Bola som oklamaná a ponížená mužom

jana182929
30. júl 2022

Nieje tu nejaká baba ktorá by pokecala? Viem, že mi niektoré napíšete nájdi si psychológa, ale bola som oklamana ponížena mužom a chcela by som pokecať cítim sa hrozne pár dni .. A nemám tu veľmi kamarátky odkedy sme sa presťahovali tak ak náhodou ozvite sa budem veľmi vďačná ❤

moonlight1210
30. júl 2022

Ako ponizena a oklamana? V com konkretne ti ublizil?

kitty147
30. júl 2022

@jana182929 Ahoj, kľudne mi napíš🙂

zuzinka888
30. júl 2022

Ahoj. Mozeme pokecat.🤗

marca12
30. júl 2022

@jana182929 hlavne sa nelutuj a nepitvaj sa v tom. Stalo sa,zober si ponaucenie a bud vdacna,se sa vyfarbil tak skoro a nie po rokoch vztahu.

jana182929
autor
30. júl 2022

@marca12 ja viem,ale čo keď ma ta jedna žena v mojej diskusií pravdu ,že som robila scény a pokaslalaa to 😕aj keď myslím, že aj tak by ma len tak neodkopol z toho dôvodu.

ada_alica
30. júl 2022

@jana182929 kľudne napíš

moonlight1210
30. júl 2022

@lesana25 dakujem. Uz chapem.

moonlight1210
30. júl 2022

@jana182929 tak robila si chyby, to ano. Mas na tom svoj podiel.
Skus trenovat viac odstup. Neodpisat hned, vydychat to, porozmyslat. Nechaj si spravy zobrazit na zamknutej ploche, nech ich mozes precitat, ale nemusis otvorit. Mas sancu oddialit chvilu, kym sa rozhodnes, co napises a ako.

A on ma pristup, ze chce byt ten, koho si udobruju, ziskavaju, tak sa chova ako male trucovite decko.

Teraz nehovorim, ze sa toto tyka vsetkych. To isto nie. Ale niektori chlapci, co chodia do posilky, este sa pri tom fotia/natacaju a zverejnuju to, plus v kombinacii s takymto chovanim, to je vcelku zavislost na nazore druhych. Maju nizsie sebavedomie a potrebuju ten doping zvonka, ze su super v ociach druhych.

Takze cokolvek ine sa ich vie hned dotknut, lezie im to pod kozu, zacnu byt neprijemni aj na mensie podnety a zacnu byt utocni. Dokonca im je jedno, s akou osobou sa bavia. Kludne aj najblizsim splechnu cokolvek, aby na nich preliali svoj pocit urazenosti.

Nie je to zial material do vztahu a uz vobec nie do rodicovstva. Predstav si, ze takehoto chlapa pokusa vlastne pubertalne dieta. To hrozi domacou vojnou Kto z koho, kde otec pretlaca svoju autoritu z mocenskeho postoja a snazi sa “krotit” potomka napr. ponizovanim a zosmienovanim. A to len preto, ze cokolvek hned berie ako zavazne ohrozenie svojej pozicie.

au1994
30. júl 2022

Ja si nemyslím, že si urobila chybu. Oklamal ťa, že je s chorým dedkom a bol vo fitku a keď s tým ho konfrontovala, poslal ťa na*rať si a že mu nemáš písať. Potom pridá staré video, kde točí bývalá (pýtam sa na čo?) a zas ti vynadá. Mňa by tieto veci tiež vytočili. Už len z princípu, čo na mňa mladý muž skúša za ťahy. A s vulgarizmami by veľmi rýchlo skončil tiež.

marca12
30. júl 2022

@jana182929 aj to je mozne,ale slusny chlap by sa takto neprejavil. Ponaucenie dobuducna,nerobit sceny,byt sebavedoma a vyrovnana. Pokial nenajdes rovnovahu v sebe a nebudes vediet,co chces,nebudes stastna vo vztahy. Ty sa nesmies menit kvoli chlapovi. Musis byt sama sebou. Nemozes sa mu uplne prisposobit. Ja toto nemam rada na ludoch,akonahle su vo vztahu,stanu sa z nich ini ludia

brembo
30. júl 2022

prepáč ale to je čo za exota. 2,5 mesiaca po rozchode začne s tebou chodit,potom ti povie,že ta lubi a hned na to sa začne bát žien. Pohádate sa,tak ti povie,aby si mu už nepísala a na druhý den ti píše,že prečo mlčíš.
Ale trošku je i chyba v tebe,netreba hned vyletiet z kože.