Bordel po svokrovcoch

evulienkaslx
22. okt 2023

Dosli sme s manzelom z wellness pobytu cez predlzeny vikend. Svokrovci sa ponukli, ze k nam pridu dcerku strazit, ze by sme ju nemuseli k nim doviezt a tiez nemuseli dat psa inej pani na strazenie, nakolko oni nie su ho ochotni mat u nich (yorkie). Mala ma 10 rokov a je to takto druhy raz. Podakovali sme sa, malu povarovali, aj si povarili 1 den, 1 som im nachystala. Ked odisli, sla som popratat a skoro som explodovala. Poroztahovani v 3 izbach, v kupelni kazdy pouzite po 3 uteraky, dlazky, ktore sme pozmyvali akoby zablatene, pri wc snad akoby okadene.... od hora dole zacapane zrkadla, kuchyna cela lepkava, v suplikoch poodkladane neumyte pribory a mastne noze (medzi cistymi), mastna panvica, pooskierane teflonove hrnce a panvica.... Periem uz 3. pracku a asi 2 hodiny upratujeme kuchynu....kupelne, je mi do placu... Svokrovci pritom 66 rokov, inak inteligentni, doma u nich to vyzera podobne, sa vyhovaraju, ze zle vida, ale to uz 20 rokov...
Len sa potrebujem vyzalovat....

deti95060810
22. okt 2023

tak vieš že druhýkrát ich už nezavoláš...

natalia_r
22. okt 2023

@evulienkaslx maju svoj vek uz ich nezmenis ani neprevychovas...aspon si poucena do buducna ziadne byvanie u vas, ale malu daj k nim.

stanulienkat
22. okt 2023

Nuz....oddychovy feeling po wellnese je asi fuč...🙂

mimi3008
22. okt 2023

@evulienkaslx Tak ponaucenie, nabuduce strazit (minim.u vas doma) nebudu...

januska12323
22. okt 2023

Keď majú taký bordel aj doma tak neviem čo sa čudujete. Bordelar bude bordelarom vždy.

netti87
22. okt 2023

@evulienkaslx u nás podobne svokrovci nemajú radi upratovať, kebyže nie ja vedľa 2 deti tak ako by bomba padla, svokra vôbec neupravuje, stále mam z toho nervy, skúšala som miliónkrat im to vysvetľovať, ale zbytočne.... Ako píšu hore nedá sa ich zmeniť. Žiaľ 😮‍💨

kaktusik007
22. okt 2023

no moja, toto je dan za strazenie..... nerozumiem, uz raz sa to stalo, a zase ta to prekvapilo?

syslik81
22. okt 2023

no ked vies ako to u nich vyzera mohla si cakat ze to bude aj u vas take..nabuduce popros vasich alebo dceru so sebou ..ja osobne by som ju do spiny nedala ani na vikend

marhulka13
22. okt 2023

@evulienkaslx preto radšej nosím deti strazit tam. Keďže som vďačná ze sú ochotní mi deti postrazit, tak nereptam a upracem. Ale inak podobne to bolo aj u mňa. Co uz, každý je iný.

domkakvet
22. okt 2023

@evulienkaslx ked to vyzera tak u nich doma, dalo sa to cakat, nabuduce sa mozes rozhodnut, ci im das strazit deti, ci sa ti to za to oplati, alebo nie.

sasa1310
22. okt 2023

tak ja neviem, ale mala by si byť rada, že si mala postarané o dieťa a o psa a mohla si ísť s mužom sama na wellness. Nabudúce treba zavolať tvojich rodičov, nech strážia na víkend dieťa a psa a máš po probléme

evulienkaslx
autor
22. okt 2023

@sasa1310 bohuzial, rodicov nemam...keby hej, nie je o com

sasa1310
22. okt 2023

@evulienkaslx tak nabudúce aupair spolu s hotelom pre psa. Ono si treba uvedomiť, že neprišli ti upratovať ani upratovať po sebe a urobili vám službu.

petulda333
22. okt 2023

@sasa1310 upratovat by mozno nemuseli,ale nechat taky chliev? Ja som chodila takto davat pozor na muzovu babku,ked svokrovci soi niekam prec,alebo na dovolenku a vzdy som nechala vsetko ciste. Takisto svokra u nas. Mne to pride uplne odveci,ze ma byt rada a ticho,lebo strazili. Ved nemuseli,aoe asi aj chceli. No nechat toto? Hanba by ma fackovala

evulienkaslx
autor
22. okt 2023

@sasa1310 oni hlavne chceli prist, ja som sa im neprosila, chcu byt s malou a ja im nebranim, chceli sme malu zaviest povodne k nim a psa na strazenie panej, ktorej ju davame, ale prehlasoval ma manzel a svokrovci, ze budu u nas.... poucena, taku medvediu sluzbu nepotrebujem....

