Budúca švagrina lichotí môjmu priateľovi a chytila ho za zadok

vivien120
2. feb 2016

Pride vam normalne ak toto spravi buduca svagrina mojho priatela? Sme mlady par a bude to len rok co sme spolu a velmi sa lubime kedze ona ma 35 a k tomu je lezbicka tak si dovolila k mojmu priatelovi lichotky typu zlatko a nemala zabrany ho chytit za zadok. A stalo sa to aj v lete minuleho roka ked sa ho opytala tiez ze: zlatko donesies mi vodu? este to aj obracia na srandu ze o nic nejde. Mam o nej a jej orientacii mensie pochybnosti kedze predtym mala vraj priatela. Nahodne som to zapocula pri jednej teme. Vysvetlila som jej ze taketo spravanie sa mi nepaci, pretoze moj priatel je makky jej nieco povedat. Pride mi to akoby mal voci nej velky respekt. Ked som jej povedala moju vyhradu k jej spravaniu k mojmu priatelovi este aj drzo povedala ze ona ma 35 a vraj sa ku kazdemu bude spravat ako ona chce. Ja som jej na to povedala ze nemam proti nej nic ale ze predsa ma svoju partnerku tak ze taketo lichotky a chytanie za zadok robi svojej partnerke. A ona nato ze niesom normalna. A ja som jej odpovedala ze o tej normalnosti nebudeme diskutovat a nech sa takehoto spravania k mojmu partnerovi zdrzi. Do toho zasiahla jej partnerka zevraj mam byt k nej slusna a vraj ze jej partnerka je v rodine 15rokov ze snad sa ma nebude pytat co si moze dovolit. Popritom som jej nic neslusne nepisala len hore vyssie uvedene. Na zaver dodala ze jen smutne ze nepoznam srandy a spravam sa ako stara zena. Ona ma pozna najmenej a toto ide tvrdit. Myslela
Som ze moju vyhradu bude respektovat a pochopi to ale nie este som ja vysla ako najhorsia ziarlivka. Este k tomu konfliktu sa chcela so mnou rozpravat priatelova mama ale nejak nevydal cas kedze som sa od nervov zamkla s priatelom v izbe. Na dalsi den priatelova mama o tom ani nediskutovala o tom so mnou ale urcite si pomyslela svoje. Myslite ze som naozaj prehnane ziarliva? Ja svojho priatela velmi lubim a neznesiem aby sa ho nejaka druha dotykala za zadok a este take lichotky typu zlatko. Ako by ste sa zachovali vy. Dakujem za rady.

gita17
2. feb 2016

a kto je ta buduca svagrina? neako mi to dneska nemysli. asi nie frajerka jeho sestry

pribinak
2. feb 2016

Obmedzila by som styk na nevyhnutne minimum

cervenaruza123
2. feb 2016

@vivien120 Priatel ma k tomu aky postoj?

gala79
2. feb 2016

A to je priatelova sestra? ci kto je buduca svagrina? alebo partnerka priatelovej sestry ?

cecilka123456
2. feb 2016

Buduca svagrina je priatelka jeho sestry a su spolu 15 rokov? Spravne chapem? V prvom rade mi to prislo vtipne ale ked sa nad tym zamyslim tak by mi to asi bolo neprijemne ale ziadala by som od priatela aby to riesil, urcite by som sa do toho neplietla ja.

sharlotta
2. feb 2016

Zacni ju chytat za zadok ty 😉 :-P

vivien120
autor
2. feb 2016

Gita17: buduca svagrina mojho priatela. Jeho teta je tiez lezbicka tak jej partnerka. Navyse teraz vyzeram ja ako ta najhorsia a este sa to obratilo na srandu. Zevraj nic sa nedeje a ci som normalna este povedala aj priatelova mama ked idem ziarlit. 😮

janinah
2. feb 2016

premôž sa a chyť tú jej frajerku za prsia,že "drahúšik,máš dobrú podprdu" 😀

vivien120
autor
2. feb 2016

Sharlotta. Ja lezbicka niesom a priatel k tomu zaujal taky postoj typu: usmial sa len a povedal ze ja za to nemozem. Akoby sa jej bal nieco povedat. Uz som nemohla zniest ako nic proti tomu nerobi a je ticho.

