Ahojte. Otvorene sa opýtam. Máte niektorá skúsenosti s milenkou? Alebo ste niektorá bola milenka? Ja sa priznám že som... mal priateľku a stretávali sme sa spolu...stretli sme sa v práci a slovo dalo slovo a stalo sa to. Ja som vtedy bola tiež zadaná ale vzťah som ukončila z viacerých dôvodov. Lenže teraz to prerástlo do niečoho takého že chceme byť spolu ako pár. Rozišiel sa s priateľkou. Je odomňa starší deti nemá. Myslíte že by to malo budúcnosť?? Máte niektorá skúsenosti s takýmto vzťahom?? Keď si odmyslíme reči typu podviedol ju podvedie aj teba.
Budúcnosť si zhrnula v poslednej vete. Ja si totiž myslím, že ľudia sa nemenia... Čo poznám také vzťahy, vždy sa to opakovalo v slučke.
Čo som poznala takú, čo dala doslova aj animátorovi v Turecku, tak to je len zúfalá žena, čo nikdy nenájde normálny vzťah, lebo kade chodila, tade si riešila svoje komplexy u zadaných (aj so ženáčom, čo mal dieťa) 🙃🙃 Sama je už niekoľko rokov.
ak sa rozisiel, tak uz asi nie si milenka, nie? nejak to nesedi.
k tomu, ci to ma buducnost, je tazke sa vyjadrit, niekedy ma a niekedy nema. neviem, ako sa poznate, preco to neklapalo s predoslymi partnermi atd.
@kiwi3 pardón tak bola som ...už nie som
nie, nikdy by som nemohla byt milenkou, pretoze neznesiem predstavu, ze ho namaca do inej a potom do mna. Fuj.
Nie, nikdy
a inak, nikto ti sem asi verejne nenapise, ze taky vztah ma(l), aj ty sem pises anonymne. ale urcite sa najde aj take, ze sa ludia stretli, ked bol aspon jeden z nich este zadany, rozisiel sa kvoli tomu druhemu a boli spolu az do smrti. vid napriklad safrankova a abrham. ale takych je malo a urcite neodporucam mysliet si, ze akurat ty budes jednou z nich. zeny to vacsinou prenasleduje, ze boli najprv milenkou a muzi to zase radi opakuju s dalsimi, takze tak
Nie nikdy
Nie , slovo morálka mi ešte niečo hovori . Ak si chcem zatrtosit inde , najprv sa slušne rozidem až potom riešim druhého , nie ?
Poznam jeden par ktory takto zacal, tiez si takto vycistili situaciu a su spolu uz 11 rokov. Takze ak sa mate radi a chcete to skusit, tak do toho chodte.
Nie, nebola.
Takého nechaj ďalšej 😃
Bola. Pyšná však na to nie som a toto je jediná vec, ktorú by som chcela v živote zmeniť.
Nebola,nezvladla by som sa delit o chlapa. Ale vo vasom pripade to ma stastny koniec. Uzivaj si cas s nim,neries,co bude. Moze znova podviest,ale podviest moze hociktory chlap.pri ziadnom nemas zaruku
Mne sa ex pol roka po rozvode priznal, že ešte pred svadbou sa chcel so mnou rozísť kvôli milenke... Kreten, dotiahol ma do manželstva,teraz riešim anuláciu... V živote by som si nezačala si zadaným, .... Ako Nora Mojsejová povedala .... Mne sa to bridi 😃😃
Dostanem tu asi kameňom po hlave.
Áno bola som niekoľkokrát v oboch pozíciách. Aj som bola milenkou a aj som mala milencov, zadaných i nezadaných. U mna ale vernosť vo vzťahu nie je na prvom mieste. 🤷🏻♀️
Jediná moja stopka je že by som nespavala so ženáčom a ani nikomu netrhala rodinu!
S mojim mužom som začínala rovnako, obaja sme boli zadaní, sadli sme si ale tak super že sme sa do týždňa rozišli. Dnes sme spolu skoro 6 rokov a mame dcéru. Je odo mna tiež starší.
