Arogantné správanie sa chlapa

bobinkorikinko1988
25. okt 2022

Ahojte,

s priateľom som sa zoznámila pred polrokom. Všetko bolo ok, až po nejakom mesiaci a pol, kedy sa otočil o 180 stupňov, Začal si namýšľať, že keď je v práci na nočnej alebo dennej 12tke, že ku mne chodia nejakí chlapi alebo chlap , alebo keď idem p malého do škôlky alebo na nákup, že sa určite s niekým stretávam. Tento stav trval od 20.júla do 23.10.2022. Každý deň počas týchto mesiacov mi ráno vyčítal milencov, večer sa kajal., že už sa voči mne znormalizuje atď. Stali sa aj také situácie, že mi vyčítal po príchode z práce, že niektoré veci nie sú na svojom mieste tak, ako ich dal a že určite tu bol chlap (odtlačok hlavy fiktívneho milenca na jeho vankúši, atď.). Sledoval moje sms, každý krok, každý hovor, proste všetko. Stál ma aj napriek sľubom, že bude normálny a bude mi veriť upodozrieval, že mám určite nejakého kandúra atď. Nikdy som ho nepodviedla a nikdy by som sa k tomu neznížila a aj napriek tomu hovoril, že žena, ktorá o sebe vyhlasuje, že je verná mužovi, ho x krát určite podviedla. Darmo som mu vysvetľovala isté veci. ňuchal mi nohavičky a stále mi hovoril, že cíti mužské spermie, aj z mojho tela iného chlapa. že takto to presne cítil aj pri svojich bývalých frajerkách a nakoniec sa mu priznali, že ho podvádzali. A mna psychicky nútil priznať sa k niečomu, k čomu by som sa nikdy neznížila. Každý den ma s tým vyymýval. Podozrieval ma, že ja určite nechodím do práce a že si užívam miesto toho a robím to tak, že on na to nikdy nepríde. 23.10.2022 sa po nočnej vrátil domov. Nechala som ho ležať a išla som sa venovať svojmu 5 ročnému synčekovi, išla som mu dať ranajky a on to zobral tak, že s amu nechcem venovať a že sa mu nevenujem už 4 dni (to preto, lebo mám obrúsené zuby a všetko ma bolí, ale snažila som sa mu aj napriek tomu). nechala som ho teda oddýchnuť, lebo v ten den sme mali ist na kupko. O nejkaú hodinku vstal, prišiel ku mne a mi povedal, že určite mám nejakých milencov a on zoi seba debila robiž nenechá. Že on nebude s takou štetkou, akou som ja. 3 krát mi naplul do tváre a udrel ma po hlave - v ucho mám implantát a maám obrúsené zuby.
Zbalil si veci a odišiel s tým, že som špina a takej sa nedá veriť. Poobede sa už kajal. Priznal sa, že je chorobne žiarlivý, že aj jeho otec bol ale....je toto podla Vás normálne??

janai1
25. okt 2022

@bobinkorikinko1988 a ty si nesvojprávna alebo čo? Snáď sama vidíš že to nie je v poriadku

trgypadl
25. okt 2022

@bobinkorikinko1988 vy spolu zijete uz po polroku? Správne tomu rozumiem, ze byva u Teba?

simsalabim
25. okt 2022

Fuha. Nie, nie je to ani trochu normalne. Uz davno si to mala ukoncit.

bluemoon24
25. okt 2022

@bobinkorikinko1988 je to pritel, jste spolu pul roku, bydli u tebe … uz by mel davno zbalene kufry. Toto je choroba, signalu mas dost, vyhod ho a konec. Snad nechces, aby tomu tvuj syn prihlizel?

lady_hurts
25. okt 2022

@bobinkorikinko1988 toto je "ideálny" vzor pre tvojho syna. Preboha žena, toto necháš bývať u seba v byte? 🤦

beronsche
25. okt 2022

@bobinkorikinko1988 nie je to normalne, uz davno by som bola prec.
A vies, co Este nie je normalne? Ze este pochybujes o tom, ze tvoj chlap sa sprava nenormalne.
Utekaj. Nedovol, aby z teba urobil nesebavedomu trosku a aby v takomto patologickom prostredi vyrastalo tvoje dieta!

a_alexandra_a
25. okt 2022

Nič lepšie ako to, že odišiel sa ti stať ani nemohlo. Ak je byt tvoj, vymeň zámky, jeho prosby o prípadný návrat IGNORUJ a už sa s ním viac nezapleť. Je to pomätená chorá hlava.

kinats
25. okt 2022

nikdy to nebude lepsie, kym mas este moznost, prec od neho, tlak sa bude stupovat, rovnako ako agresia, az ta nakoniec presvedci, ze za to naozaj mozes ty.

sasanka605
25. okt 2022

Prečo si ho, ked sa zbalil a odišiel, pustila naspat? Nie je to normalne, okolo toho to ani nešlo ale to vieš aj sama. Ked nie pre seba, kvoli malemu ho vyhod co najskôr.

beata_k
25. okt 2022

A ty si normalna? A este v takom psychoterore dieta nechavas? To co si za matku?

panizima
25. okt 2022

@bobinkorikinko1988 čím skôr to s nim skončíš, bude lepsie

jaskolka
25. okt 2022

A ten cvok ešte u teba býva? To skutočne potrebuješ odpovede xy žien, aby si vedela, že toto nie je normálne?

