Budúca svokra mi dala na Vianoce manikúrne nožničky

9. jan 2022

Čo si myslíte o to že budúca svokra mi dala na Vianoce manikurne nožničky ? :D som s priateľom 5 rokov. ( Nie nedala mi ich preto že mám zanedbane nechty :D o nechty za starám ) ale nechápem že prečo taký dar, ostatným dala kopu darčekov ( nevravím že chcem veľa darčekov ) ale príde mi to čudné, ona má veľký dôchodok. Každému na sviatky dáva cez 400€ či narodeniny meniny a pod. A mne dala nožnice. Čím som si to zaslúžila ? Tým že sa starám o jej syna a mu periem osrate slipy ? A snažím sa vo všetkom ako sa len dá?
Podotýkam nemáme zle vzťahy, teda nebavíme sa až tak veľmi a vidíme sa raz do mesiaca.

andreakotesova
9. jan 2022

Že by tým, že ešte nie si v ich rodine oficiálne, nie si jej nevesta...?

janai1
9. jan 2022

Ti len tak podala nožničky? Nič iné tam nebolo hej?

pribinak
9. jan 2022

Prečo si s chlapom ktorý má osrate slipy? To by bol pre mna väčší problém ako nožničky

A moja domienka? Nemá tá asi rada, lebo to je naozaj cudný darček

autor
9. jan 2022

@andreakotesova ale ja jej kupujem darčeky na každý sviatok, ona ma berie jak dcéru mi povedala tak asi je jedno že nesom v rodine oficiálne. Berú ma už ako rodinu. Predtým som snimi aj byvala

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
9. jan 2022

@pribinak šak toto že nemá má rada a neviem prečo lebo sa robí milá. Ja som pre ich rodinu robila vždy vsetko, pomáhala so všetkým čo potrebovali

solange7
9. jan 2022

Ja tiez (rovnako ako @pribinak) este k tym slipom... Ako casto ich mava osrate? A este dalsia vec, preboha slipy? Kolko ma rokov?

autor
9. jan 2022

@viestta moji rodičia kupujú môjmu priateľovi na každý sviatok dary ako sú tričko, mikina, tepláky, kniha, a pod . No nožničky mi prídu trochu blbé dať na Vianoce.

simsalabim
9. jan 2022

Ja som raz na narodeniny dostala od svokry balicek susenych sliviek 😅

solange7
9. jan 2022

@simsalabim asi si sa jej zdala byt v poslednom case nejaka zastavena. 😅

autor
9. jan 2022

@andreakotesova a keď niesom ešte oficiálne v rodine tak potom nemusím ani chodiť k jeho rodičom na návštevy a nemusím bývať s priateľom keď ma neberú vážne. Myslím že bývanie s niekým že už dosť oficiálne nie ? Jediny rozdiel medzi manželským párom a takým ako sme my je papier. Pokiaľ by ma nebrali že som oficiálne v rodine keď varím pre ich syna každý deň , tak je to trochu cez si myslim

simsalabim
9. jan 2022

@solange7 doteraz sa na tom cela rodina zabavame 😅 No a so zastavenim som problem nikdy nemala.

pribinak
9. jan 2022

Vieš že tá nemá rada a pýtaš sa prečo taký darček?
Prestaň sa aj ty hrať na milú a hotovo

pribinak
9. jan 2022

Ten nejaký papier má dosť význam a pre starších ľudí je to tak, že kým nemáš zen nejaký papier si len frajerka a nič viac
A takú frajerku môže hocikedy vymeniť

solange7
9. jan 2022

To ze varis pre syna kazdy den, nieje vstupenka do rodiny.

pribinak
9. jan 2022

@simsalabim mňam, musíš uznať, ze to je 100x lepšie ako nožničky

marca12
9. jan 2022

Keby som ti zacala pisat,ake skvosty ja dostavam od svokry.... uz som si zvykla. Kasli na to a nabuduce jej aj ty daruj nieco zaujimave 🤣

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
9. jan 2022

@pribinak lebo doteraz bola ku mne taká "ťuťu muťu" vždy keď sme sa stretli ma objala , usmievala sa , hovorila že aká je šťastná že ma jej syn má aká som úžasná a neviem čo všetko. No čo sa týka pomáhania si , z jej strany žiadne. Stále len ja pomáham a dávam im hodnotné dary na sviatky. Preto mi nejde do hlavy , čo som jej urobila že je taká ? Keby aspoň nebola milá alebo mi rovno povedala že ma nemá rada, fajn v pohode neriešim. Ale mne vadí skôr to ťahanie za nos že robi zo mňa blbu. Že sa tvári milá a skutky tomu nenasvedcuju

julka828
9. jan 2022

Ja som dostala na meniny manikurovy set ale mna to uprimne potesilo. Mala som v plane kupit presne este jedne noznice cize sa velmi trafila. A mala radost z toho velku a ja tiez

autor
9. jan 2022

@viestta som priatelka ktorá sa správa ako manželka keďže spolu žijeme a snažíme sa už o bábätko. Svadbu nemáme v pláne tak skoro.

autor
9. jan 2022

@julka828 tak na meniny by to potešilo aj mňa ale na Vianoce ? Na meniny mi nedali nikdy nič. Zagratuloval mi formou sms. Ani nezavolala. Len ja som im volala na meniny a všetky sviatky.

solange7
9. jan 2022

Ved ukaz tie noznicky, mozno su nejake kvalitne.
A mimochodom, snad niekomu z rodiny tvojho partnera nezavidis darcek za 400e. Od kial si vobec vyratala, ze bol v takej hodnote?

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
9. jan 2022

@solange7 Nejde o zavist. Mne nejde o peniaze. Ide o ten čudný darček. Že keby mi dala papuce ponožky a šál tak som ticho a nič neriešim. Ale ide o ten extrém že im dá po 400€ a mne noznicky chápete ..

pribinak
9. jan 2022

Tak sa už prestať strkať tej babe do riti. Mizno potom sa začne strkať do riti ona tebe

solange7
9. jan 2022

Ved sa vykasli na ich 400e. Vianoce niesu o darcekoch.

autor
9. jan 2022

@viestta mne je jedno ako to ľudia nazývajú pokiaľ žijeme rovnako ako taký ľudia ktorí su zosobášení. Trápi ma niečo iné nie postavenie v rodine. Nejde o to či som vydatá za jej syna ale o sympatie. Ani sa kamarátku sa nemusím vydať na to, aby som ju mala rada ako sestru a dala jej hoci aj hodnotný dar na Vianoce. A pritom má postavenie "len" kamoška. A ? Ide o sympatie.

autor
9. jan 2022

@pribinak veď aj prestanem. Mňa ani tak neserie ten darček ale že čo má proti mne.

0silvia0
9. jan 2022

ja som aj zabudla, ze boli Vianoce. To sa od 24. 12. takto zozieras? Kasli na to a zariad sa podla toho