Takze ak si chcela pocuť že to môže vyjsť, tak áno môže 😉😉
A prečo si tu napísala anonymne keď sa už chceš baviť takto na rovinu ?
@sasitimi17 pretože som chcela... keď sa niekto nechce o tom baviť nemusí sem písať 😊
Sa hanbis za to ?
@zuzzinkaa tak super dúfam že budeme mať rovnaké šťastie ako vy a budeme šťastní 😊 držím vám palce 😊
@sasitimi17 keby som sa hanbila vôbec to sem nepíšem 😊
Vyskúšala som si všetky stránky nevery - podviedla som, bola som tá s ktorou bolo podvádzané a bola som aj tá, ktorá bola podvádzaná (nie všetko v jednom vzťahu 😂). A môžem povedať, že je to na 💩💩💩 z hocijakej strany, netreba to zažiť opakovane. Nikomu to nič dobré neprinieslo, vždy niekto trpel. Aj keď vlastne - mne to aspoň ukázalo, čo mi v živote netreba a že najprv treba uzavrieť jedno a potom začať druhé.
A či má váš vzťah budúcnosť? Ťažko povedať. Uvidíš pri prvej pochybnosti, či bude silnejšia žiarlivosť a pochybnosti na základe skúseností alebo dôvera a sebaistota.
No, na istotu mas odskusane, ze podvadzat vie a neciti z toho hlupe pocity voci partnerke. A ak citi, rozhodne ho to neodradi, aby prestal. Alebo si to rozne zdovodni, preco je to spravne rozhodnutie.
Toto uz mas odskusane.
Ja viem, ze ked je to o vasom zalubenom vztahu, tak ide o “osudovost” a “je to nieco celkom uplne ine” a “to nikto nepochopi” a “s nou mu to aj tak nefungovalo”,… a mnoho inych odvovodneni, ktore su “pochopitelne”.
Tak to byva, ked sme na tej prijemnej, prijimajucej strane.
A potom, ked tu osudovost zrazu o par rokov preziva s dalsou, uz to volas nevera, svinstvo a pytas sa (aj sama seba), ako mozu byt muzi taki necitlivi a sebecki voci oficialnej partnerke. Nicit jej city, zranovat ju, ponizovat neverou a este jej do oci zatlkat, nazyvat ju roznymi menami, obvinovat ju z paranoje, az kym im nepredlozi dokazy.
To sme zrazu na tej neprijemnej, stracajucej strane.
Moze vam to vyjst. Su pary, ktore zacali neverou a uz spolu vydrzali.
Ale ta sanca, ze az zacnu nezhody (a oni pridu, ako vsade), tak on miesto spolocneho riesenia pojde cestou lahsieho odporu, tu uz je. Naucenou, vyskusanou cestou hladania radsej pochopenia u inej, ako prekonat sam seba a hladat stratene porozumenie s tebou.
Takze pri kazdom konflikte mozes byt ako na trni, ci ti nakoniec neurobi to, co uz urobil. Vzdy to vtedy vyskoci zo spomienok, ako obava, co ti bude kradnut pokoj.
Lebo sama najlepsie vies, ake to bolo lahke urobit. Ved ste to urobili.
nie, nikdy, vážim si sama seba natoľko, že by som sa nikdy takto neznížila
Sakris bola som, ale nie tak ako ty. Chodili sme spolu asi rok, cítila som ze by to mohol byť konečne ten pravý. A po roku mi môj brat vraví: ty počuj, a vieš ze XY sa pred dvomi týždňami oženil? Hneď som mu soknuta volala co to ma znamenať, a on ze ach a och moja, vieš ja som ti to nechcel povedať lebo som ta nechcel ranit... Tak diky Karle. Ale trochu mi to zlomilo srdce.
Vy dvaja ste sa nasli, obaja nevernici.
Len aby ťa časom nenahradila ďalšia milenka 😁
Nie,to nie je pre mna🤔To si musi kazdy zvazit sam ako to citi a zalezi to vzdy od konkretnych ludi.