Blok voči novému priateľovi

2. feb 2023

Ahojte, po vztahu kde ma muz ignoroval, nestaral sa a všetko bolo prednejšie ako ja, som nasla konecne niekoho kto je presne taky akeho som si priala. Paci sa mi aj fyzicky, stretavame sa, stále mi pise, vyznáva lasku.. a ja citim nejaký blok. Len tak zrazu to prislo, proste s nim nechcem travit cas, nechcem sex, citim sa zvlastne. Pridal nejakú foto na fb, prišlo mi to trapne.
Co sa stalo? Ja vazne neviem, nedokazem to vysvetlit - jednoducho blok. Ako to prosim vas prekonat? Stalo sa vam to niekedy?

rurutiax
2. feb 2023

No očividne si sa ešte nespamätala z minulého vzťahu. Keď ho nechceš, tak ho neťahaj za nos a nechaj ho inej, ktorá toto ocení.

angelous1991
2. feb 2023

Vychádza mi z toho že nie je tvoja topka lebo keby bol tak by ti nevadilo ani to že mu trčí chlp z nosa 😄😃 jednoducho k nemu necitis to co by si mala aby ti prišli jeho príspevky na fb rozkošné , po sexe by si bažila a najradšej by si bola stále s ním … ja by som povedala že asi lepšie ho nechať tak lebo ak ho máš rada ublížiš mu on si to časom všimne … nie je dobre držať si ho len aby si niekoho mala …

minilla
2. feb 2023

Zalezi, ake si mala vztahy s predoslymi partnermi, ci dokonca rodicmi v detstve. Ak podobne, ako s partnerom, ktory ta ignoroval, stalo sa toto spravanie tvojou komfortnou zonou. A teraz, ked mas partnera s opacnym pristupom k tebe, odmietas ho, pretoze to nespada do tvojej "zony komfortu". Len hypoteza.

autor
2. feb 2023

@minilla Ano mala som take vzťahy. Vzdy som bola sama, aj ako dieta

zmrzlinka2021
2. feb 2023

Mozno nie si pripraena na vztah.

salamistka
2. feb 2023

Dala by som mu šancu...ale ty sa asi podvedome bojíš, že bude taký ako ten partner predtým, že to všetko na teba teraz len hrá a nechce sa ti veriť, že to s tebou myslí vážne, lebo si nikdy v živote nezažila, aby bol k tebe niekto milý a pozorný, či sa mýlim?

spadnutaslivka
2. feb 2023

nemyslím, že sa podvedome bojíš, že bude rovnaký. Skôr si si predstavovala, aký by mal byť a keď taký je, tak vidíš, že ťa to až tak neoslovilo. Možno je až moc snaživý a nasladlý. To vie tiež niekedy odradiť.

kitycat
2. feb 2023

Je ti trapne lebo by to mohol vidiet tvoj ex?

A klobom sa k názoru @spadnutaslivka dostala si, co si si myslela, ze chces ale nie je to ono... Chces sa trapit s tak trochu grazlom

minilla
2. feb 2023

Stava sa to. Ako som pisala vyssie, jeho spravanie je mimo tvojej komfortnej zony (=ignorovana, nechana sama, tak s tebou doteraz jednali, je to to, na co si zvyknuta), preto sa pri nom necitis dobre, nechces s nim travit cas. Sprava sa inak, ako vsetci ostatni doteraz. Vnutorne ta to moze zneistovat, az iritovat.

mirco50
Odpoveď bola odstránená
Zobraz