Blok v hlave

natalia912
28. nov 2013

Ahojte kočky ... hlavne tie ktoré máte nejaké problémy s manželom by toto mohli čítať dalej ... nestalo sa vám, že ste normálne dostali blok a nemohli sa s ním vyspať? lebo mna niečo také chytilo a poviem vám ,že je to dooosť na prt :( nejde o to že by som sex nechcela ... mam nan chuť a chcem ho ... lenže ked si spomeniem že má byť s ním tak hneď je po nalade ...

seemani
28. nov 2013

@natalia912 to nie je blok, proste ťa už nepriťahuje

sorciera24
28. nov 2013

@natalia912 a to len tak? z nicoho nic? 😕

farmacka
28. nov 2013

myslim, ze je to prechodne, to sa spravi, hlavne sa nesil a nemysli na to..

natalia912
autor
28. nov 2013

@sorciera24 zo dňa na deň :(

horana
28. nov 2013

Vacsinou blok ma nejaky spustac - pricinu, neudeje sa len tak pre nic za nic...

iwesska
28. nov 2013

Mozno je nieco co podvedome na nom prave teraz odmietas - mozno ti tak nevoni, tak ta to nepritahuje. A ty si to ani nemusis uvedomit. Ja som mala take obdobie, ale to sme sa dost hadavali, odcudzili a fakt sex bolo to posledne co ma v suvislosti s nim napadlo. Ale kriza pominula a odvtedy je to asi aj viac ako rok a uz sa mi nikdy taky pocit nezopakoval a opat mi zacal vonat a pritahovat ma.

danielahamar
28. nov 2013

nemáte stereotyp náhodou

jana555555
28. nov 2013

Ked muza prestane pritahovat zena,tak samozrejme pripisuje vinu tomu , ze pribrala ap. a ked zenu prestane pritahovat muz, tak je zase na vine ona , lebo ma blok v hlave? 🙂

adri266
29. nov 2013

@natalia912 a on to vie? Co k nemu citis? Prejavuje sa to aj pri rozhovore, ci len pri dotykoch?
Nezacal sa Ti pacit niekto iny? V praci, byvaly frajer, atd...? Nepocula si nahodou nieco skarede o svojom partnerovi?

Ak to bude trvat, obrat sa na manzelsku poradnu, cez urad prace zdarma.

haslerka27
29. nov 2013

nespravil nieco cim sa ti sprotivil?neurazil ta?nedotkol niecim?

natalia912
autor
29. nov 2013

@adri266 ano on to vie ... nedá sa s ním existovať v jednej domacnosti bez vysvetlenia, prečo s nim nechcem spať ... my sa už skoro vôbec ani nerozpravame, len tak že aky bol den a čo robil malý ... žiadna nejaka spoločna tema, ak nejde o to čo si pozrieme v telke ... a nie nikto sa mi nezačal páčiť ... ked by aspon to 🙂 je to šialene

natalia912
autor
29. nov 2013

@haslerka27 spravil, ale to už bolo dávno a medzitym sme v pohode spolu spávali ... len teraz proste ... nejde ani to :(

barnica
29. nov 2013

natalia912 treba dať tomu čas a popremýšľať čo sa zmenilo od vtedy keď ti pripadal atraktívny sexi a tvoj... Môj manžel zmenil voňavku a sprchový gél a mňa to tiež rozhodilo a pritom to bola prkotina len mi to proste v spojeni s nim nevonalo ☹

adri266
29. nov 2013

@natalia912 ach jaj, to ma mrzi...takze je to u vas ako u manzelskeho paru po 30.tich rokoch? ☹

natalia912
autor
29. nov 2013

@adri266 no asi tak ... že žijeme jak kamarati ... jak spolubývajúci, len ma viac vytáča

adri266
30. nov 2013

@natalia912 skus sa objednat na tu poradnu, a prides na to, preco mas ten blok