Baby poraďte co s mamickarom? Doslova mamicky cecek, maznáčik 39rocny. Prosim poraďte uz som zúfalá 😭😭 manzel pride domov po mesiaci a nieze by utekal za nami, ale rovno za maminkou. Tam sa napapa porozprava ako bolo a pride až neskoro v noci ku mne a detom. Mame inak úžasný vzťah s manželom. Jedine co sa vadime je koli jeho mame. Ideme na výlet, smejeme sa srandujeme pohoda s našimi malými deťmi a zavola mu mama a hned je peklo a je drzi ku mne. Ona mu stale hovorí, aka som ja zla a ze len míňam peniaze a neviem co. Som verná manželka nikdy by som ho nepodviedla, staram sa o seba aj deti. Pekne sa obliekame vsetci, mame krasny dom nic nam nechýba.. ale keď prídete tema mama, tak on leti za nou
@marickaaaa vrat ho mamicke
@liz_lemon ano je moj manzel. Ja som ako s manželom s nim spokojna veľmi. Ale toto aky ma vzťah ku matke je uz chore. Zo začiatku som to tak nebrala, stavali sme dom ja som bola u nasich tak som to brala, ze ok chodi pozerat rodicov. Ale odkedy sme sami a on stale ku tej mame chodi a uznáva ju uz mi to veľmi prekaza
@0silvia0 ako vrátiť? Mam sa rozviesť s nim a detom pokaziť zivot? 😪 toto nechcem
@marickaaaa tak svokra ma evidentne nieco proti tebe a tvoj muz je nevyzrety chlap, ktory este nedorastol do funkcie otec rodiny a manzel. Treba sa s nim razne porozpravat a dat mu najavo, ze ked si nebude vazit svoju manzelku, mozno mu ina zena okrem mamicky nezostane.
@marickaaaa Dúfam, že ja nebudem taká prísavková matka 😁 To je jej vina, že ho vkuse drží, starého makovníka, pri sebe, ale on by sa mal uvedomiť a dať manželku na prvé miesto, s tým snáď aj vstupoval do manželstva, inak bude vždy zle. Nechápem, prečo počúva mamu, že aká si zlá a tak, čo má preňho vyhliadnutú nejakú vhodnú kandidátku?? Či synček nemôže byť nikoho iného, len mamkin?? My sme mali zozačiatku taký podobný problém, aj sme sa veľakrát kvôli tomu hádali, ale nepoľavila som a mala som aj ja svoje nároky. U nás sa to chvalabohu časom upravilo, ale stálo to veľa úsilia. A ona nemá muža? Nahrádza si synom partnera? To je neohľaduplnosť a ignoranstvo najhrubšieho zrna, keď matka takto naschvál ničí život svojich detí.
@ivanizna ano ma muža, ale ma ho uplne na háku. Ja vidim ako si cez môjho manžela normalne vynahradza toho svojho. Ked sme tam tak deti behajú okolo nej a ona lipne na manželovi a stale ho hladká a rozprava mu aky je úžasný. Mne to príde uz uchylne, neraz som mu to povedala. Ked prjde tam vzdy si daju taku pusu ze to ani mne hadam taku neda 😪 neviem uz vazne ako mu to vysvetliť. Ked nu to pekne poviem tak on to pochopi ze mu ju zakazujem a nahneva sa a ide zas ku nej
A on nemá súrodencov? To všetci tak behajú ?
Baby verte mi, ze uz som skúšala kadeco, ale on stale len ta jeho maminka... aj včera bol den žien a mne dal kvet po detoch poslal a jej isiel zaniest a vybozkavať ju. Je toto normalne uz? Co mam s nim robit. Škoda ze ona to nevie pochopit a štve mi manžela proti nám. Nechce aby sme mali pekne manzelstvo
@katkami123 ma súrodencov nikto tak nebeha len on sam
@marickaaaa No akého si si našla, takého máš. Chápem že ti to vadí, ale ty s tým veľa neurobíš, pokiaľ on nechce, tak sa nezmení. Prečo to trochu nevyužijes a nepošleš ho k mame s deťmi samého? Ty si urob zatiaľ voľno. Prestaň svokru spomínať a riešiť. Skús aj ty chodiť často k mame a jemu nechaj deti na krku. Možno sa preberie.
