Ahojte zienky. Prosim Vas nepoznate v Ziline dakeho psychologa ktory je bezplatny. Nasla som len sukromnych. Uz to doma s manzelom nezvladam a potrebuje pomoct a poradit ako dalej. Dakujem.
@patricia_b chodili sme manzel to po 3 sedeniach nechal aj z financneho hladiska. Vykecat sa potrebujem ako sol. Som doma takmer uz 3 rok s dvoma detmi.
možeš mi napísať .... ale tak vieš, sama vzťah nenapravíš, jedine, že by si bola ty tou zlou
@patricia_b ked ja uz ani neviem kto je ten zly v nasom vztahu. Manzel si mysli ze ho podvadzam aj ked nato nema ziadny dovod. Ano mame menej sexu nez by sme obaja chceli ale mame 2 male deti a zial on ma vela prace vlastou volou. Takze naozaj nemame cas pre seba.
@patricia_b uz asi 2 tyzdne cakam kedy bude vhodna doba ma rozhovor. On pride domov z prace a potrebuje 15 min aby sa z roboty zregeneroval. Ok. Ide do sprchy a zapalit si. Potom uz len cakam kedy k nemu mozem prehovorit. Akonahle zacnem riesit co sa jemu nepaci mam mu dat pokoj ze ho zacina boliet hlava. A tak zase cakam. S deckami sa trosku pohra ked to zratan je to mozno pol hodina hodina co je s nimi. Inak sa suchce po byte a bud hlada co by zjedol alebo fajci. Dnes som isla za kamoskou do obchodu aj s maldsim synom a isla som na druhu zastavku aby som nemusela 10 min cakat pred domom tak som sa presla na dalsiu. Ked som prisla domov cakal ma doma oduty manzel ze ci som si uzila ked som isla na tu druhu zastavku. Ja neviem ako to moze cloveka co i len napadnut ved som mala syna so sebou v kociku pre pana. A tak zacala hadka.
@radkaaa12 a vadi mu hadam vsetko. Ked nie je vecer navarene, ked je doma "bordel" podotykam ze vysavam kazdy druhy den, ked sa nevenujem detom idem sa napit do kuchyne a chvilku pozeram do blba. Neustale ma posiela za detmi ked idem nieco spravit najcastejsie ked chcem ist vyvesat pradlo tak ze to spravi on aj to len preto aby mohol fajcit. A proste on sa nasere za kazdu kravinu. Ked je on nervozny z roboty odsere si to cela rodina.
u nás sa tak zrazu objavila nová priateľka, s ktorou nejaký čas býval .... malému sa tiež nevenoval, spamätal sa až keď som si našla nového priateľa, vtedy som sa ho nevedela zbaviť čo som ho mala za pätami
za mňa treba s ním otvoriť debatu či sa mu páči alebo nie, normálne mu povieš všetky svoje pocity, osobne by som vytiahla aj sťahovanie/rozvod, nech si uvedomí, alebo ho nechať s deťmi samého na víkend ... ale teda debata či u vás doma v súkromí, alebo v poradni u psychológa bude aj tak stále o tom istom
pozri chlapi sú takmer všetci rovnakí...môj nemrád chodí na nákupy, ani do mesta, ani k lekárovi...nemohla som sa dovolať k JEHO lekárovi na kontrolu, tak som odišla ho prihlásiť osobne - do mesta. Ešte som spravila nákup, prišla som domov a chlap nadutý že kde som, čo sú toto za poriadky....🙂
Takže chce mať plnú chladničku, všetko vybavené, ale pohnuť zadkom z gauča to nie...😉
aj včera som bola na tržnici a tam jedna pani prosím predavača: Prosím Vás len mi to rýchlo dajte, lebo chlap sedí v aute a už bude pidať -presne tak to povedala - ja jej vravím aj vy máte takého? mňa čaká doma taký istý....😉
V MT je dobrá psychol. KARAČINSKÁ.... ak ti dá lekár papier k psychol. tak berie zadarmo... Povedz lekárovi že potrebuješ niečo poradiť, že máš problémy...
@nika898 chlapi rozmyslaju inak ako my zeny, neuvedomia si, ze s prichodom deti sa tieto dostavaju do popredia a vela chlapov to jednoducho nezvladne. Ja uz som to tu na fore pisala viackrat, chlap nie je narocny tvor, ale potrebuje v prvom rade sex (bavime sa o zdravych heterosexualnych muzoch), v tom pripade dokaze s blahom zjest aj suchy chlieb, bude pozorny k detom, k zene, prizmuri oci pred nedostatkami, poda maximalny vykon v praci.....skratka potrebuje sa citit ako chlap. Ako bonus ak k tomu bude este dobre jedlo a mila zena, to uz je vrchol blaha a taky muz lieta od stastia v oblakoch, zrazu dokaze povysavat, ist s detmi von, umyt riady....staci len zmurknut. Viem, ze to nie je fer a zeby to mali robit vsetko automaticky ako zena, ale takto to nefunguje, mozeme s tym nesuhlasit, ale ak potom chlap bude hladat inde to co nema doma, bude uz neskoro. Ak nañho vybalis hned po prichode z prace vycitky a obviñovania, je jasne, ze nema chut sa vobec bavit, dalsi level je to, ze nebude mat chut prist domov. Zvladat tieto situacie sa zena uci postupne a niekedy to da az v dalsom manzelstve
@patricia_b skusala som marne. Vravi ze hovorim stale to iste dookola. Rozvodom by som nepochodila lebo on uz od nas chcel odist. A mrzi ma co aa tebe stalo 😕
@deti95060810 no len ked sa clovek snazi a potom dostane hubovu polievku tak je to slucku.
