Buzerácia od manžela

3. aug 2022

. Uz mam toho dost len ma buzeruje jak male decko. Vkuse vsetko len jak robim zle jak mam urobit toto jak hento preco toto nerobim preco tamto. A co kur*a robim. Ta zjavne hovno. Uz som mu povedala ze mi s nim nie je dobre. A tak to je. Lebo len trpnem co zas je zle co som zle urobila alebo neurobila. Vsetko mu vadi prisaham. A mna uz to prestava bavit byt tak v strehu co si zas moj pan vymysli. Uz si tu pripadam len jak jeho sluzka co si pan rozkaze tak bude. Ako povie pan tak bude. Jasne bude ako povies len sa nehnevaj. Bude ako povies len sa nehadajme. Nie dost ! Uz mi bolo do placu velmi ale som si povedala : este revat kvoli nemu budes. A to mam teraz o siestej terapiu kedze trpim depresiami tazkymi. ta neviem jak sa mam na nu sustredit ked som maximalne nahnevana a nervozna

autor
3. aug 2022

A to mame este aj deti 2 a 4 rocne. Ale nie ja nic nerobim alebo robim zle

emily_666
3. aug 2022

Och....to je dost nemile. A skusil si pan manzel aspon poldennu starostlivost o deti? Myslim sam.
Navrhni, ze ides do prace a on na matersku... 😉

melanta
3. aug 2022

Nuž, smutné, že si si vybrala za muža a otca svojich detí debila. To, že takto žiješ je viac tvoja chyba ako jeho. Hoci to znie kruto. Ty si si to spôsobila, ty si teraz môžeš spôsobiť nápravu.

janinah
3. aug 2022

Ber deti a odíd k rodičom aspon na mesiac.Potom sa uvidí,či ti to pomôže a či ti buzerovač bude chýbať alebo ty jemu.
Hlúpe reči ignoruj a rob si veci po svojom.Alebo začni robiť to čo on...buzerovať ty jeho.

deti95060810
3. aug 2022

niekedy to začať muselo. vtedy si to mala okamžite stopnúť.
či takýto bol stále? musíš sa mu postaviť na odpor, inak ťa zožere aj s topánkami...

emily_666
3. aug 2022

Inak to mi pripomina, jak,svokra musi doteraz nakladat svokrovi jedlo na tanier, lebo by sa nenajedol. 🤣🤣🤣
Aj moj drahy mal take tendencie, ze lapol si ku stolu a cakal. Nuz, potom pochopil,ze bud si nalozi sam alebo jest nebude.
Ale k veci, je to o nastaveni hranic...co akceptujes - to on robi a zvysuje latku ....zial ... treba byt asertivnejsou.
Nepaci sa ti upratane? Chod upratat, ja som sa ti starala cely den o deti.
Nechuti ti jest, no nejedz, nam chutilo. Vsetko vratit a nenechat si na sebe orat.

emily_666
3. aug 2022

@janinah kratkodoby odchod nic neriesi. Akurat se ten chmulo ju bude podozrievat ze ma ineho. Odchod by som zvazila, az by,som vycerpala ine moznosti. Postavit sa na odpor a na vsetko mu nasjt odpoved...adekvatnu situacii

tenerifka
3. aug 2022

Moj, ak by bol raky chuj, tak by zomrel od hladu🤪

karhu
3. aug 2022

...predpokladam, ze tie depresie mas z neho, on sa nezmeni, cize co ostava?

autor
3. aug 2022

@emily_666 ano dnes som mu povedala lebo on ze vezmi im tu lopatku a metlu. Vzala som nasli ju a dlaej sa s nou hrali. Mne to neprekazalo. On sa nasral lebo : som ti hovoril ze im to mas zobrat. Tak som povedala vadi ti to ? Tak preco im to nezoberies ty ? A uz ohen na streche lebo ja nic nerobim.

au1994
3. aug 2022

Jednoduché riešenie, zober sa niekde aspoň na mesiac, nechaj pána manžela nech všetko robí sám, keď to vie najlepšie a ty si začni skutočne užívať nič nerobenie.

autor
3. aug 2022

@karhu nie nie z neho to prislo po porode. A odvtedy sa ma to drzi. A on mi velmi strasne pomahal. Ale poalednou dobou uz zacal ma "nakopavat" do zivota ze co mam vsetko robit aby mi bolo lepsie. Len to robi nejakym cudnym sposobom z ktoreho mi je akurat tak do placu

emily_666
3. aug 2022

Co presne, ako ti on pomaha doma s detmi a celkovo v domacnosti?
Aky mas cas len pre seba? Ist ku kadernicke, alebo len tak si v klude precitat knihu?