@marickaaaa A so svokrom by sa nedalo porozprávať? Mužovi skús predhadzovať rôzne následky, aké môže, alebo má, jeho správanie pre vás ako rodinu, pre manželstvo, možno mu niečo z toho dopáli a skutočne sa ho to dotkne. A už ako dlho to trvá vo vašom vzťahu? Skús nejaké iné taktiky, aby za ňou nemusel utekať. Vníma to neadekvátne správanie ešte niekto iný, čo by mu možno vedel prehovoriť do duše, brat alebo niekto jeho blízky, koho rešpektuje? Či ona bude šťastná až vtedy, keď vám rodinu zruinuje? Asi si neuvedomuje dôsledky pre syna a vnúčatá, že nikto z vás takto nebude šťastný, tým dosiahne pravý opak
@ivanizna uz jedno manzelstvo mu bohužiaľ pokazila a ona si to nevie uvedomiť! Nemal tam deti ani nic. Ale oženil sa a sedel pri mamicke cele dni tak ona odisla od neho
@marickaaaa
Tak mu skús ukazat ako sa chovajú jeho ostatní súrodenci, tiež majú určite svoje rodiny, je to ich matka, ale vedia, kde je ich miesto. Ja by som sa ho asi otvorene opýtala, ze načo sa ženil a sľuboval ti slova pri oltári, keď na prvom mieste ma matku a nie manželku.
@marickaaaa
Tak keď sa už nepoučil z prvého rozvodu a robí to stále, tak to je stratené.
@marickaaaa Chyba zrejme nie je len v svokre, keby to bol normalny chlap, tak by vedel, kde je jeho miesto, obzvlast, ak mu uz jedno manzelstvo krachlo.
@marickaaaa Ja ťa chápem, že ti to je ľúto, ale pokiaľ to on nezmení, tak sa v jeho živote budú diať stále tie isté veci. Bola by si ochotná riešiť to aj ráznejšie?? Napríklad ho nejako vystrašiť odchodom aj s deťmi, ísť na čas k rodičom, na niekoľko týždňov, separovať sa, možno by dostal priestor zbadať, akí ste dôležití, a že je to obrovský problém. Mne ešte pred svadbou raz manželíno vravel, že mama navrhla, aby si s bratom postavili dvojdom niekde blízko nich, tak oni to začali riešiť, že koľko by to stálo, ako by to spravili 🤨 ale to som zfleku uviedla na pravú mieru, že s tým nesúhlasím, a ak to naozaj chce, tak ja radšej pôjdem ďalej 😀 musíš stanoviť hranice, inak on nemá motiváciu zmeniť to, lebo nemusí. Viem, že ste manželia, všetko máte spoločné, ešte aj deti, ale keď takto nevieš žiť, tak musíš tie hranice určiť
Lenže tu je v prvom rade chybný tvoj muž a nie svokra. Ak mu kvôli jeho nezdravému vztahu jedno manželstvo už krachlo a on v tom pokracuje, pritom jeho súrodenci sú normálny, tak chybný je v prvom rade on. Načo sa potom druhy krát ženil? Keď mama je jeho No.1
@ivanizna no ja to mam to iste,len co z toho ked ten moj namicke veri hned a po jej vybuchu on mna obvinuje,co som ja vyviedla
@3michaela23 smutne ako si neuvedomia chlapi, ze o co prichádzajú koli ich mamam
Na TLC teraz beží 'maminčin mazánek' a je až neuveriteľné, ako tie matky synom ovládajú. Matky sa nezmenia, zmeniť to môžu len tí chlapi.
@marickaaaa no fuu strihať pupočnú šnúru bude ťažké... snáď sa ti to podarí...
@marickaaaa No mas to tazke... podla mna to mas tazsie, nez si uvedomujes. Tu nielenze muz je mamickar, ale este aj svokra ho hucka proti tebe.
Inac nechapem ako sa z matky stane takato prisera, co nici zivot vlastnemu dietatu. Jej je uplne jedno, ze jej syn ma problemy vo vztahoch. Mne by to srdce trhalo... len dufam ze sa taka prisera nestane aj zo mna.