moni244
2. feb 2016

@vivien120 co? Kto? Ako? Nechaoem tie rodinne vazby, tak je to partnerka jeho sestry ci tety? Ak tety, tak to nemoze byt svagrina. A co tak obmedzit kontakt? Ked budes mat taketo vystupy a este sa zamkynat v izbe, tak budes vyzerat nielen hystericky ale aj detinsky

pribinak
2. feb 2016

@vivien120 priatelov to zrejme lichoti

moonlight1210
2. feb 2016

@vivien120
A) maju pravdu, o nic nejde a ty to zbytocne s hurhajom riesis
B) partnerka jeho tety mu nebude svagrina, ale druha teta. Ak by sa tie dve vzali.

Ale po pravde v tvojom definovani rodinnych vztahov je trochu chaos.

whitecat666
2. feb 2016

@vivien120 Mne by to tiez asi vadilo (lebo moje veci su skratka moje 🙂 ), ale hnevala by som sa na muza (nie na nu). Mal by jej sam slusne a vecne povedat, ze to nie je vhodne alebo, ze mu to nie je prijemne.

sharlotta
2. feb 2016

@vivien120 no a? Ved sa zapoj do "srandy". Mozno potom pochopi.

vivien120
autor
2. feb 2016

Cecilka123456: to je priatelova teta a ona ma partnerku. Janinah: hej hej potom by som ja povedala ze o nic nejde. 😆

cecilka123456
2. feb 2016

@vivien120 tak to potom nikdy nebude jeho svagrina :D, svagrina by bola keby to bola priatelka jeho sestry 🙂. A to byvaju pod jednou strechou ze sa tak casto stretavate?

vivien120
autor
2. feb 2016

Mne to pride akoby zili nejaky taliansky vztah. Ze lichotky a dotyky a este to obracat na srandu. Nie ide o to ze priatel ma voci nej akoby velky respekt a ma obavu akoby jej nieco povedat ako zareaguje.

caesar7
2. feb 2016

@vivien120 chovas sa ako vztahovacna labilna troska ktorej beru hracku

vivien120
autor
2. feb 2016

Oni k nam chodia na navstevu z ciech lebo na sk niesu povolene registrovane partnerstva

vivien120
autor
2. feb 2016

Caesar7 zrejme si to nezazil na vlastnej kozi a este vyjst ako ta najhorsia a nenormalna. Okus si to raz a potom mi daj vediet ake to je

cecilka123456
2. feb 2016

@vivien120 prepac ze sa pytam ale kolko rokov mas ty a priatel?

caesar7
2. feb 2016

@vivien120 ja som zazil vselico a hlavne viem ze ked sa takto trasu partneri tak to je cesta do pekla. on nie je tvoj majetok zobud sa, prilis to prezivas.

moni244
2. feb 2016

@vivien120 tak sa odstahujte, kedze predpokladam, ze byvas u priatelovej mamy a pocas ich navstevy sa im vyhybaj

vivien120
autor
2. feb 2016

Priatel mi to tak vysvetloval. Neviem alebo som len ja zle pochopila ale to nic nemeni na tom ze nemam istotu v jej orientacii kedze ako som pisala ze isty cas mala priatela

vivien120
autor
2. feb 2016

Moni244: ano byvame tu spolu ale v druhom dome kedze toto je dvojdom

caesar7
2. feb 2016

@vivien120 srdiecko ty si nepochopila ze lesby ci bisexualky ci aka banda to je prisli na to ze sa o draheho trasies tak si z teba robia vaginu a bavia sa? mozes si za to sama

moni244
2. feb 2016

@vivien120 tak bud sa odstahujete alebo si zvyknes

vivien120
autor
2. feb 2016

Caesar7: takisto moj priatel je jej nic lebo sam mi raz povedal ze ju nijak neberie ked sa raz pohadali ale to je jedno kedze v tomto ma pred nou respekt povedat jej ze mu to vadi

vivien120
autor
2. feb 2016

Cecilka123456: sme mlady par. Ja 21 priatel 26.

vivien120
autor
2. feb 2016

Whitecat666: budem suhlasit s tebou. Vsak ma ani poriadne nepozna pridu raz za polrok a ide si tu na mne budovat autoritu ze ona ma 35. Ubohe.