Dobrý den , chcela som sa svami podeliť o to čo sa ki v poslednej dobe deje a poprípade chcem vedieť vaš názor
V poslednej dobe sa stále kontrolujem a bojim sa o svoj život nikdy som sa tak nevšimla no teraz ma niečo zabolí a ja už googlim čo to môže byt , stále sa bojim že to je niečo vážne , každý den ma niečo boli no nie až tak strašne aby sa ro nedalo zniesť raz to je hlava raz brucho a všeličo , strasne sa bojim smrti a neviem z čoho to mám , detstvo som nemala moc dobre bol tam alkohol a bitky a podobne veci mozno to ma s tým niečo spoločne , často mam ztažene dýchanie a závrate ked začnem mať strach z niečoho už chytám úzkosť a potom somnou idú myšlienky cely deň , sú dni kedy mi je lepšie a dni kedy mi je horšie , išla by som aj ku psychiatričke ci psychológovi ale nechcem sa dopovať liekmy
Ok, tak nechoď k lekárovi, ktorý by poriešil tieto tvoje stavy, ani psychológovi a strachuj sa každý deň zároveň, že Ti niečo je a zomrieš-pre Tvoju info, jedného dňa zomrie každý človek na tejto planéte. Dúfam, že ani so zlomenou nohou nepôjdeš k lekarovi-je to to isté.🤷♀️
@erika3678 toto som mala aj ja, šla som k psychológovi a nebolo treba ani lieky. Určite choď, držím palce 🙂
@erika3678 a si presvedčená, že tieto stavy vyriešiš na MK ? Určie nie, treba k lekárovi..
@erika3678 tak tieto tvoje stavy sú minimálne na terapiu. Neznamená to že hneď budeš na liekoch a zavretá na psychiatrii, nechápem prečo v tejto dobe má niekto takýto názor na to, veď tým trpí väčšina populácie, keby každého mali zatvarat na psychiatriu tak nemajú kde dávať už teraz ľudí. A psychológ alebo terapeut ti lieky nepredpise, keďže nie je na to kompetentný. Lieky ti môže/nemusi predpísať až psychiater. A xy ľuďom pomôžu iba terapie a k psychiatrovi ani ísť nemusia. Určite s tým niečo treba robiť lebo sa ti to môže zhoršiť a potom už žiaľ sa liekom nevyhnes…
Úplne ťa chápem, deje sa mi nieco podobné, mne aj mojim známym veľmi pomáha terapia one brain, treba príst na príčinu, máš v sebe nejaký blok, kludne to moze byt aj z detstva, ked hovoris, ake si to mala.. necakaj, hladaj si terapeuta a liec sa.
@lenka098123 nedal vám lieky? Ja slm tiež bola a po pol hodine mi predpísala ad ...a ako ste zvládla tieto stavy
@nikusik0107 psychológ lieky nemôže predpisovať.. stavy som zvládla postupne pomocou terapie, treba sa s nimi naučiť pracovať
@lenka098123 ja som mala to iste, pol roka som chodila na terapie, pracovala s tým a aj tak som skončila na liekoch. Záleží ako je to ďaleko a hlboko. Naučila som sa poväčšine s tým pracovať a je to rokmi lepšie, ale stále mam problém, nie je to úplne preč. Čiže začať terapiou je fajn ale nie vždy musí pomôcť. A toto vyzerá na silnú hypochondriu a úzkosť. Ja by som odporučila ísť aspoň na terapiu a keď by nepomohli tak k psychiatrovi a lieky. Ja užívam a nemám ani silné a veľmi mi pomohli.
@ronie338 aké mas
@erika3678 sama pises ze mas uzkosti.. najlepsie bude ked navstivis lekara.. a tie zdravotne ťažkosti su len nasledok tvojho psychickeho nepohodlia...