Moja svokra ma 5 synov a vsetkych si drzi pri sebe ale iba jeden z nich je taky ceckos ako tvoj muz. Ma uplne nefunkcne manzelstvo uz asi 5 rokov a tento jeho vztah s mamou, bol jeden z najvaznejsich dovodov preco sa mu manzelstvo zacalo rozpadavat.
Ak to urcite chces zmenit, musis urobit velmi raznu zmenu. Odstahovat sa velmi, velmi daleko.
Ak si to uz dokazala trpeit doteraz a inac je skvely manzel a otec, nechaj to tak. Raz to prestane.
Ja by som tam ani nemohla ist... z toho by mi bolo zle vidiet ako ho hladka a ako sa bozkavaju... chore. A ked este vies ako o tebe rozprava.... to musi byt hnusna pretvarka.
Moj muz nie je takyto mamickyn maznacik ale nevedel sa odputat mentalne od rodicov. Jeho rodina boli vzdy rodicia a bratia... normalne som mu musela vysvetlovat ze my dvaja sme "jeho" rodina. Odkedy sa narodil syn, sa to zlepsilo a tym ze sa zacal spravat ako otec si asi uvedomil ze ma svoju vlastnu rodinu. Tiez ho vzdy upozornim ked jeho mama alebo otec urobi nieco zle... napriklad ked sme isli na navstevu a jeho mama nam rozpravala ako ma iny syn (Chris) problemy vo vztahu a ako sa hadaju... proste vynasa drby, tak ked sme dosli domov, som mu povedala... "nepacilo sa mi velmi ked nam tvoja mama rozpravala o Chrisovi a jeho problemoch. Take veci by si mala nechat pre seba". Uznal ze mam pravdu. A urobila som to este par krat (svokra strasne rada vynasa drby). Takto mu doslo ze jeho mama robi zle veci a potom ju uz on sam zastavil ked zacala... ze o tom nechce pocut.
Tiez si myslim, ze tu uz je neskoro nieco riesit. Je to jeho druhe manzelstvo a nic sa nezmenilo. Ak si to akceptovala uz od zaciatku, tvoj chlap to berie tak, ze je to ok a ty si ta, ktora ma problem a nie on.
Tu sa velmi nesprávne obvinuje svokra. On je nesvojpravny? Drzi mu noz pri krku, ze nemôže ísť k manzelke? On by si mal uvedomit kde je jeho miesto, nie svokra. Ta sa Vam nedobyja do domu. Píšeš, ze ako manzel je skveky... No pre mna by skvelý manzel mal správne nastavene priority....
@janickacrazy preeeeeesne.. takého poslať aj s deťmi za mamičkou. a autorka by mohla ten čas využiť tiež s človekom, ktorý by ju vybozkával tak, ako jej manžel bozkáva svoju mamičku... a vôbec sa nebudem čudovať, keď k tomu jedného dňa dôjde...
@marickaaaa uz teraz asi nix. Skoda, ze ste si neurcili pravidla hned, ako ste zacali spolu zit. Napriklad to, ze z prace pojde najprv domov a ze v pritomnosti matky sa nebude k tebe spravat ako debil. Mozno by som skusila psychologa - len ty, co poradi a parovu terapiu.
Nič, zo sa nezmení nikdy, jedine a teraz s prepáčením, pokiaľ jeho mama neumrie.
Ja by som do toho nezasahovala..ono bojovat proti mame sa neda. Skor sa zariadit bez neho a casom uvidis ci mu zacnete chybat. U svokry si vybudovat prirodzeny rrspekt. Nejde to vzdy rychlo a lahkk mme to trvalo 3 roky. Teraz ma respektuju v pohode aj sa pytaju na moj nazor. Moja svagrina ma podobne spravanie ako ty a respekt si u svokrovcov neziskala anj za 18 rokov manzelstva. Ak si b manzelstve rozumiete mozno by som sla s nim na navstevu k mame. Nebrala by som to tragicky ze ide najprv k nej pptom domov. Ak mu to budes zakazovat budu len hadky a bude ho to tahat este viac k mame. Skor ho pochvalit, ocenit, podakovat co robi pre rpdinu...a casom ked prestanes bojovat on prestane tak casto utiekat sa k mame.
@nice202 súhlasím. znie to tvrdo, ale je to pravda.
pises, ze manzel, tak to si sa uz neskoro dosla radit