Balí ma sused

17. nov 2022

Ahojte neviem už čo mám robiť 😄 mám 24 rokov a keďže celkom fajn zarábam rozhodla som sa si prenajať byt a skúsiť žiť a starať sa o seba sama. Bývam tu 8 mesiacov a asi 4 mesiace dozadu som začala stretávať suseda má 37 rokov veľký sympaťak pár krát sme spolu aj pokecali len tak o bežných veciach a raz som mala niečo s autom ledva som došla domov a ako naschvál bol pre panelákom a prišiel že čo sa deje pozrel sa na to a tak sme sa zakecali a pozvala som ho na kávu nič viac 😄 lenže keď robím na smeny nevnímam kto s kým žije atď ale teraz som ho videla ísť a s ním aj nejaká žena a tak mi napadlo že to bude asi jeho manželka lebo pár krát som ju videla len som nevedela že je s ním a problém je ten že on má môj FB a stále mi píše je hrozne milý minule ma dokonca volal na kávu neviem prečo 😄 neviem ako sa ho to tak nenápadne spýtať či je ženatý alebo zadaný lebo priznám sa že sa mi trochu páči a asi aj ja jemu len tá žena mi teraz rozhodila plány a neviem na čom som a úprimne dúfam že nie je jeho partnerka 😄 ako to z neho dostať? Lebo podľa mňa ak by bol ženatý povie mi to

syslik81
17. nov 2022

tak ked ta nabuduce pozve na kavu spytaj sa ci to nebude priatelke/manzelke co si ho s nou min videla vadit a uvidis co odpise

syslik81
17. nov 2022

btw pocitaj s tym ze aj ked si spolu zacnete a nahodou to nevyjde budete sa stretavat a mat ho stale za suseda... a easy to nebude ak sa zalubis ;)

autor
17. nov 2022

@syslik81 dlho tu neplánujem bývať plánujem kúpiť niečo vlastné takže naveky tu nebudem keby také niečo náhodou nastalo😄

slovakboy
17. nov 2022

Aby si si náhodou nevytvárala domnienky. Možno to nie jeho žena možno len nejaká známa to bola. Najlepšie je sa ho na to priamo opýtať.

autor
17. nov 2022

@slovakboy áno musím to zistiť lebo ma naozaj zaujal a bola by som sklamaná keby mal ženu a nepovedal mi to ale pochybujem že by mi takú vec tajil keď býva o poschodie vyššie

boldo87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
1gabriela13
17. nov 2022

Veď narovinu sa opýtať. Či niekoho má.

autor
17. nov 2022

@1gabriela13 dobre tak sa ho spýtam keď ho stretnem alebo keď mi napíše 😄

miadi
17. nov 2022

Ved to je normalna otazka ci je single ci nema priatelku ci zenu. Netreba sa pytat nenapadne. Normalne mu povedz ze si ho s niekym videla .

miskakyska
17. nov 2022

... možno sestra

marca12
17. nov 2022

Ja chodim obcas k bratovi a veruze ma uz aj za jeho frajerku oznacili. Tym chcem povedat,ze to moze byt hocikto,nemusi to byt manzelka,priatelka.

moonlight1210
18. nov 2022

Nemusi ti to povedat, ak si mysli, ze ty vies, ze s niekym zije (lebo tam byvas) a napriek tomu si ochotna s nim nieco zacat. Byt jeho uletom.

On naopak nemusi tusit, ze ty to nevies (a ani by si ho na kavu nepozvala, keby si to vedela), lebo tam byvas malo.

Tak sa ho radsej spytaj, aby ste predisli nedorozumeniu. Druha moznost je si to cielene odsledovat, ci s niekym zije, kedze byva o poschodie vyssie.

gabika0825
18. nov 2022

@syslik81 toto by som nehovorila 😃 ak je to náhodou nejaká jeho sestra alebo niekto iný len nie manželka tak to bude trápne a pomyslí si ten chlap svoje. A takýmto spôsobom to zisťovať to určite nie vyznie to moc vyrypovačne. Skôr nech si autorka radšej zistí situáciu, nech dlhšie sleduje, ked k nej chodi ozaj iba na kávu a nerobia nič iné iba kecajú tak na tom nevidím nič zle. Ja ked som byvala sama ešte v bývalom byte tak tiež som mala takéhoto suseda, s ktorým sme sa takto bavili, ked bola v piatok nuda priniesol fľašku a kecali sme a tak.. nikdy sme spolu nič nemali 😀 čiže jemu nemusí ísť o niečo hneď ked príde pár krát na kávu.. nevidim na tom nič zle, veď je to super ked sú dobre susedské vzťahy.

gabika0825
18. nov 2022

Tak autorka, ja byt tebou, tak sa prikláňam k vyššie zmieneným názorom, ak tá to naozaj veľmi zaujíma tak určite sa opýtať narovinu keď už. Alebo tomu dať čas, pokial k tebe chodi na kávu a nic sa medzi vami iné nedeje, alebo ti občas vypomôže ako s tým autom, neznamená to ze to nemôže robiť aj keby mal nejaký záväzok. Možno mu ide iba o dobre vzťahy, možno si mu sympatická a vie ze bývaš sama a tak ti chcel vtedy s tým autom pomôcť. Nič na tom divne nevidím. Ak by sa k niečomu schyľovalo tak by som to potom riesila. Podľa mna je to ešte skoro take veci riešiť ale ak tu ide o teba ze nevieš ako sa chovať pred ním nabudúce a chceš vedieť či je slobodný alebo nie tak sa ho normálne spýtaj medzi rečou, hod tému na vzťahy zacni napríklad od seba, nejak sa dostanete k tomu a opýtaš sa ho… no určite nie vyrypovačne ze nevadí tvojej zene/priateľke ze si u mna na káve ? Takto na istotu by som nešla.. hlavne tá zena môže byt kľudne jeho sestra alebo niekto iný a nie manželka alebo priateľka a bola by to trápna situácia

mirco50
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nenisom
2. jan 2023

Ako to dopadlo?😂