Bozkávala som sa s kolegom

10. mar 2022

Môj prvý vzťah nedopadol dobre. Bola som veľmi zamilovaná, možno závislá. Bolo pre mňa ťažké sa rozísť, ale nedalo sa inak. Počas celého vzťahu ma podvádzal so svojou ,,kamarátkou,, a pomedzi boli aj ďalšie. Môj otec bol podobný. Tiež mamu podvádzal.
Chvíľu som si dala pokoj so vzťahmi, ale pred časom som sa prihlásila na tinder. zoznámila som sa tam s chalanom, ktorý robí v zdravotníckom zariadení, kde aj ja, ale na inom oddelení. Napísal mi a povedal, že od apríla začína robiť na mojom oddelení. Chcel sa stretnúť, ale ja som zaváhala, práve kvôli tomu, že budeme kolegovia. Nakoniec sme sa predsa dohodli na rande, kde mi dal na výber z možností, že si môžme ísť niečo vypiť, bovling, alebo do termálu. Súhlasila som s tou prvou možnosťou s tým, ale že to zaplatím ja.
Rande bolo fajn, mali sme si veľa čo povedať, bola sranda. Potom sme sa ešte išli prejsť. Vášnivo sme sa bozkávali, bolo to medzi nami veľmi intenzívne. Chcel, aby som ešte išla k nemu, ale povedala som mu, že nie, že obidvaja vieme, čo znamená ísť k nemu...
Predtým som mu povedala, že by som nechcela, aby sa naše vzťahy v robote kvôli tomuto narušili. Pomedzi sme si občas písali. Včera mi písal celý deň. Spomenul tému o varení a také klasické, že mi nabudúce niečo navarí...Večer mi ešte napísal, že končí v robote a či už spím. Ráno som mu napísala, že som nemala v pláne sa s ním bozkávať, že to bola chyba a, že chcem aby sme dobre vychádzali ako kolegovia a kamaráti. On mi napísal, že chceme príliš rozdielne veci od života.
Aký na to máte názor?

petamich
10. mar 2022

uprimne neviem ake rozdielne veci od zivota - on si chcel vrznut a ty kamarata? 🤷‍♀️ nechapem na co si mu pisala, ze to bola chyba ale okej a vy ste sa rozpravali o tom co chcete od zivota alebo kde akoze prisiel na to, ze chcete rozdielne veci?

madeline1
10. mar 2022

Preco si si vybrala pitie a este si to zaplatila ty? Bud on alebo pol na pol

autor
10. mar 2022

@petamich Nie nerozprávali sme sa, čo chceme od života.

madeline1
10. mar 2022

Preco mu pises, ze to bola chyba, ak si to realne nemyslis, pretoze ho tu riesis? Zjavne mal zaujem... A ty nevies co chces? Bud chcete ine veci od zivota alebo to iste....rande to bolo ale zvlastne...zena ma byt dama aj v dnesnej dobe

0silvia0
10. mar 2022

Vybrala si tu najjednoznacnejsiu vec na rande, nakoniec sa bozkavas a potom ze chyba? Posobis ze nevies co chces

diamond007
10. mar 2022

On chce môžno vzťah a ty to hráš na nedostupný kamarátku v zóne friends

petamich
10. mar 2022

tak ja asi nechapem 🙈

autor
10. mar 2022

@0silvia0 Tak mne to príde také klasické rande v bare. Ten termál mi prišiel horší.

deti95060810
10. mar 2022

o tom bozkávaní si mu písať nemusela - stalo sa - čo už, len mne sa napr. nepáčia vzťahy v práci takže z tohto by som asi bola hneď vycúvala...

autor
10. mar 2022

@madeline1 U mňa chlapa neidentifikujú peniaze a dámu to, že si dá platiť.

0silvia0
10. mar 2022

Ved prave, vyzeralo to ako rande, bozkavali ste sa ako na rande a ty napises, ze to bola chyba. Tak ak nechces vztah, nechod na rande a nebozkavaj sa.

janickacrazy
10. mar 2022

Tak vyzerá to, že nevieš, čo chces. Najskôr ideš na rande, bozkavas sa a potom mu napíšeš, že to bola chyba. Zrazu chces byť kamoška. Tak jasne, že asi nebol z toho nadšený, ak mal o teba záujem. Takže teraz budete len kolegovia. Spokojná? Tipujem, že nie. 🤔

autor
10. mar 2022

@madeline1 Tak záujem zjavne mal, ale nechcem sa znovu popáliť, mám strach. Ten termál, že ma chcel zobrať na prvom rande hneď k sebe.

autor
10. mar 2022

@janickacrazy Nie som s tým spokojná. Len sa proste bojím. Už nechcem zažiť to, čo s ex. A nechcem byť dievča na sex.

janickacrazy
10. mar 2022

No tak buď trochu nedostupná, nechoď na prvé rande do baru, kde sa pije alkohol a nebozkavaj sa hneď. Mohli ste ísť do kina alebo na kávu. Ak má muž vážny záujem, počká na teba dlhšie. Len mu daj priestor.