autor
3. aug 2022

@au1994 dalsia situacia. Nevsimla som si ze mladsi je pokakany. Ked tiskal bol pri nom manzel ale akurat zaspaval. Ja som pri nich nebola. Isla som si urobit kavu a cigu. Po pol hodine na mna vzbehol ze davaj pozor nanho sleduj ci je pokakany nikdy nepozeras nikdy nedas puder ma cervenu rit. Daktori chlapi vobec neprebaluju a ja ja ti chcem pomoct tak prebalim...

mirkava
3. aug 2022

Máš terapiu? Určite z neho máš problémy ☹. Väčšinou radím ostať vo vzťahu a bojovať. Rozprávať sa, ale z tvojich slov cítim, že by to bolo zrejme márne 😔. Iste, porozprávať sa môžete, ale ten tvoj "pán" je už zjavne taký sebec že to nepomôže. Držím palce a urob s tým niečo lebo ta úplne zničí...

deti95060810
3. aug 2022

@emily_666 čo je to nabrať jedlo... v pohode.
naberiem za pár sekúnd, varím 3 - 4 hodiny...

emily_666
3. aug 2022

@deti95060810 jasne v porovnani s casom varenia je je nabratie nic. Ide ale o princip, nie cas ci namahu

autor
3. aug 2022

Ale nie on je naozaj velmi dobry aj mi pomaha stara sa o nas vsetko len poslednou dobou ja neviem co sa mu stalo ale naozaj ma len buzeruje. A on to potom zaobali ze len ti vravim a nehadame sa a tak ale mna to vzdy velmi trapi a uz aj hneva. Urcite kvoli tomu nikde neodisem ja chcem byt s nim on fakt nie je zly

janinah
3. aug 2022

mne tak došiel manžel s prvou dcérou na schodisko /umývala som panelíákove schody/,že malá je pokakaná..tú hubovú polievku si vypočuli všetci susedia....či je on doma iba na umelecký dojem alebo je to aj jeho decko /=jeho hovienko/ a či nevie s vysokou školou čo má s tým robiť,ked mu dve ruky narástli....prebalil,síce ledabolo,ale došlo mu

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
deti95060810
3. aug 2022

mala by si odísť do nemocnice a manžel by zostal s deťmi sám... by ti volal ako môj kedy už konečne prídem... doma ostal sám s 3 deťmi , ja s novorodencom v nemocnici...Slečny mali 18 mesiaocv, 4 roky a syn chodil do školy.

syslik81
3. aug 2022

tak daj deti niekomu postrazit a vezmi na terapiu aj muza.. ked tam dnes budes spytaj sa ci je to mozne .. a nabuduce nech ide s tebou

janinah
3. aug 2022

pozor,už sa ho začínaš zastávať....to mi je z iných príapevkov známe, na tretej strane on bude anjelik,ktorému len semtam ujdú nervy,však má nemožnú ženy,tak to sa stáva....

deti95060810
3. aug 2022

@janinah asi takto reagujú ženy čo majú doma psych. teror...nie sú schopné odísť od manžela, popr. sa mu vzoprieť... podobné som prežila pri prvom ex...

janinah
3. aug 2022

@deti95060810 viem...aj ked nie z vlastnej skúsenosti,našťastie

autor
3. aug 2022

@janinah tak si aj pripadam nemozne. Za nic ma nepochvali len stale vravi co robim zle

autor
3. aug 2022

Vcera maloval ja som dnes oskrabala podlahu povysavala povytierala. Ale zabudla som utriet komodu. Ja ta nechcem buzerovat ale utri komodu. Nakoniec z toho bolo ci on nemal vsetko urobit sam a ze nabuduce urobi vsetko sam aby som potom nevykrikovala co som vsetko robila ja :(

luccija
3. aug 2022

Tak mu neposluhuj jednym uchom dnu druhym von.Nech brble.A preco sa deti nemohli hrat s lopatkou?ak mu to vadilo nech im ju zoberie.
Moj muz, ked sa zacne sam seba vytacat odchadzam a vysmejem sa mu.
Fakt lepsie, ked nie su doma🤣

luccija
3. aug 2022

Vsetci chlapi su nervozni, ked maju nieco robit.

victory7897
3. aug 2022

Takéto problémy sú tu vždy popísané z jednej strany,nevieme, nevidíme čo doma robíš, nerobíš v akom stave máš deti , domácnosť..aby dieťa malo červeny zadok ,nehnevaj sa ,a ja si idem dať cigu?! Akože červený zadok neje po jednom nenatretí..