Bolesť z rozchodu

5. dec 2023

Ahojte, asi sa potrebujem vykecať lebo ja naozaj nevládzem😔 nedokážem sa sa dostať z rozchodu. Je to pomerne čerstvé, od augusta. Ja každý deň plačem, mám záchvaty plaču ktoré nedokazem kontrolovat, malo spím, nič ma nebaví. Cele dni ho mám v hlave, vzdy keď mi zazvoní telefon niekde v kútiku duše čakám že by to mohol byť on. Boli sme spolu tri krásne roky, ktoré boli pre mna tie najkrajšie v zivote😕 tak strasne moc mi chyba. Vyhľadala som aj psychologicku ale vôbec mi to nepomaha. Mali sme spolu tri sedenia a vzdy sa citim len horsie. Ja už nevládzem takto byt, strasne moc ma to nici

madeincssr
5. dec 2023

Máš to naozaj teraz ťažké, ale ver, že všetko raz prebolí. Aj keď niekoho stratíme (celkom, definitívne), musíme to spracovať a prežiť. Raz vyjde ☀️ aj Tebe. ❤️

kitycat
5. dec 2023

Preco ste sa rozisli?

marci77
5. dec 2023

Nevieme, kolko mas rokov a preco ste sa vlastne rozisli

ale pozri, skus sa na danu vec pozriet tak, ze asi to tak malo byt a asi tam nieco nefungovalo, ked sa to takto skoncilo .....a radsej rozchod takto, ako by to potom malo prist v manzelstve (alebo ak by ste mali deti)

h2
5. dec 2023

Čerstvé? Od augusta? Veď je december! Podľa toho, čo píšeš, nechal on teba. A ty odvtedy čakáš a dúfaš, že sa vráti. A keby to urobil, chcela by si ho? Celá šťastná by si sa mu hodila okolo krku, bez otázok, kde a s kým medzitým bol? Pozri, bolo to krásne, (teda, aspoň pre teba, preňho zjavne nie), ale je to preč a už nikdy sa to nevráti. Prepáč mi za drsné slová, ale myslím, že ich potrebuješ viac, než nejaké chlácholenie. Prešlo už dosť času. Utri si slzy a už si naňho ani nespomeň!

autor
5. dec 2023

@h2 áno chcela by som ho. Zial.😔

luccija
5. dec 2023

To je už dosť dlhá doba na také slzave údolie.Pokracuj v sedeniach za 3 nič nevyriešis.
Musíš ísť ďalej a nezivit nádej či ľútosť za tým, čo bolo, keď to pochopíš bude Ti lepšie.Musis to prijať, že chcel rozchod.Mas kamarátov, chodíš niekam?

mondolina
5. dec 2023

ja som si za každý týždeň bez neho dopriala malý darček, potešenie duše. a pekne som si každý týždeň odfajkla v kalendári.

domi235
5. dec 2023

Skus pozriet nejaky kanal na youtobe, ako sa dostat z toho. Držim prsty. 🫶

autor
5. dec 2023

@luccija ja viem, celu tuto teóriu ovládam .. ale nedokazem to prijat, neviem ako. Strasne moc ma to boli.😣

madeincssr
5. dec 2023

Skús sa niečím stále zamestnávať, aby si nebola sama so sebou a tou bolesťou. Dobehni, po čom si vždy túžila/nemala na to čas, dať si urobiť vlasy, kozmetiku, ja neviem, zuby, skontrolovať znamienka... Chodiť si každý týždeň zaplávať, ísť na dobrú kávu a zákusok, na fešácku večeru či obed... urob si radosť častejšie ako inokedy, kúp si niečo pekné...

mandzula
5. dec 2023

@autor vo vseobecnosti trva cca pol roka, kym sa clovek dostane z toho najhorsieho, tak mas este chvilu cas. Zamestnaj si hlavu a hlavne ho kade-tade nestolkuj.