autor
10. mar 2022

@janickacrazy Ja som nepila alkohol, on vypil len jedno pivo.

jancejance
10. mar 2022

A ty si myslíš, že všetky ženy máme takého chlapa, ako bol tvoj bývalý? Treba si uvedomiť, že môže byť úplne iný, treba ho spoznať, dozvedieť sa o ňom viac a nie si hneď namýšľať.
To, že chceš byť nedostupná sisi mala rozmyslieť skôr - presne v tom momente pred tým, než ste sa začali spolu bozkávať. Teraz už je neskoro.
Treba si premyslieť, čo chceš. Či byť sama a stále žiť s myšlienkami na bývalého, alebo spraviť konečne hrubú čiaru za všetkým a začať odznova.
Neviem, keď vám to tak klapalo spolu, prečo ho nechceš spoznať viac, veď môžete ísť spolu na ďalšie rande a uvidíš.

autor
10. mar 2022

@0silvia0 Rande bolo fajn. Možno mám divné nastavenie, neviem. On chcel potom, aby som išla k nemu, neskôr keď sme si písali, tak chcel mi napísal, že mi niečo uvarí, keď prídem k nemu. Medzi tými možnosťami mi prišlo divné ísť spolu prvý krát do termálu.

kitycat
10. mar 2022

Boze, ty si ale tapa. Tak na rande do baru, potom sa vasnivo bozkava a az potom si pomyslis, ze sa nechces popalit?

Ved ty nevies co chces ale hlavne, ze tento gentlemen co si nechal zaplatit a netlacil ta do postele je chyba.

madeline1
10. mar 2022

Tak si sa ukazala ty dama, ked si si vybrala alkohol pripila seba, jeho, zaplatila za oboch...potom sa s nim zblizujes, zaroven mu povies, ze ho nechces...potom pises, ze mas strach...pripadate mi obaja ako max 20r

sari24
10. mar 2022

Ach jaj, úplne zle si šla na to. Chápem tvoje obavy kvôli bývalému vzťahu, ale keď budeš teraz každého ustráchane skatulkovat, tak si nenájdeš nikoho.
Ak už chces ísť na niečo pomaly a nebyť pre niekoho len na sex , tak stačilo ísť na rande ( ja osobne by som si zvolila bowling, je to zábava) ..potom ste sa mohli niekde ísť prejsť a len tak kecat. Aj to bozkávanie by som vynechala. Ak by ma pozval chlap k sebe tak by som slusne odmietla, ale po stretnutí kontakt udržiavala ďalej a postupne by si už videla čo z toho bude, nie? Ale tou vetou že to bola chyba si dala klinec do rakvy. Mala si byť ticho, neriešiť to a baviť sa s ním ďalej.
Držím palce, ale nebudem sa diviť ak už sa neozve.

autor
10. mar 2022

@jancejance Tak ja som mu už napísala. To sa už nedá vziať nazad. Mrzí ma, že som to posrala. Moji rodičia sa práve rozvádzajú. Otec si platil kurvy, vellnesy so štetkami, dosť sa bojím, že skončím ako mama. Prišla mu na nevery až po dvadsiatich rokoch.

autor
10. mar 2022

@sari24 On sa už určite neozve.

kitycat
10. mar 2022

Ak sa chces cely zivot lutovat ako dieta rozvedenych rodicov ides na to dobre

autor
10. mar 2022

@kitycat Ja som rada, že sa moji rodičia rozvádzajú. Len nechcem pre svoje deti vybrať otca, ktorý radšej platí večere, výlety iným ženám a má problém zaplatiť dcére boľavý zub, lebo nie sú peniaze.

sari24
10. mar 2022

Dievča zlaté ale to že je taký tvoj otec alebo tvoj ex tak neznamená že celá mužská populácia. Akože aspoň za mňa ti môžem povedať že nemám doma sukničkára :D je síce pravda že kvôli otcovi môžeš viac inklinovat k takému typu chlapov, ale na to je potrebné si vymedziť hranice že čo si schopná tolerovať a čo už nie. Navyše každý mal nejaké detstvo. Keby som sa ja mala odvolávať na vzťah svojich rodičov tak skončím sama, ich manželstvo bolo príšerné.

autor
10. mar 2022

Asi by mi pomol pohľad zrelých žien o čo išlo tomu kolegovi. Ako to vidíte vy?

akbara77
10. mar 2022

On ta.pozve na rande a ty to zaplatíš.to.co.je.za.feministicku sprostost?

autor
10. mar 2022

@akbara77 to tu nie je podstatné

sari24
10. mar 2022

No že ťa chcel zbaliť alebo minimálne s tebou randiť :D síce to trochu tiež uponahlal tým že ťa volal k sebe, ale čo iné by mal chcieť? Keby ťa chcel len na sex tak ti nepíše o varení.