Ahojte. Existuje tu pravdepodobnost, nádej, že človek ktorý je správaním veľmi arogantný sa dokáže zapriet, zmeniť?
Priateľ, 2 roky sme spolu. Nebol takýto; naozaj. Na začiatku bol ako med. A nejak postupom času sa to stupňovalo. Po pól roku prvé známky, časom viac.. až dnes, je to na dennom poriadku.
Mnoho krat sa stalo, že sme narazili o nejaký bod vo vzťahu kde sme sa nedokázali zhodnúť. Keď som sa to snažila riešiť ignoroval ma, doslova. A na záver povedal že “dvoje k tomu dodal a odmieta diskutovať o jednej veci viac ako uznal za vhodne” a takýchto príkladov je ďaleko, ďaleko viac.
Pokial mi ublíži, a skončí to mojim plačom. Nepríde za mnou, ani sa nepozrie na mna. Nie raz bola situácia že ma nechal vedľa v izbe plakať aj hodinu lebo jemu sa nechce baviť o “kok*tinách” ..
Reaguje povýšenecky s aroganciou. Akoby som bola úplný primitív ktorý ničomu nerozumie. Tak isto hovorí aj o iných ľuďoch. Rýchlo ich odsúdi, posudzuje bez toho aby ich poznal.
Leptá ma toto správanie, je mi z toho zle. Nie raz sme o tom komunikovali, vraj sa snaží. Posledný moj verdikt bol, že keď neuvidím snahu, je koniec. Už nemôžem ďalej.
@ari1712 strašne ma mrzí, že som to nevidela už na začiatku. A možno to tam aj bolo ale zaľúbenosť ma zaslepila. Netuším..
aj v zamestnaní je takýto ? predpokladám, že niekde je na vysokej pozícii
Idealny pripad narcistickeho cloveka. Nezmeni sa. Precitaj si nieco o takychto ludoch a urob si usudok
Tvoj posledny verdikt je spravny. Rozist sa s nim je najlepsie co pre seba mozes urobit
@salamistka vôbec nie. Sme ešte mladí, má 25 rokov a pracuje v rodinnej firme ..
@viestta viem že budem znieť asi trápne. Ale zažila som pár veľkých sklamaní v láske a príšerne sa bojím toho rozchodu aj keď viem že to je asi správne. Bojím sa aké to bude bez neho, boli sme spolu veľmi veľa, všetko sme spolu robili a nejak mám pocit že budem stratena bez neho. Aj keď samozrejme, vždy to človek rozchodu
Nie, na začiatku nebol dobrý ako med. To bola len polročná prvotná zamilovanosť. Pol roka sú všetci ako med, aby ťa to nemýlilo. A arogantný zostane, pretože je to jeho povahová črta a hlavne pred chlapmi neplač a nevydieraj ich slzami-chlapi to neznášajú a určite si tym nepomôžeš. Treba ísť z krátkej cesty, dva roky vo vzťahu sú nič a takáto povaha sa len zhoršuje. Tak si predstav, kde by si bola o 15 rokov s dvomi deťmi- na úrovni handry.
Ste spolu iba dva roky, ešte ste mali prežívať medové týždne.
Prečo si myslis ze budes stratena bez cloveka, ktoremu si v podstate ukradnuta a ktory ta nelubi?
Pises, ze mas 25 a uz za sebou viacero sklamani v laske. Mozno by bolo dobre naucit sa byt stastna sama, realizovat sa a neocakavat od vztahu, ze naplni tovje potreby a tvoj zivot a da mu zmysel. Nemusis byt vo vztahu za kazdu cenu. Niekedy ten skutocny muz pride do zivota zeny aj po 30tke a je z toho vztah do smrti. Niekedy nam je sudene zit bez muza a je to OK.
Mozno by bolo fajn, keby si sa zacala nad tym zamyslat, co od zivota chces a preco doteraz si zazivala tolko sklamani. Lebo to nie je len o tych priatelov, je to aj o tebe, o tvojom nastaveni.
@stanulienkat tam úprimne nešlo o vydieranie. Skôr o to že naozaj bolelo čo mi povedal a ako sa zachoval. Ako voči handre. Niekedy to bol už plač od vytočenia, pocitu bezmocnosti
@zmrzlinka2021 áno viem, tiež si to hovorím. Len z časti mám pocit že ani nebiem ako na to. Viem, čo chcem od života ale myslím si že si zakladám svoje šťastie na ostatných ľuďoch
Autorka, je tvojou osobnou katastrofou, ze si pripadas bez partnera stratena. Toto by si mala riesit, Ty si kompletna a uplne v poriadku aj bez partnera. Partner nie je to cim dosiahnes naplnenie Partner je obohatenia teba samej, ale aj bez partnera treba vediez zit. Myslis si, ze s partnerom co sa k tebe sprava ako handre bude tvoj zivot naplneny? Toto si naozaj myslis, ze naplneny zivot budes mat len ak s niekym budes? Je jedno aky je, hlavne ze je. Nepride ti toto nastavenie zufale?
