Bola to chyba?

crazy55555
2. máj 2013

Uz neviem na koho sa mam v tomto obratit,...nema mi kto poradit, nemam za kym ist...A mam pocit,ze s manzelom prave nastala kriza, ktora netusim ako skonci ☹ Dnes sa mi ozval velmi dobry kamarat ktoreho poznam strasne dlho a ktory mi pomohol s hocicim co som potrebovala a vzdy bol moja butlava vrba....dohodli sme sa ze si spolu vyjdeme na dve hodinky von pokecat...som vydata...mame malu dcerku bude mat len rok ale nastala v mojom zivote faza ktoru nezvladam...som unavena, neviem co je to oddych,cely den som na nohach,staram sa o domacnost...no proste domaca pani a manzelka na plny uväzok...a kedze som psychicky uplne uz asi mimo kamarat ma touto navstevou potesil a kedze ja mam kamaratku iba jednu a ta je momentalne prec padlo mi vhod si pokecat s nim....lenze problem je moj manzel...mam pocit ze urcite ziarlil ale povedal ze preco s nim idem von ked som vydata a nejdem s nejakm dievcatom....povedala som ze kamaratky nemam a ze pozna ho aj mna tak nema dovod ziarlit...povedal ze ked s nim pojdem von ze u mna skoncil a ze ma vymkne...aj to spravil ked som sa vratila no nakoniec odomkol...prave to teraz pisem ...on sedi oproti mne...sme uplne ticho a ani ziadne vycitky ani hadka ani vysvetlenie ani konverzacia...proste toto sa este nestalo...spravila som chybu ze som s nim sla von ???...ze on je fakt jediny kamarat ktoremu vsetko poviem a ako hociktorej matke aj mne obcas z toho stereotypu a natlaku prepina????...som fakt taka zla manzelka ????

anjelicek26
2. máj 2013

Hadam z takejto hluposti nespravite krizu. Raz za cas si vyjst von, pokecat, mat tu butlavu vrbu je strasne dolezite... a je jedno, ci je to muz alebo zena, u ktoreho sa da vykecat.... Manzelovi treba naznacit, ze ho milujes a nemas potrebu si hladat milenca, ze ci on to tak citi, ze si nespokojna? Taketo ziarlivostne vystupy ja jaaaaj 🙄

manchester1987
2. máj 2013

neni si zla manzelka....ja som sa prave vyplakala z toho ze uz nevladzem tiez mam malu dceru 8 mesacnu a stale place ked sa jej nieco nepaci a vsetko musi byt po jej inak je to krik ako svet. ked pride manzel domov tak len upracem a vecer padnem unavena do postele. tiez nevladzem chcelo by to aspon tyzdnovu tichu dovolenku.

evuska32
2. máj 2013

nie určite nie si zlá manželka...to že sa s tým nevie manžel vysporiadať je jeho vnútorný problém, vedel kam ideš, vedel s kým a aj čo tam budeš robiť, takže nič zlé si neurobila. Smola že ten kamarát nie je kamarátka, inak by nemal nič proti tomu ani by ho to nenapadlo riešiť. Aj ženy potrebujú vypnúť, odreagovať sa a prísť na iné myšlienky. Ja po mojich životných skúsenostiach viem, že určitý druh voľnosti je základ manželstva okrem teda vzájomnej lásky a dôvery. Jeho to prejde, len to potrebuje "stráviť" 😀 je trošku pošteklené jeho ego 😉

janinah
2. máj 2013

mne by sa nepáčilo,ak by šiel mm takto von s nejakou kamarátkou...a už vôbec nie,ak by som tušila,že budú preberať problémy v našom manželstve 😒 ak ti prepína zo stereotypu,tak si rob program mimo bytu,ale s manželom príp. si hľadaj kamarátky-mamičky rovesníčky,takto si najlepšie pokacáš....celý deň na nohách byť nemusíš,ak spí malá,tak spi aj ty alebo oddychuj s vyloženými nohami,domácnosť nemusí byť tiptop za každú cenu

viktoria2011
2. máj 2013

Niesi zlá manželka,ale ja by som si to nedovolila akoby som bola vyčerpaná a psychicky nadne....Neviem si predstavit,že by mi manžel toleroval stretávky s iným mužom a ešte k tomu bez neho....ved ste predsa manželia a máte sa podporovat navzájom držat sa nad vodou a nie chodit von jeden bez druhého....Ja mám nato takýto názor..

