Ahojte, prisla som sem, nech mi troška preplachnete zaludok.
Vosla som svojmu frajerovi do telefonu. Sme spolu 9 mesiacov. Nepodozrievam ho z nicoho, fakt to bola len zvedavost a nasla som tam veci ktore ma ani nie ze trapia ale škru.
Nasla som si tam konverzaciu s jeho ex milenkou (posledne spravy z novembra 2021 my sme spolu od februara 2022)
Pisal jej tam opity ze je jeho krasna babika a robil romantiku v podobe krbu a podobne. Voci mne taky nie je a teraz ma to serie, vztah mame pekny, citim ze ma lubi, zijeme spolu, vedieme domacnost, uplne klasicky vztah.
Šibe mi uz velmi?
Kto hlada ten najde 💁♂️ hladala si aj si nasla 🤷♀️ aspon mas ponaucenie do buducnosti ze toto nemas robit lebo uz ti to pokoja nikde neda a zbytocne mozno si znicis vztah..my zeny sme take ze stale riesime...tak do buducna radsej sa ovladni a pokym naozaj nemas nejake podozrenie tak do mobilu uz nelez 😊
@zobaka ked ja som vedela ze aktualne nic nenajdem. Verim 100% mojmu priatelovi, bezne nechava mobil hoc kde, mam jeho heslo, nikdy nerobil sceny ked som chytila jeho mobil ani nic podobne. Nna skor serie, ze aj ja chcem krb a byt babika
no tak mu to povedz, vliezla som ti do telefonu, citala tvoje spravy a aj ja chcem byt babika a krb! co ty na to?
@petamich skvely napad. Ďakujem za radu ♥️
Odpoveď na tvoju otazku: Áno, celkom dosť ti zahrabava.
Ale skus ho opiť, možno budes aj ty bábika. A keď sa z opičky vyspi, nebude si to pamatat
autor - chapem, ale ku kazdemu partnerovi clovek ma ine pocity, to je fakt, ktory musis prijat, aby si nebola sklamana, mimochodom nikdy nevies, co pekne pripravi este pre teba
Áno, šibe ti už veľmi.
Chceš krb a romantiku? Tak ju urob. Nabudúce urobí niečo romantické zase on pre teba. Hotovo. Problém vyriešený
@leskovael on robi romanticke veci voci mne, ale mam pocit ze su menej ako ten krb a proste…. neviem, mam taky divny pocit
Tak potom už asi iba toľko, že keď nemám problém, tak si ho vyrobím.
a to nebudem hovorit ze ma laka precitat este konverzacia s jeho druhou ex milenkou…. niekedy mam pocit ze som masochistka a rada sa triznim
ja mam divny pocit, ze ked budes takto pokracovat bude to tiez tvoj ex 🤷♀️
Pozri sa, keď si chceš zničiť vzťah tak v tom pokračuj... Samonasierací syndróm, keď nemám byt prečo nasraná, tak hľadám kým niečo nenájdem... Ak si ešte násťročná, tak to nieje taká tragédia, vekom na takéto blbosti nebudeš mať náladu, chuť, čas ani ťa to nebude zaujímať.
Keď chceš byť bábika pri krbe, tak ho ožer 🤷♀️ veď aj tej exke vypisoval opitý, nevyberaj si len hrozienka z koláča, keď už, tak nech to máš komplet.
Nemám problém, tak si ho vyrobím, že??
ale ja problem nerobim, nic som mu nepovedala, nic mu nevycitam, je to uz par dni, len citim, ze mna to tak vnutorne štve
prilezitost robi zlodeja :D zjavne nikoho nema. Spokojne nahod neglize a skoc na frajera :D
no a urcite mu nic nehovor. Jeho ex milenka asi taka skvela nebola ked mu uz skoro rok skaces v posteli ty 🙂 trochu sebadovery
To jej ten krb postavil, ci ju pri nom prekoprcol? Ci len bluznil opity, ze by ju dal pri krbe, az kym by sa z alko vyparov nevznietil?
