Bolí to

6. nov 2022

Ahojte baby chcem sa trošku postazovat s priateľom to bohužiaľ nevyšlo ostali sme sami s malym (ešte v brušku) byvam momentálne u rodičov sme 4ria súrodenci najmladší ma 3 roky …doma pomáham práveže veľmi ja od 8 ráno makám či okolo domu alebo okolo malého brata 🙂 brat (19rokov ) podstate nemusí nič 🙂 keď to aj poviem tak po mne začnú ziapať …je toho oveľa oveľa viac a cítim sa tu strašne nechcená …pomohli mi vážim si to ale keď niečo poviem začnú mi to vykrikovať vlastne nemozem nič …čas trávim len doma alebo snimi ale nic nieje dobre …vidia to aj súrodenci ale boja sa niečo povedať…ach som fakt strašne na prášky zo všetkého …ale bohužiaľ nemám kde ísť a pre malého budem bojovať aj keby bolo neviem čo …strašne sa trápim až to boli všetko …plakať ani nedokazem keďže v živote som to mala vždy ťažké …neľutujem sa len sa chcem trochu vypísať cítim sa tu proste navyše

esmeronka
6. nov 2022

Kludne napíš spravu ak toho potrebuješ dostat viacej so seba

anjelicek26
6. nov 2022

Tak im zavolaj... https://alexisporadna.sk/

Kazdopadne myslim, ze ty si tu uz raz pisala... kazdopadne si doma cely den, tak na teba presuvaju kopu domacich prac, leziete si na nervy, lebo ponorka. Skus si naplanovat vikend u babky, u kamosky, proste raz za cas ist mimo rodiny, prospeje to obom stranam...Tehotne su casto hormonalne nevyrovnane osobky, nemyslim to v zlom, ale aj tie place, sebalutost, hadanie sa s rodinou, drviva vacsina sa po narodeni dietata utrasie... Momentalne su rodicia - nastvaty, ze si tehotna, ze sa urcite neodstahujes, ze nebudu mat doma styri deti, ale zrazu pät... s tym spojeny financny zaväzok... obmedzenia hlucnosti, byvania... ty si nastvata, ze nemas na vyber, ze sa pokaslal vztah, do ktoreho si davala cele srdce... neni to lahke pre nikoho

Ked sa ti doma skutocne zda, ze koniec sveta, tak ta v tej poradni nasmeruju na azylovy dom pre matky s detmi. Prijimaju aj tehotne pred porodom.

azzflo
6. nov 2022

Zial zivot u rodicov/svokrovcov je taky, je to ich dom, ty si (predpokladam) dospela, dieta si si zvladla urobit, tak teraz budes asi nejake obdobie musiet vydrzat a byt rada, ze mas strechu nad hlavou. Ked sa dietata nechces vzdat, co najskor po porode si najdi pracu a osamostatni sa. Nic ine nepomoze, rodicov nezmenis

beata_k
6. nov 2022

A s priatelom sa to urovnat neda? Tehotenstvo je stasna hormonalna burka.

syslik81
6. nov 2022

nic s tym nenarobis.. rodicia toho maju dost 4 deti z toho jedno malinke plus este tvoje pribudne a predpokladam ze ani penazi moc nemas tak bude vacsina na nich a iste sa aj hnevaju ze si skoncila ako skoncila.. neprovokuj ich vydrz to az sa bude dat najdes si pracu nasetris a odstahujes .. zatial ich dom ich pravidla

seli970
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lenkakravcova
6. nov 2022

Ako sa k budúcemu dieťaťu postavila rodina tvojho partnera?
Čo alimenty?

verkaveverka
7. nov 2022

Aj u nás brat nemusel nič. Takto jebnute matky vychovávajú svojich synov proste.

syslik81
7. nov 2022

@verkaveverka ako mozes toto povedat o vlastnej mame? ak sa ti nepaci ako vychovava chod od nej prec a pokial mas o nej potrebu hovorit ze je jebnuta -bud hrdinka a povedz jej to do oci ... snad sa toho nedozijes aby jedneho dna tvoje deti daco take povedali tebe

lujza123
7. nov 2022

@syslik81 lenže v tomto ma @verkaveverka úplnú pravdu. Takto jebnute matky vychovávajú svojich synov.
Robiť rozdiely medzi deťmi, okato uprednostňovať jedno pohlavie, či jedno dieťa pred ostatnymi je obrovska nespravodlivosť ktorú si so sebou deti ponesú celý život. Tohoto je schopná iba jebnuta osoba.

