Brali by ste to ako podraz?

24. okt 2021

Ahojte.. predstavte si, ze randite uz urcitu dobu s muzom, s ktorym si rozumiete (aj on s vami, vraj) a pomalymi krocikmi smerujete k vztahu. Sam dotycny sa vyjadri, ze sa mu pacite, vyzna vam city, a povie, ze chce casom vazny vztah, ze sa s vami nestretava ako s kamoskou. No klasika. A potom, len tak medzi recou, ked sa raz bavite, dojde na debatu, pri ktorej sa nechtiac prekecne, ze v obdobi randenia, ked uz aj vyznal city, sa spoznaval s inou, stretol/stretaval sa s nou a vraj by si s nou vedel predstavit vztah (len ona nechcela vraj)… Brali by ste to ako podraz alebo je podla vas take spravanie v pohode, neriesili by ste a dalej by ste sa pokracovali? Ja som totiz po niecom takomto ukoncila vsetok kontakt a od dotycneho mi bolo vycitane, ze je to odo mna nespravne.

dzulli1980
24. okt 2021

Dobrý ch.u.j 😀 ... si asi myslí, že si v košíku vysedená 😀 ... dobre si urobila, od takýchto "samcov" utekaj čo najďalej.

janka_23
24. okt 2021

Nikdy nesedím na dvoch stoličkách a keď randim tak iba s jedným. Venujem sa len jednému, spoznávam iba jedného a nie dvoch troch naraz. Tak mi to príde fér. Ale od mužov sa s takým názorom ako ma ten tvoj stretávam bežne. Oni to majú nejako inak. Pripadne počas spoznávania vypisujú ešte s ďalšími. Také niečo neuznávam. Bud sa spoznávame a niekam to smeruje a ak nesmeruje tak si dáme zbohom

777januska777
24. okt 2021

Neskončila by som kontakt, keďže by som nechcela, aby si myslel, že sa ma to nejako dotklo. Ale zariadila by som sa podľa toho, že v živote by už medzi nami nič nebolo a spoznávala by som iných mužov, tento by bol len ako kamarát.

tykat
24. okt 2021

Brala by som ze je rozumu mdleho 😁... netvrdim ze sa take nieco nemoze stat, ze cloveku sa pacia naraz aj dvaja traja ini ludia... ale naco o tom hovori??? To nie je uprimnost to je absolutny nezmysel pre takt. Proste clovek-bulo. Takze...za mna...ee, bez dalsej sance.

haley7897
24. okt 2021

Randenie nieje výhradný vzťah. Jedine ak by ste sa tak vyslovene dohodli. Randenie je na to aby sme spoznávali ľudí predtým ako sa zaviazeme. Ak počas randenia s dotycnym spavas, je to tvoj problém a tebou určená a posunutá hranica. K ničomu ho to však nezavazuje ani neznamená automaticky výhradný vzťah. Máloktorý chlap odmietne keď môže mať sex s 0 investíciou do partnera. Častokrát sa tu stretávam so ženami ktoré ponúkajú servis ako manželky za "plat" priateľky. Nerozumiem tomu, ale nevadí. Domnievať sa že ten druhý to so mnou myslí rovnako vážne ako ja ho k ničomu nezavazuje.

autor
24. okt 2021

@haley7897 🤔Neviem, pisala som niekde, ze som s nim spavala?!
Ja som ako taku kvazi dohodu brala to, ked mi vyznal city. Ja by som sa nevedela pocas toho stretavat s inym, s ktorym by som tiez nieco viac chcela riesit. Keby sa len tak bezne stretavame, randime, bez toho, ze by mi naznacil/povedal, ze chce viac.., tak to, ze sa stretava s inymi, by som nebrala tak vazne.

domculik
24. okt 2021

@tykat haha, clovek rozumu mdleho... 😂👌👌 kdesi som to uz pocula, neviem kde, ale tu super vystizne 🤭🤭🤭.

lily14
24. okt 2021

A aj tamtej vyznal city? Koľko máte rokov?

haley7897
24. okt 2021

Píšem "ak". V zásade tým mierim tam, že ak posunies sama za seba vzťah do roviny záväzku, to toho druhého k ničomu automaticky nezavazuje. Na toto randenie je a ty si očividne natrafila na niekoho s kým niesi kompatibilná. Nemáte rovnako nastavené štandardy ani očakávania. Treba sa pohnúť ďalej. Lekcia do budúceho potenciálneho vzťahu - otvorená komunikácia je nad domnienky. O takýchto veciach treba komunikovať jasne, bez náznakov.

