Čaute babulky ,rada by som poradila ,boli by ste vo vztahu ,kde všetko by ste platili vy?a vidiite sa len cez vikend ?a je k vam chladny a vy robite vsetko a on povie ,ze zbytocna snaha dakujem za nazory a prajem pekný den
@wanda12 to myslíš, ako že vydržiavať si muža? Hnusila by som sa sama sebe a cítila by som sa veľmi úboho. Chápem vzťah založený len na sexe, kde dvaja nemajú o vzťah záujem, alebo naň nemajú čas, ale platiť všetko sama? To z akého dôvodu?
nie je to len o sexe,teda aspon pre mňa mam ho rada,len mam pocit ,ze je to jednostranne ,malo sa vidime ,a mam pocit,že ma len vyuziva
@wanda12 čo je ťažko? Nájsť muža, ktorému budeš všetko platiť? Ja stará korčuľa takého nájdem do pol hodiny? Čo je ešte ťažké? Nerobiť zo seba chuderu a vážiť si sama seba? Alebo je ťažké byť bez chlapa? Bolí to?
ano mas pravdu možem sukromne napisat?
nie, nebola by som v takomto "vzťahu". Polož si sama otázku, prečo ho máš rada? Preto, že mu všetko platíš, on je k tebe chladný a sám ti povie, že sa zbytočne snažíš? To je fakt možné mať rada takého chlapa? Uvedom si, že on sa niekde poza chrbát z teba smeje a hneď vytriezvieš
@wanda12 neviem, či si myslela mňa, či môžeš súkromne napísať, ak áno, samozrejme, môžeš
Sama poznáš odpoveď. Nie nieje to v poriadku. Treba nájsť takého, čo sa mu nebudeš musieť "doprosovat". Musia chcieť obe strany a aj snažiť sa a nie len jedna, jednostranný vzťah nikdy nikam viesť nebude.
@wanda12 A povedala si priatelovi to, čo sa ti nepaci?
Za mna urcite by som v takom vztahu nebola. Načo stracat čas s neperspektivnym clovekom?
Co sa tyka platenia, muz ktory zene dvori, ma platit kompletku vsetko... ved sa uchadza o tvoje srdce...
a potom v manzelstve, podla prijmov, ziadne "na polovicu"
@zmrzlinka2021 tiež zbožňujem toto novodobé zmýšľanie - nenechám si od muža na rande nič platiť. Nepoviem, dovolenku alebo wellness, ale aby nezaplatil kávu, večeru, kino? Veď to nie je denne a nie sú to veľké sumy.. A v manželstve na polovicu, nevadí, že muž má príjem 1800 eur, žena 800 preto, lebo zobrala málo platenú prácu, aby mohla deti zaniesť a vyberať zo školy, škôlky (to už nie je na polovicu) a keď muž v domácnosti raz za mesiac povysáva, tak mu pomaly vešajú medailu na krk, starostlivosť o deti a domácnosť tiež nejde na polovicu. Vrrrrr
@viestta nebolo by dobré vymeniť poradie? Podľa sexu sa uvidí, či bude vývar a sviečková, alebo tvarohové rezance 😂
Nie.
@elizabet173 tiež si myslím. A môže byť, že pán bude o rožku zo stredy, keď výkon bude slaby
Všetkým veľmi pekne ďakujem a prajem pekný večer
@wanda12 pekný večer aj tebe
si zlata dakujem hlavne mna ubija, že ten vztah sa nijak nevyjija nejak stagnuje bolo to predtym lepšie teraz okolo neho beham a horsie on je mamičkin synáčik, a ja som dufala, ze by si ma vzal
asi sa neda bavit o vztahu partnerskom ale skor obchodnom proste si ho vydrziavas a on ti poskytuje svoje sluzby len ty mozno v tommchces vidiet viac ale on do tohto “vztahu” nechce investovat emocie cas peniaze podla neho najskor nema perspektivu
lebo uz mam svioje roky a bojim sa samoty
@wanda12 Jezis ty si ozaj zufala ale nesmierne !! Vobec nevidis ? Ved podla tvojho prveho prispevku je to adept na kopnutie do p…
A do stala som sa po toho mamickanka. To si fakt schopna vziat si mamanka, kedy ona bude vzdy ta naj a na prvom mieste, z nej sa on vzdy bude po. ierať ?
Ved uz teraz sa k tebe chova blbo ako nejakej nahradne mame - obskakivanie, platenie.
A v neposlednom rade - ked sa takto chova k tebe uz teraz, ako sa bude chovat ako manzel k tvojej dcere v puberte ( mozno uz nebude taka super ale drzana papulnats) Myslis ze ju bude mat rad bezpodmienecnou laskou alebo ju “ aspom” respektovat? Asi tazko.
Nie si skareda a hadam ani blba. Svadbou si na krk v tomto pripade zavesis vola, ktoreho budes zuvit, obskakovat a ispravedlnovat jeho debilitu.
Pozor aby ti v 18 tich dcera neprchla prec, sama alebo s rovnakym debilom. A ako darcek by samozrejme zopar psycho traum, co je “ super” do zivota.
Nepisem ti to ustipacne ani s cielom ublizit ti, len ti prajem aby si zacala vidiet, co je pre teba a dceru fajn a co nie. Prajem ti aby si sa spravne rozhodla.
ste zlate dakujem pekne a pekný den
Nie. A co s tým má sobota?