Bitie manžela z nervov

Včera o 18:24

Ahojte, s manzelom mame dost komplikovany vztah, je taky dost chladny tvrdy typ a ja som citliva povaha …. Parkrat cca 5x za 10 rokov sa mi stalo, ze ma tak vytocil tym, ze sa mi napriklad smial do tvare, vyslovene ma ignoroval alebo nieco taketo ponizujuce, aj ked nemal vyslovene dovod, co ma este viac vytocilo a za dalsie ma to vytocilo, lebo sa snazim doma na vsetky strany, viac zarabam, upratujem, varim a on sa mi smeje do tvare, ze som sa tak vytocila, ze som ho normalne zacala bit, v zmysle ze facka alebo do nohy facka a tak, ze som to nedokazala ovladnut, plac, nervy, hnev …. Stalo sa vam to niektorym? Co s tym? Ako to ovladnut v ten moment? Ten pocit ponizenia, hnevu, krivdy, predychat tu provokaciu 😢

vler
Včera o 18:29

Vy dvaja ste spolu preco, ked sa takto k sebe chovate?

erikab82
Včera o 18:31

Rozveď. To na čo preboha spolu žijete. Ukončíte to čím skôr.

autor
Včera o 18:31

@vler to je to, ze my prave mame aj rok uplne vztah fajn, potom pride z niceho nic taketo spravanie voci mne z jeho strany …. A to sa ma vzdy strasne dotkne, kedze sa snazim na vsetky strany a nechapem ako niekto takto moze reagovat bezdovodne

jaond19
Včera o 18:33

Snazis sa na vsetky smery a vzdy je vsetko porobené. Robis full servis cloveku co sa k tebe chova ako sa mu zapaci. Nic si nikdy nezmenila, iba si si pridala na robote este viac, lebo si si myslela ze cim viac spravis, tym viac si ta bude vazit. No omyl. A raz za cas si to otestuje, a vzdy mu na to skocis.

sense
Včera o 18:34

Nesnaz sa na všetky strany, nemusí byť všetko dokonale....prečo sa ti smeje do tváre čo tomu predchadza? Tebe by sa páčilo keby ťa dávkuje preto že má nervy?

dusankomoj
Včera o 18:44

Keby to spravil on tebe,tak si na MK chudiatko - úboziatko, ktoré by malo rýchlo utekať od tyrana🤔 Takto si hysterka, ktorá sa nevie ovládať. Normálne sa ľudia spolu rozprávajú a nie bijú.

alickapusinka
Včera o 18:45

Mala by si sa krotiť raz sa môže sta že aj ten najtrpezlivejši človek povie dosť a zbije ťa ON.To je tvoj muž nie spoľave decko ktore si si porodila.Muža biješ čím skôr vyhľadáš odbornu pomoc tým pre teba lepšie.Ja by som sa hanbila priznať že biješ muža ved to je hanba.TY si mysliš že ked sa s teba smeje tak TY ho zbiješ.Aký že to ma účinok žiadne len si koleduješ o problémy raz aby si sa neprekvapila že dobije ON teba.Raz aj ten najtrpezlivejši človek povie dosť.Aby si tu za čas nepísala.Mal by sa s tebou čo najrýchlejšie rozviesť.Buchneš ho zle spadne udrie sa a potom čo nechápem taketo hlúpoty. Namiesto toho aby ste sa rozviedli tak sa chováš ako 15 ročna.Nechápem čo ho pri tebe drži.VY mate dobrý vzťah jasne ja bijem muža a mame dobrý vzťah toto je vzťah chorý.V normálnom vzťahu v partnerskom sa nebiju ani žena muža ani muž ženu.Toto čo mate vy nie je žiadna láska zbytočne si namyšľaš.A to že zarobiš viac ako muž ťa ešte neopravnuje aby si ho bila. Prestaň sa snažiť asi mu to ide na nervy. Asi vidi čo robiš tak ma ťa pre srandu. Preto sa usmieva a smeje. A hlavne nechváľ sa že viac zarobiš teraz je to tak nikdy nevieš čo sa môžeš stači jeden zdravotný problém a ostarneš závysla na jeho prijme takže veľmi by som nevyskakovala na tvojom mieste. Veľa žien tu na MK zarabajú viac ako TY a aj ich chlapi a nebije žiadna svojho muža za nič. Normálny manželia, družka a druh sanebiju.Toto robia nevyrovnane osoby majúce problémy sami zo sebou.A chúderí čo si o sebe namyšľaju že sú niekto a nakoniec maju 0 hodnotu.

