Bezplatná poradňa pre ľudí, ktorí majú rôzne problémy

nistika
26. júl 2020

Dobrý deň,
hladám ludí, ktorí potrebujú pomôcť, poradiť. ludí, ktorí sa vyskytli v rôznych životných situáciách, z ktorých nevedia sami nájsť cestu von. rozličné rodinné- partnerské/manželské problémy, problémy s výchovou dieťaťa, vlastné problémy....
robím si isté doplnkové vzdelanie (poradca) potrebujem k tomu prax, takže samozrejme všetko čo sa bude diať ostáva bezplatné.
hladám ludí z Bratislavy a okolia, Rakúsko až po pezinok, prípadne dalej
nechcem aby sa to tu zvrhlo v nejaké hádky osočovanie a pod, takže ak nepotrebujete pomoc, prosím vynechajte túto tému.
ak to niekoho oslovilo, kludne mi napíšte správu.
dakujem budem sa na vás tešiť

oli18
26. júl 2020

Este nemas dokoncene studium, vyznieva to nedoveryhodne. Ak chces to, co pises, mala by si o tvojom vzelani napisat viac, aby si vzbudila doveru a baby si dali od teba poradit. Poradca je siroky pojem.

nistika
autor
26. júl 2020

@oli18 máš pravdu dakujem za dotaz 🙂 no ako som napísala potrebujem to do praxe, takže áno štúdium mám nedokončené, napriek tomu sa jedná o profesionálne poradenstvo, a zároveň bezplatné, kedže si tak trochu pomôžeme navzájom. študujem to vo Viedni ako doplnkové vzdelanie v sociálno-psychologickom odbore. jedná sa o poradenstvo v sociálnych alebo životných situáciách. znamená to medziludské vzťahy, usmernenie pri rozhodovaní sa pre novú životnú cestu. ako som písala rodinné poradenstvo(vzťah manželov, výchova, vzťahy medzi rodičom a dieťaťom), poradenstvo osobe v iných záťažových tlakových situáciách. jednoducho ak človek cíti že nevie sa dostať zo svojej situácie sám, alebo potrebuje"nápovedu usmernenie nájsť spôsob" prebrať svoju situáciu s niekym tretím, možno nejakú svoju nedoriešenú situáciu z minulosti, ktorá ho sprevádza do dnes a potrebuje ju prepracovať.
všetko je anonymné

janeninka
26. júl 2020

@nistika ak by si tu nenasla, skus mozno skontaktovat organizacie v Ba - usmev ako dar a pod..