Mam 24 rokou.. Mam dcerku milujem ju nadovšetko je to moj život! Stratila som. Manzela proste sme si nwrozumeli.. O malu sa nezaujima vybavujem rozvod vyzivne atd.. Chcem sa vas opitat budem este niekedy šťastná? Najdem este dobreho chlapca ktory nas bude mat rad? Nebavi ma uz byt stale sama jasne mam malu žijem len prenu rodina mi pomaha ale niexo tomu chyba?..
nechaj to všetko dozrieť....samozrejme že sa ešte nájde niekto s kým budeš šťastná... Len netlač na pílu....
nikto nevie co ho caka.. ale vsetky moje kamaratky a zname co uz mali deti a rozisli sa s partnerom si nasli priatela noveho a skoro vo vsetkych pripadoch to dopadlo dobre.. tak preco by nemalo tebe? len neber hocico 😉 starostlivo vyberaj..
ale jasné, že hej. no netreba na to tlačiť a skús sa dať teraz v prvom rade dohromady a nič zbytočne netlačiť. ono to príde a isto to na druhý krát vidá
@mejbelyn1994 stastie je velmi subjektivne.... a zavisi od teba, od nikoho ineho, ci budes alebo nebudes.... ale ak zacnes so slovencinou, urcite sa ti postasti...... 😉
@obsadenemeno iný koment by som od teba ani nečakala ach jaaaj 😅
Držím palce aby si niekoho takého našla. Všetko začína v láske k sebe samému. Snaž sa byt sebestačná, schopná, šikovná, staraj sa o seba po vizuálnej stránke a verím že sa pošťastí 😉
@liv1 no vidis, ako naplnam tvoje ocakavania..... 😍
Určite sa niekto nájde, moja sesternica ma tiež 24 a 5 ročneho syna s mužom ktorý s nimi nikdy nežil ani sa k malemu nehlasil, našla si niekolko partnerov a nakoniec si našla takeho ktorý si maleho chce súdne zobrať za svojho zakonneho syna, plus čakaju druhe babo spolu a tento tyždeň majú svadbu 😊 neboj, kto hľadá ten nájde 😉
Nemas este uzavrety jeden vzfah. Kasli teraz na chlapov, nauc sa byt stastna sama zo sebou a ked bude vhodny cas, tak sa objavi skvely chlap. Teraz by si si zavesila na krk len nejakeho chudaka
Nájdeš keď budeš na to pripravená 🙂 Len na to netlač. Isto to musí byť ťažké byť s dieťatkom sama ale keď to bude mať prísť tak to príde
@obsadenemeno 😀😉
No evidentne si sa ešte nespamätala z toho, že si opustila terajšieho partnera tak načo rozmýšľať nad ďalším? Keď budeš na to pripravená tak sa nejaký objaví
Šťastná ešte určite v živote budeš. Otrasieš sa z tohto obdobia a budeš sa opäť usmievať. Veď si ešte mladá. Jediné o čom mám trochu pochybnosť je ten chlap v živote. Prepáč, že som taká skeptická ale min. 3 ženy v mojom okolí si nevedia nájsť partnera (všetko ženy okolo 30, bezdetné, zabezpečené ,samostatné). Bohužiaľ vždy vypláva na povrch nejaký kaz na mužovi.
@wiwi28 no ono zase nikto nie je dokonaly, vsetci mame nejaky "kaz"..... ono treba trosku aj kompromisu a akceptacie chyb inych, nielen hladat "perfektneho" chlapa, taky totiz neexistuje..... a ak pritahujem furt nejakych debilov, musism si to zrovnat v sebe a zacat od seba, aky je MOJ problem, ze si furt najdem/zacnem/natrafim na "kazoveho" muza....... 😉
@obsadenemeno tu neide omna... Ale ktora zena bi akceptovala od chlapa ze sa vobec nezaujima o svoju vlastnú dcerku.. Proste ze je mu ukradnutá.. To som snim mala byt na silu len aby som neostala sama? Podla mna tu o to neide mam len 24rokou ale po hlave si skakat nenechám od nejakého debila co este nevie co od zivota chce?
@mejbelyn1994 ja som nikde nepisala, ze "To som snim mala byt na silu len aby som neostala sama? Podla mna tu o to neide mam len 24rokou ale po hlave si skakat nenechám od nejakého debila co este nevie co od zivota chce?"
Precitaj si moje prispevky poriadne a reaguj na to, co pisem.
Určite nájdeš ak to naozaj chceš. Na svete existuje veľa správnych a uvedomelých mužov ktorý vás budú ľúbiť. Netráp sa pre to čo sa neoplatí trápiť. Z vášho vzťahu vzišlo to najlepšie čo mohlo a tým je tvoja dcérka. Zamerajte sa na ňu doprajte jej všetko čo môžeš, to najlepšie. A ten správny muž sa objaví. Verím tomu.
------------------------------------------------------------------------------------------ - ---- -
Moto: Pokiaľ chceš niečo dosiahnuť musíš tvrdo pracovať. Som profesionál na grafické práce napr. www.ocity.net a fitnes stravu. Pokiaľ potrebuje niekto pomôcť napíšte.
Podla mna ano, len musis byt trpezliva, nic nejde hned. Vsetko chce nejaky ten cas. Len hlavne nebud s niekym len preto, ze nechces byt sama 😉