autor
Včera o 18:52

@dusankomoj ano presne, preto sa ja snazim rozpravat a on mi neodpveda a smeje sa mi do ksichtu, aj ked sa ho slusne nieco opytam alebo normalne rozpravam o veci, ktora ani nema nejaky emocny naboj, tiez by som sa rada rozpravala

majlo1234
Včera o 18:52

V dospelosti sa musis naucit/alebo vediet ovldat. Mna muz dokaze tiez vytocit paradne, deti tiiwz, ale bot ich nebijem

autor
Včera o 18:53

@jaond19 vsak prave, presne toto mam pocit, ze vzdy na to skocim a on si po case overi a zsa spravi to svoje a vidi ako to je

yasina

mas suepr muza ak ti to nevratil,
liec sa u psychiatra
je to porucha
moj ex ma bil takto ako ty muza svojho.
ma psychiatricku chorobu a uz aj lieky berie

majlo1234

Tak sa otoc a chod prec, nenechaj sa vyprovokovat

autor
Včera o 18:55

@alickapusinka tu nejde len o zarobok, ja doma varim, upratujem, staram sa o vsetko, on nerobi nic, a myslim si ze si nezasluzim z nicoho nic, lebo ma asi nejaky mindrak a zlu naladu, ze sa ho nieco pytam a on si zmysli, ze ma akurat chut sa mi smiat do tvare a vyslovene ignorovat ma a siknovat ma takto … to neni ze ho bijem kazdy den preboha, stane sa raz za rok, ze za toto jeho spravanie vybuchnem a s placom mu dam facku, lebo on sa mi smeje do tvare napriklad aj ked ja sa snazim a vsetko robim a staram sa

autor
Včera o 18:57

@yasina fakt a bil ta len tak? Alebo za to ze ty si ho silanovala ignoraciou a tym ze si sa mu vysmievala do ksichtu a podobne? Lebo to ze on ma tyra psychicky si nemyslim ze je lepsie, ked ja to raz za rok nezvldnem a v placi od zufalstva mu dam facku napriklad

ssimusska
Včera o 18:58

Ako si vôbec môžeš toto dovoliť ? Sa nedaj vyprovokovať, otoč sa a radšej ho chvíľu ignoruj. Za mňa je toto dosť psycho, spraviť to ja tak si radšej sama zavolám nech ma odvedú na psychiatriu. A keď ta on týra ako píšeš tak načo ti je také manželstvo. Môžeš byť rada že nedal on facku tebe.

dusankomoj
Včera o 18:58

Čo by si urobila, keby vyplieskal on teba? Je mi jasné, že neodpovieš,ale NIČ,rozumieš Nič! ti nedáva právo udrieť iného človeka. Hlavne keď vypisuješ, aký máte super vzťah. Ako ti už napísali: raz ti to vráti a budeš prekvapená.

autor
Včera o 18:59

@sense no on sa smeje proste len tak, ja nechapem, jednoducho ako keby sa ten den zobudi a prepne mu a aj mesiac sa takto zrazu sprava …. A ja potom vybuchnem, z nicoho nic vsetko klape super a jemu prepne a zacne ma psychicky takto deptat

yasina
Včera o 19:00

neprovokovala som ho nijako, si psychicky chora, liec sa ! moja rada, zajtra smer psychiater, mas sama vnutorny konflikt so sebou a poruuchu, psychiatricka diganoza,

autor
Včera o 19:00

@dusankomoj a jemu co dava praco ma psychicky tyrat? Len za to ze to neni vidno navonok je to ok? To je skor za mna typicke tyranske ze narcista ta tyra a vlastne sa ta snazi takto vyprovokovat aby si ty vyzeral ako ten zly članok

