Dobrý deň,
hladám ludí, ktorí potrebujú pomôcť, poradiť. ludí, ktorí sa vyskytli v rôznych životných situáciách, z ktorých nevedia sami nájsť cestu von. rozličné rodinné- partnerské/manželské problémy, problémy s výchovou dieťaťa, vlastné problémy....
robím si isté doplnkové vzdelanie (poradca) potrebujem k tomu prax, takže samozrejme všetko čo sa bude diať ostáva bezplatné.
hladám ludí z Bratislavy a okolia, Rakúsko až po pezinok, prípadne dalej
nechcem aby sa to tu zvrhlo v nejaké hádky osočovanie a pod, takže ak nepotrebujete pomoc, prosím vynechajte túto tému.
ak to niekoho oslovilo, kludne mi napíšte správu.
dakujem budem sa na vás tešiť
@oli18 máš pravdu dakujem za dotaz 🙂 no ako som napísala potrebujem to do praxe, takže áno štúdium mám nedokončené, napriek tomu sa jedná o profesionálne poradenstvo, a zároveň bezplatné, kedže si tak trochu pomôžeme navzájom. študujem to vo Viedni ako doplnkové vzdelanie v sociálno-psychologickom odbore. jedná sa o poradenstvo v sociálnych alebo životných situáciách. znamená to medziludské vzťahy, usmernenie pri rozhodovaní sa pre novú životnú cestu. ako som písala rodinné poradenstvo(vzťah manželov, výchova, vzťahy medzi rodičom a dieťaťom), poradenstvo osobe v iných záťažových tlakových situáciách. jednoducho ak človek cíti že nevie sa dostať zo svojej situácie sám, alebo potrebuje"nápovedu usmernenie nájsť spôsob" prebrať svoju situáciu s niekym tretím, možno nejakú svoju nedoriešenú situáciu z minulosti, ktorá ho sprevádza do dnes a potrebuje ju prepracovať.
všetko je anonymné
Este nemas dokoncene studium, vyznieva to nedoveryhodne. Ak chces to, co pises, mala by si o tvojom vzelani napisat viac, aby si vzbudila doveru a baby si dali od teba poradit. Poradca je siroky pojem.