perletka
2. máj 2013

na jednej strane - ak ťa o to prosil, tak možno si mala urobiť stretko u vás doma napr. aby videl, že je všetko ok v rámci kamarátstva, na druhej strane - povedz mu, že potrebuješ aj ty ísť medzi ľudí, že sa potrebuješ vykecať a toto je človek, s ktorým si rozumieš a nebudeš s ním riešiť iba pokakané plienočky 🙂 odpoveď na otázku - nebola chyba to, že si s ním šla von, ale chyba bola, že si si to poriadne s manželom nevysvetlila

onino
2. máj 2013

ty ho beres ako kamarata no ktovie jak to bere on.hovori sa ze velmi dobre kamaratstvo z muzom nevydrzi,bud sa to zhrnie na nieco viac abo nic.

lejlla
2. máj 2013

Aj mne by to vadilo keby manzel isiel s kamoskou...ale myslim si ze dolezita je komunikacia.treba si to vysvetlit a nie byt obaja ticho.
nabuduce skuste vyrazit niekam spolu na nejaky vylet....

janicka11
2. máj 2013

ahpj,niesi zla manzelka,to nie...Clovek sa musi rax vyrozpravat a dat dokopy.Ale uprimne moj manzel by teda urcito nesuhlasil stym ze idem von sama s druhym muzom...urcito nie
....
musite si to vysvetlit..

wena
2. máj 2013

Polož si otázku ako by si sa cítili TY kebyže máte krízu a tvoj partner ide von s dobrou kamarátkou....

abbey1
2. máj 2013

Otázne je, či by nerobil manžel problémy, i keby si bola s kamarátkou a nie kamarátom. Nevidím nič zlé na kamarátstve muža a ženy. Nie každému ide hneď o sex či vzťah. Také tvrdenia mi prídu detinské. Nie sme predsa zvieratá v ruji. 😉
Hlavne s manželom komunikujte, aby kríza neprerástla do trvalého a neriešiteľného vzťahu. Nevypovedané a neriešené veci sú zabijákom vzťahu.
Obaja máte právo mať chvíľkulen pre seba, na oddych, i keď sa to pri dieťati ťažko organizuje. Treba na tom popracovať. Niektorí muži celkovo neradi vidia manželku ísť mimo domu pre svoje koníčky, či kamarátky. Ale občas mať čas len pre seba a svoje záujmy je dôležité. Inak ozaj "padneš" na hubu. Dieťa dá zabrať i keď ho miluješ a chceš byť tá najlepšia mama a hlavne obaja ste rodičia i na radosti i povinnosti.

monikajaco
2. máj 2013

ja mam tiez kamaratov takychto dobrych a to hned dvoch ... moj drahy ich pozna a mne doveruje ... je to o komunikacii ...

rebeka7501
2. máj 2013

Podľa reakcíí niektorých mamičiek mám pocit, akoby sme žili v 18. storočí. Veď si si predsa nešla užívať, potrebovala si sa vykecať. A s človekom, ktorého poznáš dlhé roky a nie s nejakou mamičkou z okolia, ktorú poznáš pár dní. Čo by o tebe vedela ? Veľké nič. Tá by sa zase sťažovala tebe. A z vlastnej skúsenosti viem, že i osoba opačného pohlavia nemusí mať postranné úmysly. Zobral ťa niekedy tvoj manžel na večeru alebo obed odkedy ste spolu rep. odkedy máte dieťa ? Doma robíš vaginu hause a nemáš právo vypnúť ? Partnerstvo je na vzájomnej dôvere. Alebo to som iba ja taká tolerantná ? Možno všetci sa riadia heslom : Podľa seba súdim teba. Manžela to určite prejde. Ješitnosť je jednou z vlastností chlapov. Držím ti palce a prajem pevné nervy !!!!!