sara07
24. okt 2021

jedine riešenie , rozchod
ked ti bude vyčítat tak mu to otoč že keby si ty urobila to isté ako by to bral
teda chápem že niečo niekto po 10 rokoch , ale v prvej fáze neexistuje prvy pol rok iná bytos t

autor
24. okt 2021

@haley7897 mas pravdu, dakujem.🙂

majusikk
24. okt 2021

Brala by som ze som druhá voľba keď prvá ho odmietla no mne to príde ako riadna urazka

marianna_peskova
24. okt 2021

Randenie nie je vzťah. Ak ti vyzná city a povie, že chce byť len s tebou, vtedy je to vážne. Možno ale čakal na tú druhú babu, ktorá mu možno nakoniec povedala nie, tak bolo pre neho jednoduchšie sa rozhodnúť pre teba.

kinderzwillinge
24. okt 2021

@domculik Matysek se posral, tam to bolo 😂😂😂

luccija
24. okt 2021

Brala by som to ako podraz a ešte je aj hlúpy, že Ti to povedal.Ale ja by som mu zakontrovala, že tiež som mala niečo rozbehnuté a nevyšlo mi to, tak som s ním🙂Úbohé fakt chlapi sú divní.Nebanuj nájdeš lepsieho.

luciannka83
24. okt 2021

Mna by to urozilo a citila by som sa ako ,,nahradnicka,,. Ked sa zacinal stretavat aj s dalsou, tak sa mu asi viac pacila a kedze ona ho odmietla, tak sa stretava nadalej s tebou ... Ja to tak vnimam. Dobre si urobila. Nech si mysli co chce. Zbytocne by si sa s nim stretavala, cakala, trapila a on by mozno hladal dalsie.

monka105
24. okt 2021

😄😄 urobila si veľmi dobre. Ak máš byť pre niekoho len jednou z možností, nech si teda vyberá inde. Treba mať hrdosť a vážiť si samú seba. Dotyčný je pravdepodobne iba urazený, že mu nevyšiel jeho plán B, ktorým si očividne preňho bola.

savanna
24. okt 2021

Pri online zoznamkach je normalne, ze si ludia pisu a aj randia s viacerymi, kedze pisanie nie je ako osobny kontakt a nejako tych ludi stretnut treba. Ale ked ti uz vyznal city, nemal zaroven vyznavat city aj inej, ved zase randenie nie je nakup tovaru na trhu, ze kde sa mi zdaju lepsie rajciny, tam kupim. A este ti to aj priznal, no tak povedzme si, nielen ze nie je prilis cestny, ale ocividne ani inteligentny, hladala by som dalej.

ivkazba
24. okt 2021

@haley7897 súhlasím, že randenie nie je vzťah. Ale aj tak nie je okej randiť s dvoma naraz.

marca12
24. okt 2021

Vela ludi to tak robi. Vybera si tovar. Podla toho vies,ze nie si prenho ta spravna,netaha ho to k tebe az tak. A je super,ze si sa to dozvedela,malokto sa to takto dozvie. A ak ti este aj vycita,ze ty nerandis a nespoznavas inych,tak to je riadny vol a asi sa tak stavia aj ku vztahu. U mna by teda skoncil.

haley7897
24. okt 2021

@ivkazba s tým súhlasím. Práve preto by som vo fáze randenia neurobila nič "nadramec". Je to len o stretavani a spoznavani. Ak mám pocit, že som citovo zainteresovana, je to fáza keď treba vykomunikovat kam smerujeme a ci je to obojstranne. Navyše ak chlapovi nedáš hneď na podnose co chce pekne to oddelí plevy od zŕn. Bez námahy. To sa sčasti stalo aj tu. Autorka by bola hlúpa stiahnuť sa z trhu pre niekoho kto stále vyberá. Btw chlap ktorý si myslí že tá ktorá je pre neho "ta pravá" sám odstaví zvyšok a upriami sa na tu ktorá je pre neho dôležitá. To sa tu nestalo, takže autorka urobila dobre, že nestráca čas...

domculik
24. okt 2021

@kinderzwillinge jasneeee 😂😂😂