lujza123
22. okt 2023

Celkom 3 krát som nechala niekomu strážiť dom a psa a zakaždým to dopadlo katastrofálne. A to šlo zakaždým o iné osoby.

marcellka32
22. okt 2023

@natalia_r čo to má s vekom?? Moja mama ma 71 a má taký poriadok až strach..

evulienkaslx
autor
22. okt 2023

@kaktusik007 no, boli sme sami s muzom 2x za 10 rokov... tak to bolo 1.x pred 5 rokmi a bohuzial som sa nechala ukecat na repete....

mamamasama
22. okt 2023

Podľa mňa preháňaš, lebo svokrovci. Prišli strážiť, nie upratovať. Neverím,že urobili až taký bordel ako opisuješ. Za dobrotu na žobrotu.

sasa1310
22. okt 2023

@evulienkaslx Tvoje dieťa má jediných starých rodičov a ešte toto riešiš, že si jeden deň musíš trochu viac poupratovať? Preháňaš. Ja mojim aj svokrovcom aj rodičom naschvál ešte hovorím, nech nič nerobia (aj keď ich nepotrebujem) a vždy im ešte niečo prinesiem. lebo si ich vážim, že ich mám. A tvoje dieťa je evidentne rado s nimi, tak buď vďačná, že ešte môžeš po nich upratovať.

evulienkaslx
autor
22. okt 2023

dievcata, uz sme popratali, 3-4 hodky, poucena, dufam, ze zas sa o dalsich 5 rokov nedam ukecat.... velka vdaka mojmu super manzelovi, ze pratal zaroven so mnou a nereptal, velmi si ho cenim, este lepi po nich haciky na uteraky, co odtrhli 🙂

evulienkaslx
autor
22. okt 2023

@mamamasama ver, ze urobili, svokra , si?

thoughtfulweirdo
22. okt 2023

Presne som vedela, že ti budú písať, že máš byť rada za obsraty záchod 🤣 fakt je, že normálny priemerný kultúrny človek si po sebe uprace záchod všade, doma, na návšteve, v práci, na verejnej toalete a aj pri strážení vnúčat. Takisto normálny priemerný kultúrny človek vie, že keď už špinavé riady neumýva, zloží ich do drezu a nie naspäť medzi čisté. Takisto si neviem predstaviť, ako zacape dospelý človek všetky zrkadlá od vrchu po spodok. To robia batoľatá a možno puberta, keď mačká vyrážky 😄

sasa1310
22. okt 2023

@petulda333 mňa by hanba fackovala riešiť toto na nete, že si musím o dosť viac upratať byt po jediných starých rodičov jediného dieťaťa. A nie, neriešila by som. Byť autorka upracem a som vďačná, že po 5 rokoch opäť mohli byť s mužom sami. Aj keby som týždeň po nich upratovala tie chvíle s mojim mužom by mi stáli za to

petulda333
22. okt 2023

@sasa1310 no podla mna jej nerobi problem upratat,skor je sklamana,ze co jej nechali. Ja by som tiez upratovala,ale bola by som aj nahnevana,ze si to niekto dovoli,pretoze ja by som take nieco nenechala po sebe

sasa1310
22. okt 2023

@petulda333 a určite by si písala na internete a ohovárala svokrovcov akí sú špinďúri. Sorry, ale na takéto výlevy našťastie mám doma muža

malav
22. okt 2023

No teda ja zasnem zeny, to fakt ma byt vdacna za to, ze prisla z welnesu do svincika? Kokos ved teraz si mali akurat tak sadnut, dat vinko a stravit cas s dcerkou.
Mna by rozrthlo od jedu.
Nie su taki stari, aby toto nechali v cudzej domacnosti, hanbila by som sa na ich mieste.
Ale to pochopia iba ludia, co maju radi poriadok a poupratovane.

mandarinka555
22. okt 2023

@malav Vždy je pravda niekde uprostred a autorka trošku prikrášľuje ten "bordel"

sasa1310
22. okt 2023

@malav pochopili hlavne tí, ktorí upratujú stále. Zacapkané zrkadlo a hodenie špinavého riadu do umývačky koľko trvá? povysávať, poumývať? Umyť WC a dať prať? však prala by tak či tak s príchodom z wellnessu. Za mňa nič výnimočné navyše upratovanie. Práveže toto pochopia iba tí, ktorí upratujú pravidelne. Kuchyňu umývam denne, vysávam denne. Pre mňa žiadna robota navyše poumývať skrinky na kuchyni alebo vybrať šuflík a všetok príbor hodiť do úmyvačky.

petulda333
22. okt 2023

@sasa1310 tak,kazda z nas je ina. Ona sa chcela vyzalovat,ved aj nato je tu tato stranka.