h2
25. okt 2022

Áno, je to úplne normálne, dáva ti tým najavo svoju veľkú lásku. Mala by si sa nad sebou zamyslieť a prestať ho podvádzať. 🙃
(Pre istotu radšej vysvetlím, že to je irónia a nemyslím to vážne. Pretože ak si schopná sa také niečo opýtať, tak sa obávam, že s tvojou schopnosťou chápať bude asi problém.)

mamickalisticka
25. okt 2022

@bobinkorikinko1988 držím palce a posielam veľa lásky, nech sa z toho dostanete čím skôr, a nájdeš poriadneho rozumného chlapa, ktorý bude vzorom tvojmu dieťaťu

bessie12
25. okt 2022

@bobinkorikinko1988 to si este s nim ??? 😲 Takto sa milujuci partner nesprava.

viky173
25. okt 2022

Fuuuu tak to je riadne, ja by som mu na Tvojom mieste naplula do oci, ked by sa prisiel kajat a potom by som mu hodila do hlavy kufor aj s vecami a skoncil by... To si vazne nechas toto od chlapa a este sa pytas na konovi, ci je to normalne? Ak tuzis dostavat pravidelne vyprask od choreho cloveka a nechat sa urazat a robit so seba handru, tak v takom pripade je tento chlap vyhra v lote.

maminkadeticiek
25. okt 2022

Podla mna je tam seriozne psychicky problem unho.Bala by som sa ze ti ublizi skor ci neskor.Okamzite odist alebo jeho vystahovat.Urcite je tam diagnoza.

bobinkorikinko1988
autor
25. okt 2022

nepoznám chlapa, ktorý by žene naplul 3 krát do očí len preto, že si myslí, že ho podvádza a popritom by to nikdy neurobila

zuzks5
25. okt 2022

ja by som teda v takomto vztahu nemohla fungovat ani zotrvat. nechapem zeny, co si take nieco nechaju. taky clovek sa proste nedokaze zmenit, je to chorobny stav podla mna. takze necakaj, ze to bude lepsie, pretoze nebude.

nyusika
25. okt 2022

@bobinkorikinko1988 jasneeeeee...takemuto zlaticku len dobre var a casto potes drahym darcekom 😀 😀

uz su prazdniny ??

nyusika
25. okt 2022

@bobinkorikinko1988 ja nepoznam zenu, ktora by si toto nechala po jeden a pol mesiaci vztahu,.
to bezne spolu ludia ani len nemaju este sex, nieto, aby spolu uz zili

som_realistka
25. okt 2022

ahoj, nie je to normálne a bude sa to iba zhoršovať, bude si namýšľať viac a viac, a neskončí to iba opľutím a jedným úderom.

stevvvka
25. okt 2022

Ty si normalna?? Ako uplne seriozne on ta opluje zbije a ty sa PYTAS ci je to ok?
Nie nie je to ok.
A ta jeho ziarlivost neprestane nikdy, nikdy, nikdyNIKDY. Toto je davno za hranicou, vyhod ho a kaslu nanho.

momo2022
25. okt 2022

@bobinkorikinko1988
Po prvé ty sa nemáš čo obhajovať, lebo on tvrdí že ty ho podvádzaš, takže on musí predložiť dôkazy k tomuto tvrdeniu (tak je to aj na súde, ten čo obviňuje preukazuje dôkazy a nie ten čo je obvinení).
Za druhé ten muž nielenže je patologický žiarlivý ale skôr to prerástlo do bludu, mne skôr príde schizoidny, ale samozrejme by potreboval psychiatria aby sa na neho pozrel a určil presnú diagnózu.

pragmaticka
25. okt 2022

Nielenže chorobné žiarlivý ja by som sa bala nejakej závaznej psychickej diagnózy, ktorú on na 100%ma!Od takýchto ľudí veľmi ďaleko. Za mňa sú chorí, potrebujú pomoc a sú hlavne nevyspytateľni!!!!!

Ani sekundu by som s nim nebola! Naplut do tváre!! Tak to je sila. To by bolelo ešte viac ako ta facka.

nic0le
25. okt 2022

@bobinkorikinko1988 chudák Tvoj syn, to akého magora si k vám dovliekla?!
Dávno si ho mala opustiť!!!!!

kiki234
25. okt 2022

@bobinkorikinko1988 no na jefnej strane jenzo strasne nepekne, na druhej sa priznal ze je ziarlivy. Ak cgcete spolu ostat obaja asi by som riesila nejaku pomoc, poradnu, lekara..

0silvia0
25. okt 2022

@bobinkorikinko1988 ty aj citas odpovede, alebo sa len potrebujes uistit, ze nie ty si ta zla, ale on je zly? Ved sa troska dnes zasa pokaja, tety na modrom koni povedali, ze on je ten zly a zajtra mozes cakat dalsi pluvanec alebo bombu do brucha. A tvoje chuda decko sa na toto ma pozerat, tebe nie je luto syna?

amiaja
25. okt 2022

@bobinkorikinko1988 jasne ze je to normalne.. nechaj po sebe plut, nadavat si a otlkat sa🤦‍♀️ takato sprosta zena nemoze existovat

klarolinne
25. okt 2022

@bobinkorikinko1988 A ty si normálna keď si ho po prvej, max druhej scéne neposlala tam kde slnko nesvieti a všade neblokla?
Odpoviem aj na tvoju otázku - Nie, nie je to normálne. A rovnako alebo viac nenormálne je toto znášať, navyše chudák tvoj syn.