autor
Včera o 19:01

@yasina ale on ma provokuje, smeje sa mi do ksichtu, zamerne ma ignoruje, ked sa ho nieco pytam, vyspevuje si, piska si a smeje sa mi do tvare napriklad

jaond19

Pozri, on si je vedomy vlastnej neschopnosti a ze hovno robi, a aby nebol on opravnene za debila, tak sa z teba skrz uz osvedcenu provokaciu snazi spravit toho zleho a podarí sa mu to - vyhystercis a napadnes ho fyzicky. A to je bod, kedy je spokojny. Neviem kam toto casom povedie, ale skus zachovat max. pokoj, vidis ze iné za tie roky nezabralo.... ked zacne robit to svoje dusno, nasad sluchadla, zacni citat knihu, alebo hocico aby si ho nepocula-nevidela. Nech je nuteny si tie svoje blbosti nechat pre seba.

luccija

Aj on cítil poníženie a hnev.Neviem divne sa správate obidvaja, ale každý má iný temperament.
Keď cítiš, že to graduje treba odísť, alebo sa ti smeje do tváre.To by som sa bála, že ho raz zapichnem v skrate.Ale ja rozumiem, že to je raz za čas, ale ty si už asi tak natlakovana, že sa správaš skratovo.Neviem preco všetko robíš a snažíš sa ste dvaja doma.Ja som sa raz zahnala na muža, keď mala dcéra pol roka a povedal mi, že sa sťažujem ako keby som jediná na svete mala dieťa a to som zostala šokovaná z mojej reakcie nikdy som nič nehodila o zem, nevrieskala ani nefackala.
Tvoj muž asi provokuje účelovo o to skôr mu nesmieš na to skočiť, ale toto by ma nebavilo kto z koho.

autor
Včera o 19:02

@jaond19 no presne tak mi to pride, ze on vyslovene uplne hrotiii, aby ma vyprovokoval …. Aby som to nejakym sposobom nevydrzala uz ….

autor
Včera o 19:05

@luccija ved prave to ze ja som clovek ktory je absolutne nekonfliktny, vsade si s kazdym vychadzam, som mierumilovny clovek, pomahajuci, on je taky sebavedomejsi, arogantnejsi typ vystupovanim, a jasne ze ked clovek stale vkuse maka a ide a vsetko na 100% a niekto sa mu zrazu bez dovodu smeje do tvare, a podobne tak vyprovokuje

zmrzlinka8
Včera o 19:06

on tým spôsobom má pocit, že má navrch, dávaš mu moc nad sebou, že sa kvôli nemu nevieš ovládať.
mňa by taký vzťah strašne vyčerpával, musela by som to skončiť, strašné nervy by mi robil, taká provokácia sa vie pekne podpísať na zdraví.
alebo ho ešte skús ignorovať takto ty, keď niečo chce. či sa nespamätá

dusankomoj
Včera o 19:06

Prepáč,ale podľa mňa problém máš ty. Ak sa podobne,ako píšeš, správaš aj doma tak je to na smiech. Teraz sa iba vykrucaš,aby on vyšiel,ako ten zlý a ty chudiatko. Veď s ním teda nebuď, keď ťa týra ignoráciou.

rorino
Včera o 19:08

Aj muž to vníma bezdôvodne?

autor
Včera o 19:09

@rorino tak on mi zasa povie napriklad na debilne otazky sa smejem a budem ti smiat do tvare, pritom sa ho pytam nieco bezne … pripadne mi neodpoveda vobec, ja sa vlastne snazim rozpravat a on ma nejaku naladu tak sa mi nadrzo napriklad priamo pozera do oci a smeje sa

autor
Včera o 19:10

@zmrzlinka8 priznam sa, ze teraz sa to uz strasne dlho nestalo dlho dlho, ja neviem mozno aj dva tri roky …. A zrazu, dnes mi prisla vyplata, dost vacsia ako jeho a on zacal toto robit, normalne ako keby to nedaval, tak mal potrebu mi nejako robit nervy

alickapusinka
Včera o 19:11

a čo sa nerozvediete a mate po probléme bude žiť on sám aj ty