Zena, mas chlapa, mata rad a tebe sa mali romantiky.... tak ju navod ty. Alebo ako baby radia, opi ho a bude rovnaky.... ides mu teraz exky vycitat? Dlazdis si cestu do slusneho peklicka
Keby robí to isté aj pre teba tak by bol problém prečo nevymyslí niečo iné ale robí to isté čo pri bývalej 😏
@petamich ja mam pocit, ked bude pokracovat v pisani.m zajtra bude na instagrame - MK ze ex mala krb a ona nema ani ten 🤦🏻♀️
Ja som už asi hooodne stara ( nie som 🤭) , lebo slovne pomenovanie “ bábika “ a krb ako romantika to je čistá gýčovina😂
Ja by som grcala keby mi chlap pisal, ze som jeho krasna babika. Asi preto ho nechala 🤔
Dost divne, ze ma spravy v telefone z roku 2021. Bezne konverzácie mažem
@betulinka1 Ja vôbec napríklad.😀 Veď na sociálnej sieti to vôbec nezabera miesto. Max som niekoho blokla a tak mi zmizli konverzácie. Nenapadlo by mi to ani. Ja mam konverzácie v mobile ešte z roku 2013 😀 a smsky tiež asi z roku 2015 😀
@betulinka1 ja vôbec. Nevidim dôvod mazať ich a nechce sa mi to.
@sissy27 horšie by bolo keby ten krb aj bol, ale ona by nebola bábika 😂😂 akože neviem.. mne to vôbec nepripadá extra romantické… autorka.. asi si predstavuješ horskú chatu v zasnežených Alpách s 2 metrovým krbom ako vo filme… a realita možno bola úplne iná..
viem že nad tým premýšľas, ale nie je dôvod… ak bol opitý, vtedy vie mat každý sladké nereálne rečičky… nič ti netají, kľudne ti nechá mobil a aj k tebe vie byt romanticky.. tak nerozumiem o čo ti ide..
a nie je krajšie pomenovanie láska, alebo miláčik alebo čo ako bábika??
@petamich 😂😂😂😂👍
Ma ta skriet, že lezies do cudzieho mobilu. Ja ta prichytiť, ako mi lasujes v mobile, tak si bývalá ty. Takú trafenu stíhačku akurát tak do toho krbu hodiť a nie ze romantika.
Ak by Ta oslovoval ako Ex a robil podobne gesta, tak by Ta to tiez pravdepodobne stvalo, ze Vas berie rovnako...
Toto nie je o frajerovi, ani o telefone, ale o Tvojej neistote, ze asi nie si prenho dost dobra? Dostatocna? Ale potom preco je s tebou a nie s ex? Toto si musis vyriesit sama so sebou - co je na pricine, preco, ako s tym pracovat... mozno zvaz i psychologa al koucha skor ako to prerastie v nieco, co Ti bude nicit vztah(y).
Co sa tyka narusania sukromia - o tom si hodte rec. Ty bi si bola ok ak by lustroval Tvoj telefon? Ak ano, pokojne mu ho daj, navrhni a potom sa mozete otvorene rozpravat o tychto veciach. Su pary, kde je to bezne, poznaju svoje hesle, ale to neznamena, ze si denne "kontroluju" zariadenia, aj ked to mozno byva nejaka "faza". A su i take pary, kde sa striktne oddeluje moje a tvoje, respektuje sukromie. A podla mna dobre je to, na com sa zhodnu ti dvaja v pare, ako si to nastavia. Tie dovody mozu byt rozne - od citlivych pracovnych dat az po nejake zranenie z prilisnej kontroly rodicov atd
človek, čo vlezie partnerovi do telefónu si zaslúži všetky negatívne pocity, čo ho potom prepadnú. Fuj
si asi prva zena, ktora nic nenasla a este je nasrata 😂