Ahojte kočky ... hlavne tie ktoré máte nejaké problémy s manželom by toto mohli čítať dalej ... nestalo sa vám, že ste normálne dostali blok a nemohli sa s ním vyspať? lebo mna niečo také chytilo a poviem vám ,že je to dooosť na prt :( nejde o to že by som sex nechcela ... mam nan chuť a chcem ho ... lenže ked si spomeniem že má byť s ním tak hneď je po nalade ...
@natalia912 a to len tak? z nicoho nic? 😕
myslim, ze je to prechodne, to sa spravi, hlavne sa nesil a nemysli na to..
@sorciera24 zo dňa na deň :(
Vacsinou blok ma nejaky spustac - pricinu, neudeje sa len tak pre nic za nic...
Mozno je nieco co podvedome na nom prave teraz odmietas - mozno ti tak nevoni, tak ta to nepritahuje. A ty si to ani nemusis uvedomit. Ja som mala take obdobie, ale to sme sa dost hadavali, odcudzili a fakt sex bolo to posledne co ma v suvislosti s nim napadlo. Ale kriza pominula a odvtedy je to asi aj viac ako rok a uz sa mi nikdy taky pocit nezopakoval a opat mi zacal vonat a pritahovat ma.
nemáte stereotyp náhodou
Ked muza prestane pritahovat zena,tak samozrejme pripisuje vinu tomu , ze pribrala ap. a ked zenu prestane pritahovat muz, tak je zase na vine ona , lebo ma blok v hlave? 🙂
@natalia912 a on to vie? Co k nemu citis? Prejavuje sa to aj pri rozhovore, ci len pri dotykoch?
Nezacal sa Ti pacit niekto iny? V praci, byvaly frajer, atd...? Nepocula si nahodou nieco skarede o svojom partnerovi?
Ak to bude trvat, obrat sa na manzelsku poradnu, cez urad prace zdarma.
nespravil nieco cim sa ti sprotivil?neurazil ta?nedotkol niecim?
@adri266 ano on to vie ... nedá sa s ním existovať v jednej domacnosti bez vysvetlenia, prečo s nim nechcem spať ... my sa už skoro vôbec ani nerozpravame, len tak že aky bol den a čo robil malý ... žiadna nejaka spoločna tema, ak nejde o to čo si pozrieme v telke ... a nie nikto sa mi nezačal páčiť ... ked by aspon to 🙂 je to šialene
@haslerka27 spravil, ale to už bolo dávno a medzitym sme v pohode spolu spávali ... len teraz proste ... nejde ani to :(
natalia912 treba dať tomu čas a popremýšľať čo sa zmenilo od vtedy keď ti pripadal atraktívny sexi a tvoj... Môj manžel zmenil voňavku a sprchový gél a mňa to tiež rozhodilo a pritom to bola prkotina len mi to proste v spojeni s nim nevonalo ☹
@natalia912 ach jaj, to ma mrzi...takze je to u vas ako u manzelskeho paru po 30.tich rokoch? ☹
@adri266 no asi tak ... že žijeme jak kamarati ... jak spolubývajúci, len ma viac vytáča
@natalia912 skus sa objednat na tu poradnu, a prides na to, preco mas ten blok
@natalia912 to nie je blok, proste ťa už nepriťahuje