verkaveverka
7. nov 2022

@syslik81 Ja už som jej to povedala viackrát a nežijem s ňou. Ona je už doživotne uväznená vo svojom katolicizme, nonstop so sestrami ohovára iné ženy, tie zas nakladajú na ich nevesty. Internalizovana mizogynia, ktorú už nevybijes z hlavy a ani nemám záujem. Ony aj už mŕtve ženy preberajú, či boli v mladosti pekne alebo nie. Lebo podľa nich ma žena hodnotu len keď je pekna, vie robiť a robí “ženské práce”, keď ma muza alebo keď nemá, musí žiť v čistote 😅 A aj teplí sú podľa nich chorí, ale mali by žiť v čistote😅. Ich dni pozostávajú zo striedavého modlenia sa a ohovárania. Žije s ňou doteraz jej 28 ročný synček, ktorého stále obsluhuje a keďže nemá vlastný názor, preberá ten jeho alebo farárov. Je rozvedená, keďže si našla najväčšieho kkta pod slnkom a rozhodla sa s nim splodiť niekoľko deti, aj keď ju bil, podvádzal a nevážil si ju. Veď radšej hrať divadlo pre okolie a farára, ako mat ohľad nad deťmi, čo vyrastajú len v hádkach, však 🙂 Takze z brata si spravila náhradného partnera, jeho názory považuje za sväté a poslúcha ho na slovo. On pomáhať v domácnosti okrem obcasneho kosenia nikdy nemusel. S bratom sa ani nezdravime, keďže okrem okateho favorizovania nás vždy štvala proti sebe. Ale ani neľutujem. Vychovala spolu s fotrom (ktorý skôr nevychoval, lebo sa nestaral) agresívneho despotu, ktorý je k ženám hrubý a násilný. Od jeho kamaráta som sa dozvedela, že spával s nejakou slobodnou mamickou a chválil sa mu s veľkým potešením, že keď nebola doma, zvykol surovo biť jej malého syna. Toto je odpad, ktorý vychovávajú opičie jebnute matere. O ženách sa vyjadruje ako o kurvach, zumpach a pod. Toto je výsledok patriarchálnej výchovy, katolicizmu a opičej lásky. Foter ma cely život ťahal po sudoch kvôli výživnému, lebo si vybrala tupeho lakomeho chlapa. S nim sa takisto nestretávam, keďže ten rieši len koho nového ešte pretiahnut, samozrejme si za to platí. Ale nedávno ma videl po vážnej operácii, čo som mala, a jedine na čo sa zmohol po roku, čo ma videl bolo “tuším si pár kg pribrala”. Odpad.

soldi
7. nov 2022

@lujza123
@verkaveverka moja matka toto povysila este o jeden level. kedze nemala syna, tak si "adoptovala" mojho muza a po rozvode si nechala jeho a mna odstrihla 😀

co po tom, ze ten chlap tyral jej dceru a vnucata a ze ma k jej dcere zakaz priblizenia, to nie je podstatne 😀

vrchol bol minulorocne vianoce, ktore travila moja matka s mojim ex, jeho frajerkou (pocas manzelstva to bola jeho milenka cislo 7) a nasimi detmi.

ale aj tak ju nenazyvam ziadnymi vulgarizmami, nestoji mi ani za stipku mojich emocii 🙂

verkaveverka
7. nov 2022

@soldi Tak mne je lepšie na duši, keď si občas na nich zanadavam, keďže nikomu, koho poznám, to aj tak nemôžem povedať. To, čo k nim citim, je len pohŕdanie, matka aj foter sú nezrelé zakomplexované deti, ktoré si liečili vždy komplexy na vlastných deťoch, riešili si cez nás svoje konflikty a spravenim si detí chceli utužiť ich od začiatku nekompatibilné manželstvo. Ja okrem sestry nemám rodinu.

verkaveverka
7. nov 2022

@soldi Proste narcisticka matka. Opäť. Nezrelá osobnosť, čo dvere závidí a na synovi/zaťovi lipne. Mrzí ma to, ale vedz, že nie si jediná a takto postihnutých matiek je veľmi veľa, keďže dnešní chlapi sú generácia rozmaznaných pohodlných mamičkarov, ktorí si hľadajú sluzku alebo lepšie povedané lacnú pracovnú silu, akou bola aj ich matka.

soldi
7. nov 2022

@verkaveverka ja mam tu smolu, ze este aj moja sestra je velmi podobna matke. cize ja ako keby som nemala rodinu vobec. s rozvodom som prisla o vsetkych.
na druhu stranu, nie je Ti bez nich lepsie? ona nemoze za to aka je, aj Tvoj otec. jedine, co mozes urobit je, ze ich nebudes riesit a budes lepsim rodicom ako oni 🙂

lujza123
7. nov 2022

@verkaveverka
@soldi ženy toto mi je tak ľúto keď to čítam, musí to byť hrozne.

mamusa123456789
7. nov 2022

@verkaveverka
@soldi ste silné ženy keď ste toto dokázali vydržať, veľmi vás obdivujem... Dúfam ze zo mňa sa nikdy nič podobné nestane a ak by som začala mať podobné sklony dúfam ze ma niekto riadne vyfacka