Blízka osoba vo väzení

anita7777
15. okt 2023

Pekný deň ...prosím je tu niekto kto má niekoho vo väzení a skúšal mu dobiť kredit cez tú stránku byfon mytelio a sa mu poslednú dobu nedalo...ja skúšam týždeň a neviem prečo to nejde ,či tá stránka nefunguje alebo majú nejaký problém ?????

veronka9512
27. okt 2023

Dobrý deň, neviem vám úplne poradiť. Posielala som pred 9 dňami peniaze na účet a keďže stále nevolá usudzujem, že ešte neprišli... je to štandard, že to tak trvá?? Prípadne či tam nie je iný problém keď to nejde ani vám...

anita7777
autor
27. okt 2023

@veronka9512 posielala ste poštovou poukážkou alebo ste dobíjala cez ten byfon??? Ak ste posielala poštovou poukážkou,tak podľa môjho rátanie to musel dostať včera a dnes by vám už mohol zavolať ...keď sa dobíja priamo cez účet majú to hneď a keď poukážkou sa posiela ,tak im to tam dávajú raz do týždňa v piatok ...

veronka9512
28. okt 2023

@anita7777 cez účet (bankový prevod) ale stále nemá.... Včera som dobíjala kredit aj cez byfon cez mobil to nešlo musela som cez počítač tam mi to išlo tak dúfam, že aspoň tie prídu ☹️

anita7777
autor
28. okt 2023

@veronka9512 cez ten byfon sa dá posielať ozaj len cez počítač ,neviem čo sa stalo že to nejde aj cez telefón ,ale keď ste cez počítač a aj vám odišla platba z účtu ,to znamená že mu to muselo prísť ,ale piatky a soboty sú také že veľa ľudí tam volá a možno sa včera ani na radu nedostal ,keďže na jednu chodbu kde je najmenej sto väzňov je len jeden telefónny automat ...dúfam že sa vám ozve

veronka9512
30. okt 2023

@anita7777 Ďakujem už sme v kontakte. Peniaze boli zadržané na presun ..(nevedeli sme) už sme sa spojili našťastie 🙂

anita7777
autor
30. okt 2023

@veronka9512 tak to som rada ,viem ako to je nevedieť dlhší čas o niekom a sa o neho báť ...