On sa nezmenil len sa prestal pretvarovať.
Ak s nim ostanes, budes sa len trapit.
Tiez si myslim,ze sa len prestal pretvarovat,clovek to nevydrzi navzdy potlacat seba sameho.. rob ako uznas za vhodne,rozchod rozchodis ako kazda jedna a navyse,chlapa ku stastiu nepotrebujes a hlavne nie takeho 🙂
Si mladucka, celý život máš pred sebou. Nepremarni ho s takýmto človekom.
Akoze, ja tu nebudem hovorit aky je on. Pozname len jednu stranu pribehu, hlavne ak niekto dokaze hodinu revat vedla v izbe a este riesit, ze moj partner za mnou nedosiel, tiez je napr u mna podozrive 🙂 proste sa k sebe nehodite a to je vsetko 🙂
Bez takeho kretena budes akurat tak stastna a nie stratena.
Utekaj. Toto sa bude len stupnovat.
máte spolu dieťa? lebo nepíšeš .
necháva ťa plakať v izbe? je ku tebe necitlivý? kedy by si ty takto robila s druhým človekom? No vtedy keď ho už nemáš rád, ide ti na nervy a vôbec ti nezáleží či trpí, alebo ako sa cíti...
takže najlepšie bude od neho odísť pretože je to hovädo...
zial on bol stale taky, len sa drzal, nezmeni sa,skonci to cim skor.
Áno zmení sa ....bude milý keď vás bude chcieť dostať ,aby mal z vás úžitok .a odhodí jak špinavú handru .takýmto netreba nikdy veriť
Zbalit veci a cau...jedny dvere zatvoris a mas na vyber otvorit desiatky novych.Bud silna,prajem vsetko dobre,si mlada,zasluzis si niekoho,kto ta bude respektovat,taku,aka si❤️
Pane Boze,ved ty zijes s narcisom.A to je nevyliecitelna choroba, utekaj ,lebo za rok ta uplne znici,a potom uz budes vediet bez neho zit, niekde v psychiatriskej liecebni?
Takýto rozchod by si mala osláviť a nie pre to smútiť. Bud rada, ze s ním nemáš dieťa.
Treba sa s nim rozist a hladat inde.
Ahoj 🙂. Ja teda síce nie som žiaden odborník na vzťahy, ale ak môžem poradiť, rozísť sa bude tá najlepšia voľba v tvojom prípade. A ak si zažila viac sklamaní v láske, možno je na čase venovať sa samej sebe, veciam, ktoré máš rada a budovať sebalásku. Viem, že to vyznie možno ako klišé ale zažila som si niečo podobné a myslím si, že pokiaľ nerešpektuje tvoje pocity, je mu jedno, že ty sa vedľa v izbe trápiš a hodinu plačeš, a to čo on povie je sväté, vykazuje to určité známky narcistu. Takéto správanie ti postupne môže podkopávať tvoje vlastné sebavedomie a sebahodnotu až budeš mať pocit, že bez neho nevieš fungovať a bojíš sa byť bez neho ale ty to vieš. Nájdi v sebe silu a odíď kým sa dá. Ja som sa takto tri roky trápila v manipulatívnom vzťahu a dosť ma to poznačilo. Až natoľko, že naozaj je mi aktuálne lepšie osamote a taký kľud aký mám odvtedy ako som sama je na nezaplatenie. Pracuj na sebe samej a keď budeš na takom leveli, že budeš šťastná aj sama so sebou, príde niekto kto bude rovnako naladený a bude ťa mať skutočne rád, vážiť si ťa. Niekedy sú tie vzťahy ako také zrkadlo a odrážajú nám naše vnútro. Naše pochybnosti o sebe samých. Investuj svoj čas a energiu do seba a vyplatí sa. Uvidíš. Hlavu hore 😉.
Takze zhrnutie~ tvoj priatel je povolanim syn Narcís (v 25 firmu nevybudoval sam a nemusel sa starat o to kde sa zamestna a pod) . Ano zmeni sa este k horsiemu. Odid kym nemas nejake zavazky. Ak sa k tebe sprava Teraz ako k handre, tak sa uz nikdy nebude spravat inac.
Len treba uviesť v čom sa nezhodnete. Lebo neviem čo sú pre neho kktiny. A že reveš? Čo máš 15?
Strata času s ním, je to proste idiot. Život je len jeden, tráv ho s niekým s kým sa cítiš dobre.
Nezmeni sa. Je to narcis a manipulator.