@deti95060810 dakujem za radu ale MT sa nedostanem so synom 😕
@tenerifka ja by som sa s nim milovala aj kazdy den len on ma vzdy vela prace, stale nad niecim rozmysla a cakat kedy bude volny ma nebavi. Ked viem ze ma menej prace a nejde pracovat aj doma tak za nim pridem do sprchy a zamknem dvere deti tych par minut vydrzia. Mam rada sex aj svojho manzela staci ked ma pekne obime a hnet som vzrusena. Ale ked on si vyclenuje cas kedy ideme mat sex tak to ma nebavi a ako som pisala pomaly kazdy den doma pracuje do polnoci a cakat na neho nevladzem. A viem ze chlapi rozmyslaju inak ako mi zeny a tiez ho nevytam s vycitkami ani ho nebuzerujem. Chcem sa s nim rozpravat o normalnych veciach. Co dnes robili nase deti, aky mal den v praci, chcela by som mu ukazat pozemky ktore som nasla lebo by sme chceli stavat no dostanem sa po to co ideme robit a uz je zle a ked poviem ze ideme tam tak zas frfle ze ci ma nalinajkovany program a ked to necham na neho tak zase ci ma vsetko robit on. 😕 uz fakt z neho nevladzem a potrebujem sa niekomu vyrozpravat kto mi bude vediet triezvo povedat co a ako dalej.
Vidite, takito su chlapi a my zeny budeme po psychologoch behat.
Nic mu nehovor. Kym sa sam pytat a zaujimat nebude. Ty si najdi kamosku a tej hovor co si mala za den. Neries muza vobec a pockaj ako sa zachova on po case. Hadky nevyvolavaj. Nevytacaj sa. Kusni si ho jazyka. Oddychuj. Najdi si cas pre seba. On sa bud spamata ab. Ho zial treba vymenit!
Ja mam doma dvojicky. Maju 5r. Fungujem len doma. Bez rodiny a bez priatelov. Psychologicka mi dost pomaha.
Som bez prace 9r. ....
@ghelena pokiaľ sú deti na neho naviazané budú trpieť po rozchode, manželstvo je o komunikácii , dvaja musia riešiť spoločnú domacnosť, budúcnosť, tam treba zistiť prečo on nechce. Natvrdo sa ho opýtať aj ked bude krik, deti dať k rodičom a treba sa pýtať čo mu vadí, že nie si šťastná či chce dalej v živote takto pokračovať. Lebo deti ked vidia nešťastnú matku nebudú ani oni šťastné.
Ak on nemá záujem sa baviť tak je zbytočné sa ho niečo pýtať ja mám doma takého istého mumáka urazí sa a nebude sa baviť aj týždeň alebo urobí cirkus a na ďalší deň sa tvári ako keby nič to je už na hlavu...na tvojom mieste by som počkala ja to tak robím a nech príde on za tebou nie ty za ním lebo ťa bude mať za sliepku čo mu všetko odpustí a bude si dovoľovať viac a viac ku tebe a krikom tiež nič nevyriešiš len sa zbytočne rozčúliš a pohádaný budete tak či tak
@nika898 Vo vasom vztahu vladne nerovnovaha. Ty od neho potrebujes peniaze, oporu, milenca, byvanie, najlepsiu kamaratku, kamosa na pokecanie si. On od teba nepotrebuje nic.
Myslis si, ze ked mu budes robit sluzku, tak on ti bude davat to, co potrebujes. Ale preco by to mal davat sluzke, ze?
Psychologicka ti da tak nanajvys lieky, aby otupila tvoje chcenia a tym nastane u vas pokoj.
Skus si ale ujasnit, co naozaj chces a zabezpec si to mimo tvojho muza. Potom si to on n
rozmysli, ci ta bude za nieco buzerovat, ci ta bude prehliadat.
Nie cely svet sa toci okolo tvojho muza. Ak sa mu nepaci, ze nie je povysavane, tak nech povysava.
@eleonora16 mas pravdu. Uz som aj chvela ist do roboty na pol uvazku no mlasieho stale kojim. Uz sa fakt citim ako v dobe kamenej ze vsetko musi doma robit zena a vecer sa este o muza starat. Ako som pisala vyssie rada by som ale nie za takychto podmienok.
nechceš sa vykecať? ... lebo ak máš problém s manželom, tak to skôr manželská/partnerská poradňa