autor
5. dec 2023

@madeincssr to je všetko chvíľkové pre mna. Nakoniec dňa si aj tak ľahnem do prázdnej postele a strasne sa mi za ním cnie. Zabudol si u mna jedno tričko, doteraz som nemala “gule” na to ho vyhodiť alebo aspoň oprat. Spávam s tým tričkom ako debil. 🥺

marseillefan
5. dec 2023

Chudinka, veľmi je mi ťa veľmi ľúto a rozumiem ti... vždy je tá strana, čo dostane košom, na tom oveľa oveľa horšie a často sa má problém z toho dostať. Jediné riešenie je nájsť si niekoho iného, lepšieho... zaľúbiť sa proste znova. Klin sa klinom vybíja.

madeincssr
5. dec 2023

Juuuj, to nem dobre. Tym drasas samu seba, jatris rany. Skus tricko v prvej etape zaniest do pivnice (to je priklad). Chod niekam kazdy vecer (plavat, behat) aby si prisla prijemne fyzicky unavena. Mozno aj na nejaky drink s kamaratkou/kamaratom.

alalajka
5. dec 2023

Nevieme dôvod rozchodu. Nemôžete to napraviť?

poppy22
5. dec 2023

ja som od marca trpela a plakala az do septembra,dokonca som chcela zomriet..a az pred 4 dnami som konecne vymazala aj pekne stare spravy od neho...a konecne zacina blednut,do stratena...pomoze ti spomenut si na vsetko zle a rozpravat sa s ludmi /nie o nom/ a hlavne-spoznat novych...p.s.-kym som ja trpela.on si stihol najst inu-tak asi tolko k trapeniu sa...

mandzula
5. dec 2023

@autor moja dcera, ked sa rozisla s priatelom, hned odlozila vsetky veci, ktore jej dal. Urob to aj ty, netyraj sa zbytocne.

yanka8952
7. dec 2023

to co zazivas, je prva faza po rozchode, nazyvana neakceptovanie skutocnosti. fyzicky sa este nedokazes odlucit, lebo po rozchode vznikaju v mozgu latky podobne zavislosti na niecom, ako keby si bola na odvkacke.. dolezite je sa emocne stabilizovat. odporucam techniku EFT - najdes na youtube. ked prejdes do faze akceptovania, budes schopna aj vyhodit tricko aj dokonca zelat svojmu ex stastny zivot.. treba si prejst ale emocnym procesom, ktory nie je lahky, ale moze byt veeeelmi urychleny. drzim palceky

domkakvet
7. dec 2023

Je dost dolezite preco ste sa rozisli.

domi235
7. dec 2023

@yanka8952 odkial poznas tu metodu?

yanka8952
10. dec 2023

@domi235 ja pracujem s podobnou technikou v mojich emocnych coachingoch, ale pre zaciatocnikov staci aj EFT, ked si chcu sami pomoct..

svetlovlaska37
16. dec 2023

@poppy22 ahoj..ja som sa rozisla v juli..a stale ma to nepreslo..tiez uz ma inu..zenu s dvomi malymi detmi..je naozaj nadej ze to prebolí?

poppy22
17. dec 2023

@svetlovlaska37 neviem, asi tam tam vzdy ostane ta bolest a smutok,aj ked casom uz to budeme vnimat inak...ale keby neostal smutok, tak by to bolo divne, akoby sme tomu vztahu a vsetkemu co bolo neprikladali dolezitost ...ja som napr poslednu dobu bola uz celkom v pohode, dokonca som prvykrat pripustila moznost, ze aj ja dam sancu nejakemu inemu chlapovi...ale napr, vcera mi to aj tak zrazu prislo este luto...ale hovorim si-co si vybral,nech ma-mozno mu to karma este vrati...teraz musim mysliet na seba, lebo nebudem sa trapit, zatial co on si uziva zivot s druhou, akoby som neexistovala...snazim sa vytesnit mysliet na neho, aj vsetko co by mi ho pripominalo...a fakt mi dost pomaha registrovat aj inych muzov-obcas si aj poviem-co smutis za tamtym, ved sa kolkokrat ako spraval k tebe,a aha, existuju aj ohladuplnejsi muzi...a vzdy si nakoniec poviem-keby ma fakt lubil,ako hovoril,tak by bol tu..a-nie je...

domi235
17. dec 2023

@poppy22 ta bolest casom vybledne len netreba sa hrabat v spomienkach, treba ist dopredu a ked pride tazko poplakat nech sa ulavi. A nespominat.