jabadaba
2. máj 2013

ja by som povedala, ze tu prestrelil riadne tvoj manzel a krizu vyraba on! Manzelstvo je o dovere, ak ta chyba potom je zle. Ak nie, potom niet dovodu na taketo ziarlivostne vystupy. Fer je, aby partner vopred vedel. Viac je uz o dovere ako spominam a o vzajomnom respekte. No tak muzovi povedz nech sa spamata a nerobi dusno v rodine.

lucy109
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zuzana581
2. máj 2013

Pozri, vo vzťahu sú dôležité pocity oboch partnerov.. Ak ti povedal, že sa mu nepáči, aby si išla s kamarátom von, mala si to rešpektovať a pozvať kamaráta napríklad ku vám, alebo ísť von aj s manželom.. Takže podla mňa to chyba bola. Ja osobne sa stretávam aj s mužmi a môj manžel s inými ženami, ale vždy v partii ludí.. nikdy nie samostatne.. Podla mňa to nie je vhodné.

maca_p
2. máj 2013

jeziiiiskove huslicky... nechapem nazory zien, ktore si myslia, ze vydajom zeny sa jej osobny zivot skoncil v domacnosti! pre boha ziveho, zobudte sa! co to ma znamenat, ze si kocka nemoze vyjst s kamosom von???
leda tak do kostola alebo kvakat o plienkach, papickach, teplotach, zuboch a polmizovat so susedami, ktorej decko je sikovnejsie, mudrejsie... neskutocna zadubenost!

silvia123
2. máj 2013

Raď sa heslom, čo nechcem aby robili mne, nerob ani ty druhému! Takže sa zamysli, že ak by tvoj manžel šiel s kamoškou von tak ako ty, a urobil si z nej bútlavú vrbu, či by ti to vadilo alebo nie, ale musí to byť od teba úprimné. A ak by si to brala v pohode, treba mu to vysvetliť, že ako to celé vidíš ty, takže si to vydiskutovať a nie byť ticho, možno nájdete kompromis, veď celé manželstvo je o istých kompromisoch 🙂.

ematko29
3. máj 2013

môj názor je,že si nemala sním ísť von.Páčilo by sa ti ak by tvoj muž išiel von s inou ženou ?skús sa vžiť do jeho pocitou ☹

huxy
3. máj 2013

tiež si nemyslím,že je vhodné ísť na "pokec" o manželských problémoch s nejakým "cudzím" chlapom.úprimne si odpovedz,či by si bola taká tolerantná,keby tvoj muž išiel von s jeho dobrou kamarátkou,a rozprával by sa o vašich problémoch.no neviem,neviem.osobne nie som až taká žiarlivá ako kedysi,no toto by som určite netolerovala.
inak nikdy neviete,čo sa môže v takej "rozcítenej" situácii stať.niektoré nemajú nič proti tomu,že ich muž by šiel von s kamoškou,lebo si vraj dôverujú.no neviem.myslím,že sú situácie,ktoré sú tak emociálne,že to môže druhá strana /ten kamarát/alebo mužova kamarátka/,zle pochopiť a situáciu nejak využiť/zneužiť.

dinusko
3. máj 2013

Dobre si urobila jeho to prejde moj muz chodil opekat svine,na všelijake party na grilovacky prisliel vzdy na mol a kolko raqazy aj rano mam dve deti tak som zacala aj ja bola som 2 x na zabave cakal ma pokym som neprisla prečo muz moze a zena nesmie???? hneval sa 2-3 dni a potom bolo dobre ja som sa tam isla zabavit nie zhanat my zeny nie sme menej ako oni len chod aj druhy raz vsetko je to o dovere ked si ho nepodvadzala pocas manzelstva prečo by si zacinala teraz??? sadni si snim s prozpravaj drzim palce papa

zuzka1008
3. máj 2013

ja to poznam, aj ja sa niekedy citim uplne vycerpana psych. aj fyzicky. vdedy je najlepsie sa z niekym porozpravat, a co ked je to chlap??? nevidim na tom nič zle, pokial za tým nieje iskrenie...

