabubu podľa všetkého je to obyčajná krava, o ktorú by sa nechcel muž už ani nedopatrením šuchnúť, nieto ju ešte pototo. teda jej by som sa vôbec nebála. potešil by ma asertívnejší prístup manžela a teda, keby jej v tej správe jasne napísal, že o ňu v živote už nezakopne a že je s ňou v kontakte jedine kvôli synom. a nech s tým prestane, lebo je trápna. toľko jej napísať mohol a viac nereagovať. ako písala
@moonlight1210 ak by mal muž záujem o inú ženu, hentá to rozhodne nebude.
@martabubu ak je tvoja fotka pravá, si pekná baba, máte tri (predpokladám zdravé a pekné) deti, muž pracuje v zahraničí a teda má minimum času na vás, čo ste priamo doma, nehovoriac o chlapcoch, ktorých ešte bráva aj od ex. má teda čo robiť, aby ten čas nejak spravodlivo rozdelil medzi všetky deti a teba. osobne si nemyslím, žeby mal záujem akokoľvek ťa vôbec podviesť a už vôbec nie s tou kozou. môžeš byť pokojná. je fajn, že máš mamu, ktorej si sa zdôverila a ona ťa povzbudila. verím tomu, že to prejde. hentú ignoruj. čím viac budeš riešiť, tým viac bude ona "na koni".
o ja by som si hlavne nehladala muza s dvoma detmi.Podla mna nemqs dovod na ziarlivost akurat sa s tym budes musiet komfrontovat cely zivot uz asi.
Ja by som ju vyfackala
Aj ja si myslím, že zbytočne riešiš, pokiaľ manzel nijako na tieto jej správy nereagoval. Ale chápem ťa, tiež ma to neskutočne štvalo a nevedela som čo robiť. Držím palce a pre tých chlapcov by ste asi aj mohli ísť, nech sa potešia sestričke 😍