Bojim sa lasky, lebo nikomu neverim ze by ma mohol uprimne lubit a urcite si ten clovek najde krajsiu lepsiu...bojim sa si niekoho pustit k telu lebo viem ze ma aj tak po case opusti a mna to.znici
Zažila si neaky zly vzťah? Ja som napr. po rozchode žiadnemu chlapovi neverila, lebo ex bol klamár.
@evalin88 ano zazila ale len kratky namotal ma a po par tyzdnoch odkopol
Nepísala si sem už dnes náhodou? Tá 31 ročná panna, ktorá si o sebe myslí, že je škaredá?
Tu univerzálny kľúč neexistuje aj keď zo skúseností z praxe v poradni som mala klientky, ktoré priťahovali tzv. Zlí chlapci alebo na nich furtali šťastie nvm.... Ale boli dámy i mladé ženy, ktoré šťastie v láske hľadali dlho a jedna z nich ešte hľadá,lebo i ten posledný sa vyfarbil i keď to už vyzeralo.... Ale vzdy sa musí žena rozhodnúť rovnako i muž. Ci si zvolia. Ci budu tzv. Pokúšať osud a hľadať chýbajúcu polovičku alebo to nechajú na náhodu. V oboch prípadoch sa môže stať, že sa niekto takpovediac vyskytne a nik z nás nezaručí že to bude happy end. Ale vzdávať sa pre jedného, ktorý si lásku nezaslúžil asi nieje najlepšie. Treba veriť. Po sklamaní si môžeme 1000krat povedať ze už sa nedáme na motať. Ze už neveríme. Sú chlapi, ktorí to akosi vedia.. Alebo nevedia, že sme si povedali, že sa nedáme na motať 😃
@h2 nie
Čo si myslíš to aj pritiahneš. Keby som ja takto zmýšľala, tak po všetkých nevydarených vzťahoch nemám dnes svoju rodinku.
Tak potom sorry, bol tu už podobný príspevok.
myslim,ze nie je na skodu dat cas spoznavaniu. dnes ludia idu casto do vztahu po hlave.hned mat/dat vsetko.celeho cloveka. a to je podla mna riziko.lebo je uplne normalne,ze chlapa na cely zivot nemusis najst hned.spoznas par muzov a vidis co ti vadi abo co ocenujes. ked spoznasjeho vlastnosti a vyhovuje ti,vztah sa moze postupne posuvat dalej.
ak ta opustil po par tyzdnoch chodenia,nemala by to byt az taka trauma a strata pre teba.jedine ze by si za tych par tyzdnov dala zo seba prilis vela.
Sebavedomie v keli. Buďte sama sebou, verte si, nemyslite na to, čo nemáte, ale na to, čo máte a žite svoj život. Majte sa rada. Všetko príde v správny čas a určite pocítite, či to s vami myslí vážne a či za to stojí. Treba si počkať.
Nebojis sa vztahu, bojis sa sklamania....to je rozdiel.
Vztah so spravnym partnerom je super vec takze tam niet preco mat obavy. To, ze mas obavy je celkom normalne a v dnesnej dobe aj celkom prirodzene. Najst toho praveho, to je troska ina story.
Realita je, ze vyrastas s generaciou kde tzv. hookup culture ( nezavazny sex ) je celkom velka sucast zivota ludi. Je ina doba, dnes sa ludia nechcu brat, zakladat si rodiny, viazat sa, ale pokial je to mozne snazia sa to co najviac oddialit a uzivat si slobodu kym sa to da.
Ja poznam naozaj vela ludi vo svojom okoli ( hlavne muzov ) ktori su slobodni a nejavia velky zaujem to nejako menit a pritom sa jedna o naozaj super chlapikov. Nie su naivni, to aki su dnes ludia prelietavi a vztahy nestabilne proste akceptuju ako sucast zivota a jednoducho si uzivaju svoj zivot bez toho, aby si ho zbytocne komplikovali vztahom ktory v mnohych pripadoch vyprcha po uplynuti zarucnej doby.
Kazdy sa vysporiadava so sklamanim inak, niketo sa cez to prenesie rychlo, iny potrebuje viac casu. Tak ako ty aj ja som sa v minulosti sklamal a randenie momentalne extremne neriesim. Nezakladam si osobne stastie na tom ci som vo vztahu alebo nie.
Kamarat ma nadhernu rodinku, ale uprimne sa mi priznal, ze nam slobodnym to dnes vobec nezavidi. Sam povedal, ze ak by nemal rodinu, zrejme by ostal slobodny a cestoval po svete pretoze dnesne zeny su pre neho proste nevhodne partnerky pre stabilny vztah.
Nezakladaj si svoj zivot na tom ci niekoho mas alebo nie. Zivot mas len jeden tak sa snaz aby bol aspon stastny. Moji kolegovia tiez nemaju pre mna velke pochopenie, ze chodim (skoro) kazdy den s dobrou naladou do prace, ale ja zas nechapem preco si oni nehladaju dovod mat dobru naladu.
Daj si troska pauzu, nemaj strach, raz pride clovek ktory si tvoju doveru vybojuje a nesklame ju. Dovtedy si uzivaj ;)
ty sa bojis sklamania, ale vezmi si to tak, ludia sa schadzaju rozchadzaju a je najlepsie uzivat si danu chvilu ktora prave je a s kym je 😉
Ahooooj. Vitaj v klube ludstva. KAZDY zazil zranenia a odmietnutia. A vzdy je niektora krajsia lepsia.
Co tak brat to sportovejsie?
Ublizenie odplakat, odsmutit a pustit a otvorit srdce novej sanci. Nie hned dokoran, ale potrosku napriklad.
Jedny dvere sa zavru, otvoria sa druhe.
Mozno ta dalsie sklamanie v laske znici na mesiac, dalsie ale uz iba na tyzden a ked ti uz na tom zniceni prestane az tak zalezat, tak zrazu budes mat prijemny harmonicky vztah bez sialenych citovych vykyvov...