maznacik007
3. máj 2013

manzel ti dal jasne dopredu najavo ze mu to vadi a ty si napriek tomu isla ... keby toto spravil mne moj manzel tak asi pozitivne nezareagujem veru .... ja sa tvojmu ani necudujem... mali ste si pekne vyjst spolu vsetci traja .... alebo ist niekam len vy dvaja ...a kamarat nech strazi malu ...
tiez nemam pocit ze som nejako extra ziarliva ale manzelovi by som netolerovala aby sa chodil vyplakat kamaratke na rameno to by mi vadilo a este viac keby to urobil aj ked som mu jasne dala na javo ze mu to vadi ...

spravila si chybu ale ved to mozes napravit .... urob muzovi dobru veceru otvorte si vino a tak

patricionella
3. máj 2013

Manžel by mal byť Tvoja bútľavá vŕba...ak nie je, je to zlé, že sa nemáš s kým porozprávať a dobrý kamarát je dobrá vec, ale veľa krát takéto dobré priateľstvá končia neverou a rozvodom. Začni s manželom rozprávať o veciach, ktoré ti vadia, ale veľmi opatrne, teraz je urazený. Poznáš svojho manžela, povedz, že sa veľmi potrebuješ s niekým vyrozprávať a najradšej s ním. Možno aj iba vyplakať na pleci, len nespomínaj kamaráta, aby si nemyslel, že takéto veci robíš aj s ním. Nikdy ho s ním neporovnávaj !!! V prvom rade je manžel a spomeň si na to, prečo si si ho vzala. Aké má chyby, klady a mysli na to,že ho miluješ, to je najdôležitejšie...veľa šťastia 🙂

lucka_220809
3. máj 2013

ja nerozumiem niektorym odpovediam tu, ale vobec... ja si neviem predstavit, ze by som sla von s mojim kamosom a moj manzel by mal byt nastvany a vymkynat ma. To mi chcete povedat baby, ze vy inych muzov vo svojom zivote absolutne nestretavate? Ked vam sused zaklope domov a manzel nebude doma, ani mu neotvorite? 🙂)) Ved zijete vo svete, kde su muzi aj zeny... ja osobne mam kamaratov aj kamaratky, manzel je mi vsetkym, ale napr. moj najlepsi kamarat je moj spoluziak este zo strednej skoly... bol nim este predtym, ako sme sa s manzelom stretli, a ostal mi velmi blizkym kamaratom aj po tom , ako som sa vydala. A teda ze sa s nim stretavam dodnes, a nie malo! niekedy pride k nam, niekedy ideme spolu na kavu sami dvaja, pretoze nie vsetky temy mame spolocne vsetci traja... moj muz vie, ze je pre mna jedinym muzom, sme k sebe absolutne uprimni, otvoreni, a je medzi nami dovera.. mne pridu naozaj absurdne vyhlasenia, ze "ist sama bez vlastneho muza na kavu s nejakym kamaratom - muzom je nieco nenormalne" 🙂)) Baby, ved zijete vo svete, kde su ludia oboch pohlavi, a predsa nefunguje to tak, ze ak ide vydata zena s nejakym muzom niekam, hned v tom musi byt nieco nekale, sexualne alebo co...

Evidentne tvoj manzel na taketo nieco nie je vobec zvyknuti , mate na to rozne pohlady... treba sa rozpravat.. A fakt to nevyhnutne neformulovat tak, ze sa nemas dobre a je ti nanic a preto sa ides s kamosom rozpravat o problemoch a o tom co ta trapi.. 🙂) z toho moze manzela chytit ista paranoja.. ale ked v klude ides na kavu alebo pohar vina s kamosom, ja osobne nevidim rozdiel medzi tym, a tym, ked ides na kavu s kamoskou.
Ist si hladat kamosky mamicky nemusi byt rozhodne riesenie pre vsetky mamicky, prepánajana 🙂))) hadam sa rozpravam s niekym, kto viem,ze mi rozumie, a koho mam rada a komu doverujem, a nie s niekym len preto, ze tiez ma dieta... zvlast v momente, ked niekomu zacne sibat a ma ponorku z neustaleho mamickovania ... tak riesenie je ist hladat dalsie mamickovate mamicky 🙂))))

lubikan
3. máj 2013

na kamaratstvo muz-zena neverim.....mam kamosku,ktora ma vela kamaratov,ale tam je to o tom ,ze oni by ju chceli,ona si len pri nich dviha sebavedomie,ze nie je nazahodenie....

ja sa tvojmu muzovi necudujem

cat
3. máj 2013

nie crazy, nebola to chyba, ty si môžeš chodiť von s kým len chceš, chyba je pýtať si nato od manžela povolenie. Nežijeme v 18.storočí snaď. Čo je na tom akože nevhodné dámy? Mne by vôbec nevadilo, keby šiel muž s kamoškou von, predsa mu verím, viem, že nežijem s hovadom, ktoré by ju hneď fiklo. Crazy- to tvoj muž sa zachoval absolútne nevhodne, trápne,akurát len ukázal,aký má nedostatok sebavedomia keď tak žiarli a ešte si aj dovolí niečo také nehorázne ako ťa vymknúť.

inffinity
3. máj 2013

No já sice nejsem vdaná, ale jsme spolu už 5let a oba máme kamarády i kamarádky, normálně chodíme ven sice každý zvlášt lebo máme dcerku a nemáme hlídání ale človek občas potřebuje vypnout a tak se pekne střídáme jeden druhý. On se potká s kamarádkama zatancuje si pokecá a já to isté.. celé je to jen o tom jak moc o všem spolu mluvíte a hlavně tedy o důvěře.. neudělala jsi žádnou chybu ale já na tvém míste bych se ho zeptala, o co vlastne jde, vysvetlila bych mu že mi může věřit že to iste deláš i ty..vše je to o tom jak moc spolu ve vztahu mluvíte.. pokud tě má rád a má mozek na správném místě pochopí tě jako manžel. Měl by pochopit že ti z té domacnosti a neustaleho byti s prckem hrabe..je to uplne normalni. tak si promluvte pekne v klidu a držím pesti at je to ok 🙂
@lubikan jsou kamarádi a "kamarádi" já na kamarádství muž a žena věřím, mám více kamarádů kluků jak holek a nepotřebuju si zvedat sebevedomi, jednoho mám uplne nej říkáme si všechno a každý máme svou rodinu 😉

trish31
3. máj 2013

Pokial si doverujete s muzom tak nema preco robit sceny.A neviem,co ho viedlo k tomu,aby ta vymkol,ty mu nabuduce nenavar a neozehli.

mimka11111
3. máj 2013

jediný, komu sa so všetkým zdvôrujem, je môj priatel....každý jeden môj problém,príp. aj výtku voči nemu, si spolu vyrozprávame....netvrdím, že riešim všetko s priatelom, resp. nie to, čomu by on ako muž neporozumel......na takéto prípady mám ale super kamošku, ktorá je mimochodom vydatá....naše vzájomné stretávky sú velmi zriedkavé a ked sú,tak väčšinou spoločné aj s partnermi....netvrdím,že nemám iné kamošky a kamošov, len nemám potrebu pred nimi rozoberať moje súkromie, ktoré je pre mňa to najdôležitejšie a jeho súčasťou je aj môj partner....tak ako aj mne, aj partnerovi bz vadilo,kebz som sa stretávala s mužom -najkamarátom, ktorému by som vešala na nos svoje problémy......myslím si, že takým najkamarátom môže byť len človek, ktorý nemá žiadne záväzky a resp. mu je jedno, že tá dotyčná kamoška má vzťah,res. je vydatá.....ešte od školských čias som mala kamošku, s ktorou sme si všetko povedali, stále sme boli spolu, jednoducho najlepšie kamošky.....akonáhle sme dospeli a stretli svojich partnerov, naše kontakty sa preriedili, stretávame sa aj nadalej, ale už nie tak často.....nie,preto,že by sme nemohli, len je pre každú z nás dôležitejšia vlastná rodina